מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גומרת, מסיימת, מעיפה אותי מהמיטה והולכת לנוחנווה12/01/2020
חשבתי שזה אמור להיות הפוך .
בכל אופן יש לי בת זוג , אני גבר בן 37 היא בת 30
באקט המיני היא התחילה לרטוט , היא גמרה ופשוט נכנסה למיטה אמרה לי"אין לי כוח לעוד" ונכנסה למיטה .
אחריי שעה היא נזכרת בי שוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרושה תקושרת ביניכם
לי ראובני15/01/2020אני שומעת שבת הזוג שלך הגיבה באופן שהפתיעה אותך ואתה מייחס את זה לנושאים שאינם קשורים במגדר, ועדיין, לא ברור על מה זה יושב... נשמע שאתה צריך לשאול אותה, מה קרה לה? ממה היא נהנית, מה סוגר אותה? מה גורם לה להנעל?
בלי לשוחח ביניכם על הדברים אין יכולת לאבחן או להבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיברנו והיא אמרה לי ש...
נווה16/01/2020טוענת שאין לה כוח לגמור שוב פעם.
יכול להיות שהיא זייפה את העניין ? יש לי ניסיון וזה היה נראה אמיתי. פחדתי לשאול אותה את זה .
מה שהפתיע שאחריי שעה היא קפצה עליי ורצתה עוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיני רק בזוגיותחני06/01/2020
שלום,
אני בת 30, ב-10 השנים האחרונות חוויתי 4 מערכות יחסים רציניות. כרגע נמצאת ברביעית כשנה וחצי.
מערכת היחסים עם בן הזוג הנוכחי מאד בריאה, אנחנו קרובים, פתוחים ומשתפים בהכל.
שמתי לב שבכל מערכות היחסים עד עכשיו, דעך החשק המיני לאחר כחודש-חודשיים בצורה כמעט טוטאלית. בנוסף יש דעיכה של החשק המיני שלי באופן כללי - פנטזיות ואוננות. רק בקשר האחרון באמת הבנתי שיש בעיה שחוזרת על עצמה במערכות היחסים, ומיד כשהקשר נגמר, החשק והפנטזיות חוזרות מהר מאוד, והכל נדלק מהתחלה.
הלכתי עם בן הזוג הנוכחי למספר פגישות אצל סקסולוגית שנתנה לנו תרגולי מגע שלא עוזרים עד כה. בנוסף שוחחנו על הנושא אחד עם השניה, אך עדיין לא הצלחנו להתקדם בנושא. בכל 10 השנים האלו היו לי יזיזים וסקס מזדמן בתקופות שהייתי רווקה, אך במצבים האלו לא הרגשתי חוסר חשק מיני. לא מדובר בשחיקה ובחוסר חשק אחרי הרבה זמן בתוך מערכת יחסים, אלא במעבר חד שקורה כמעט
בתחילת הקשר.
מעניין אותי להבין למה זה קורה ואיך אפשר לשפר את זה,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעיכה של החשק כמגיע הבטחון
לי ראובני11/01/2020אני מנסה לענות בצורה מאוד עדינה למרות שזה נושא מאוד מורכב ומעורר פגיעות.
מניסיוני בקליניקה אני רואה שעבור נשים רבות הצורך המיני מגיע מתוך חיווט שמעודד קרבה והתקשרות אולם ברגע שיש בטחון בקשר הן כמו מכבות את הצורך במיניות.
הדבר כמו נובע מתוך מנגנוני הגנה שלא מאפשרים להן להיות בתוך החוויה המינית באופן משוחרר.
האם יכול להיות שלא חווית בבית בטחון בקשר? האם יש לך ברקע טראומה מינית? יתכן שגורמים אלו גורמים לך לכבות את היכולת להתמסר למיניות אחרי שהקשר מתבסס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אוננות אצל אישהדנה31/12/2019
אני כבת 22. הסקס הראשון (והאחרון) שלי לבינתים קרה לפני שנה בערך. מאז לא קיימתי יחסי מין. הבעיה שלי היא כזאת; אם אני מאוננת עם חפץ אני חייבת לאחר מכן לעשות פיפי והפיפי שורף! אני גם לא נהנית. ואפילו שורף לי קצת במבוא כשאני מכניסה את החפץ. (אני חושבת שאולי זה בגלל שאין לי מישו לעשות איתו פורפליי ואני קצת לחוצה כשאני עושה את זה ואולי לא כל-כך רטובה)
אני אציין שאחרי הסקס הראשון שלי לא היתי צריכה פיפי ישר אחרי ולא שרף לי בסקס ולא שרף לי בפיפי ,ואני מפחדת שהפעם הבא שאהיה עם מישהו ישרוף לי בסקס או בפיפי. בנוסף כשאני מאוננת בלי חפץ אז לא שורף ולא צריכה לעשות פיפי ישר אחרי. אז מה יכולה להיות הבעיה? תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת שריפה בהשתנה
ד``ר ליאורה אברמוב19/01/2020ככנראה שאינך רטובה מספיק בזמן החדרת הויברטור
או שאינך מגורה מספיק
גם להחדרת ויברטוא צריך לעשות פורפליי סויים עם חשיבה מינית וגירוי חיצוני עד להחדרת המכשיר לנרתיק
מאמינה שכשתקיימי יחסי מין עם מישהו שתהיי איתו מאוד מגורה לא תהיה לך בעיה בהשתנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משבר ביחסים אצל בנות זוג ויחסי מיןדנית24/12/2019
אני ובת זוגתי בזוגיות מעל 10 שנים.בשנות ה30 לחיינו.
בתקופה האחרונה אני מרגישה שהסקס פשוט לא מספיק. גם אם תדירות יחסי המין היא אחת ליומיים או שלושה-זה עדיין לא מספק אותי. עד רמה שאנחנו מגיעות ממש למריבות ופיצוצים בגלל זה..
אומנם בשנים האחרונות התחלנו לגוון את הסקס עם אביזרי מין למיניהם .והתוספת עשתה לי ממש מצוין. אבל עדיין כשאנחנו לא שוכבות מעל יומיים אני מרגישה ממש מתוסכלת. ולא נעים לי להגיד לה שאני רוצה. ועם כבר התחלנו להשתמש באביזרים-אז לא נעים לי לומר לה שזה גם מה שאני רוצה..
ובגלל החוסר תקשורת הזאת בסקס אנחנו ממש רבות .וזה מאוד כואב לי. כי היא החיים שלי ואיתה אני רוצה להזדקן.
הבעיה אצלינו. שאני בתפקיד "הפסיבית "ביחסים. וזוגתי ולפעמים אומרת שגם היא רוצה להיות "הפסיבית".ואז כששתינו רוצות אותו הדבר זה גם עושה פיצוצים..
וגם. זוגתי מסתפקת הרבה פעמים בסקס ללא אביזרים. בעוד שאני רוצה את כל התנוחות האפשריות וכולל אביזרים. אז גם זה מתנגש.
סליחה על הפירוט הככ מביך ואישי.
אני לא יודעת מה לעשות .אני מאוד מאוד אוהבת אותה היא הבית שלי. ואני רוצה שנסתדר בנינו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לפנות לטיפול
לי ראובני25/12/2019יש דינמיקות זוגיות שאי אפשר לפתור דרך פורום באינטרנט ואתן חייבות לפנות לפתרון מעמיק לשם כך לטיפול זוגי מיני, ממליצה דרך איש מקצוע שמכיר את הקהילה הגאה, אם תכתבי מהיכן אתן אוכל להפנות לאנשי מקצוע מתאימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות דחופה !-משבר ביחסים -תגובה ללי ראובני
דנית25/12/2019אנחנו מאיזור הצפון(חיפה).
אבל בעיה שמצב הכלכלי שלנו קשה.את יודעת אם יש מטפלות שמקבלות במחיר מסובסד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על בית הקהילות
לי ראובני25/12/2019יש שם מטפלים במחירים מוזלים
הם יושבים במרכז חיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת עניין באקט לזוג מעל שנתייםדנה22/12/2019
ואני והבן זוג כבר שנתיים ביחד, הכל טוב בזוגיות גם באקט עצמו אבל מרגישה שזה כבר נהיה שגרתי מדי, ואני מאוד מתלבטת מה יכול להוסיף עניין והנאה? חשבנו על כיוון של צעצועים והוא גם הציע לבדוק על ג'ל של דורקס זה דברים שבאמת יכולים לעזור ולשדרג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור
לי ראובני24/12/2019כל דבר שמעודד את היצירתיות שלכםן שעוזר לכםן לחוות את המיניות כמרחב שעשועי יכול לעזור
זה יכול להיות משחקים, תפאורה, חומרי סיכה בטעמים, אביזרים, שינוי אוירה
בטח, הכל מוסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ידנית של הרחם והשחלותליאן19/12/2019
שלום דר' ותודה מראש, היום הייתי אצל רופא נשים אחרי שנים לבדיקת רחם ושחלות. אמר לי שעושה רק u.s לנשים בהריון אבל בדק אותי ידנית,( אילו ידעתי היייתי הולכת לרופא שיש לו גם אולטראסאונד) והכניס את היד ואמר שהכל בסדר ושאלך למכון לעשות אולטראסאונד. הבדיקה לא כאבה אבל אחרי הבדיקה כשעתיים התחילו לי כאבים בבטן היכן שממוקמת השחלות. שאלתי אותו לגבי הבדיקה אמר שהוא נוגע בשחלות עם האצבע לראות שהכל בסדר. השאלה שלי למה פתאם יש לי כאבים כי נגע בשחלה? האם מנגיעה בשחלה אפשר לעורר משהו או בטעות כמובן לעשות נזק לשחלה כי כואב לי רק בצד שמאל? האם בדיקה ידנית מספיקה לדעת שהכל בסדר כפי שאמר או שחייב גם אולטראסאונד...תודה רבה על תשובתך הכנה, ליאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ידנית אצל רופא נשים
ד``ר ליאורה אברמוב28/12/2019רופא מיומן יכול לבדוק ידנית רחם ושחלות. האולטראסאונד הינו בדיקת השלמה .,אין סיבה שמבדיקה ידנית יהיה לך כאב בשחלה. יכול להיות שהרופא לחץ חזק על הבטן כדי למשש את השחלה וזה עורר כאב. לא יכול להגרם נזק מהבדיקה.
מאמינה שכשתעשי אולטראסאונד תראי אכן שהכל תקין. בכל מקרה כל קופת חולים יש מכון אולטראסאונד עם צוות של רופאים וטכנאיות שזו ההתמחות שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לחשק מיני בגיל המעבראתי11/12/2019
אני בגיל המעבר וחשה ירידה בחשק במיני. אני מניחה שזה קשור לירידה באסטרוגנים. באופן כללי האם כדאי לקחת תחליפי אסטרוגן? כיצד בעצם אמור להיות חשק מיני אם האסטרוגן חסר?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתנה מאישה לאישה
לי ראובני12/12/2019שלום לך
אכן אחד התופעות של גיל המעבר הוא ירידה בחשק המיני.
יחד עם זאת יש נשים שדווקא מדווחות כי הפסקת העיסוק עם המחזור מקל את חייהן ומשחרר אותן מנטלית ורגשית לחוויות טובות עם עצמן ועם בני/ בנות הזוג שלהן.
אני חושבת שאם את מרגישה שינוי שאינך שמחה בו ירידה בחשק או ירידה ברטיבות הנרתיקית או בגמישות של העור כדאי לפנות לרופאת נשים המתמחה בתחום או לפתרונות אלטרנטיביים כגון דיקור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פערי חשק בין בני זוג בגיל 60ורדית26/11/2019
אני בת 60, מתעוררת מינית די בקלות. לבן זוגי כמעט אין חשק בגלל תרופות אבל יש יכולות ביצוע אם אבקש. לא נעים לי כל הזמן לבקש. כשמסכים יש לי אורגזמה טובה. בעבר היו אורגזמות בחלומות. לא אוננתי בעבר אבל לאחרונה היתה אורגזמה עצמית טוהה ששימחה אותי גופנית והסעירה רגשית. מתוסכלת מהפער בחשק ובאמת רוצה יותר. כמה קל לי להתעורר אבל אין עם מי. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתסכל ממש
לי ראובני27/11/2019אני מבינה לליבך, פערים בתשוקה ובחשק מאפיינים זוגות רבים ומצריכים שיחה אמיצה, אמון ויכולת להקשיב בחלקים מאתגרים ולא פשוטים אחד של השני. אני ממש ממליצה בחום לחשוב על טיפול זוגי ובעיקר לדבר על האופן שבו מיניות משפיעה עליכם, מה אתם מבקשים להשיג דרכה, מה אתם רוצים שיקרה בתקשורת ובחיבור הרגשי.
ובנתיים ללמוד גם דרכים להנאה מינית לבד, בלי הנוכחות שלו, בגירוי ידני או מכשיר מתאים שמספק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
ורדית27/11/2019איזה מכשיר למשל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
ורדית27/11/2019שכחתי לציין שאני גומרת גם ללא חדירה. כשאני " מעוררת" הנרתיק, הדכדגן וקרוב לפי הטבעת מגורים, צריכה תנועות מסוימות וגרוי בפטמות ואז יש אורגזמה טובה. פעם אחת גם הצלחתי לבד. איזה מכשיר כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטיספייר
לי ראובני28/11/2019היום נחשב לצעצוע הכי איכותי לגירוי נשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נותנת לגעת באבר המיןירון24/11/2019
אשתי בת 58 חסרת חשק מיני לחלוטין כבר 6 שנים, לא רק כלפי אלא גם בהעדר משיכה לאף גבר ועם העדר חלומות ופנטזיות. בעבר זה קרה במשך כ 10 שנים והיא שייכה זאת למתחים עקב מחלות רציניות של הילדים, שבגרו בינתים. אבל בין לבין, עד לפני 6 שנים, היתה לנו שנה שלמה נפלאה בה נהנינו ממין אמיתי ומשגע ובין השאר היא גם דרשה מגע ידני לעתים רבות מאד. היום היא מרשה לי ללטף ולנשק אותה (אף שכל הענין המיני נראה לה מוזר ומיותר), ותמיד חל עלי איסור חמור לגעת באבר מינה, גם לא להניח את היד מעל הבגד (כפי שהיה אסור גם ב 10 שנות היובש הקודמות). באופן זהה נרתעת מלגעת באבר מיני. אני אף פעם לא מנסה "לחפור" אלא רק להניח את היד וגם בתנועת ליטוף כללי. היא יודעת שזה חשוב לי ובאופן נפשי וחוויתי מחליף עבורי מגע מיני מלא, ולעומת זאת אותה זה דוחה ומגעיל. היא גם מתנגדת לדבר על הנושא (כמו גם כל נושא מיני אחר) מלבד ההצהרה שלה שזה דוחה. אסור לי אפילו לגעת ולחוש עם הברך, וכל סוג מגע במקום הנחשק עבורי דוחה אותה ברגע בו היא קולטת שנוצר מגע משמעותי בשבילי. אני מאד מתוסכל מהאיסור החמור ולא ישן חלק מהלילות מהמשיכה והתסכול. נראה לי שהמצב הזה באמת חסר סיכוי. אכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע מאוד מתסכל
לי ראובני26/11/2019ירון יקר,
נשמע מאוד מתסכל התיאור שלך, החוויה של יחסים משמעותיים, שהיו נעימים ונעלמו בלי יכולת להבין מה ארע ביניכם או בעולמה. יתכן שזה קשור לתופעות של גיל מעבר, ירידה בהורמונים, שינויים גופניים וכו מצד שני אולי קשר בדכדוך, הקן המתרוקן ולמצות את החיים אחרי שיאם.
מציעה למצוא מקום לטיפול זוגי מיני לשוחח על הדברים, לקבל לגיטמציה לעיסוק בהם ובעיקר למצוא דרך להנות שוב יחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך, לי
ירון27/11/2019לי כמו גם לה אין ספק שזאת היעלמות ההורמון המתאים. גם כי אין לה מין בחלומות ובמחשבות וגם כי בשעה שכאשר הופיע פתאום לפני 6 שנים היה כרוך בשינויים פיסיים שכנראה נבעו ממקור הורמונלי: ירידה מאד משמעותית במשקל, יובש בפה בלילה. לכן איני מצפה לטיפול שיחזיר את החשק כמו לרכב בלי סוס. השאלה נסובה על הסיכוי לגרום לה לא להידחות ממגע רך ולא חודרני באבר המין גם כשאין לה טיפה משיכה ולו רק בגלל שזה מהנה אותי (נקודה שאני מעלה אבל אין לו אהדה בתגובה בשיחה ולא בפועל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניות נשית
לי ראובני27/11/2019הרבה פעמים מיניות נשית היא תגובתית ולא ישירה, היא לא מגיעה מעצמה, לכן צריך לחשוב איך לייצר אצלה תגובה שתוביל למגע באיבר המין. אולי מגע בשאר חלקי הגוף שיעורר אותה כך שבהמשך תרצה להביא אותה לכדי מגע גם באזורים אינטימיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר וגינלי ליובש בנרתיקגל11/11/2019
שלום ד"ר, האם הטיפול בלייזר אפקטיבי, ולכמה זמן? בת 56.
ו 2 שאלות נוספות לגבי וגיפאם: האם התרופה מעלה סיכון לסרטן, והאם מותר להשתמש בה עם רקע של קרישיות יתר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד``ר ליאורה אברמוב01/12/2019הטיפול בלייזר אפקטיבי אם כי לתקופה של כשנה טאז יש צורך לחזור עליו
וגיפם איננה תרופה מסוכנת לא לסרטן ולא לבעיות קרישה ולראיה היום ניתן לקנות אותה ללא מרשם רופא בבתי המרקחת
כמובן שכדאי להיעץ עם הרופא המטפל לפני הקניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות שתן ודלקות נרתיק חוזרות-נמאס!דנית25/09/2019
שלום.
אני אישה לסבית בשנות ה30 לחיי.נמצאת בזוגיות עם אישה מספר שנים.
לאחרונה.התחלתי לסבול מדלקות שתן ודלקות נרתיק חוזרות..אני כבר לא מבדילה בניהן האמת.שמתי לב אבל.שהשריפה בשתן וכאבים בנרתיק.תמיד מופיעים אצלי חצי יום או יום לאחר קיום יחסי מין.מזה אני מסיקה שכנראה יש לכך קשר??
האמת קיום יחסי מין עם שימוש באביזרי מין (עשוים מסיליקון.אני וזוגתי תמיד מנקות ולא מעבירות אחת לשנייה).יכול לגרום לתופעות האלה של כאבים בשתן וכאבים בכללי בזמן היחסים??
כי אני ממש סובלת.וזה פוגם לי באיכות החיים.כבר לא נעים לי לפנות לרופאים.בדרכ נותנים לי אנטיביטיקות וזהו.וכל הזמן הבעיות האלו חוזרות.
הרי לא נעים לשתף רופאים ששמתי לב שהכאבים קורים סמוך ליחסי מין.
מה אני יכולה לעשות?
ממש סובלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אלטרנטיבי או חיזוק פרוביוטיקה
לי ראובני01/10/2019יקרה,
אני שומעת את התסכול ומבינה אותו לחלוטין. זה בהחלט לא נעים שכל מפגש אינטימי זוגי מסתיים בכל כך הרבה כאב וצרכיבה. אני מניחה שיש קשר, אם כי אינני רופאה. ואני גם מודעת למגבלות של הרפואה לתת מענה. לכן נראה לי שצריך לפנות לרפואה משלימה, דיקור, או פרוביוטיקה לחיזוק הנרתיק וחיידקי קיבה טובים באמצעות יוגורט ללא סוכר או ויטמינים מסוג אסידופלוס או פרוביוטיקה נשית נגיד פמינה של אלטמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר גיוון בסקסטלי19/08/2019
אני ובן זוגי נמצאים במערכת יחסים של 4 שנים, הסקס עצמו אחלה, כלומר האקט, אך אין גיוון, תמיד שתי תנוחות, כי בתנוחות אחרות אין הנאה ובנוסף לכך אין משחק מקדים. הוא לא אוהב לרדת ואני מכבדת את זה אבל גם לגעת למטה הוא בקושי עושה (פעם ב..). דיברתי איתו על זה מספר פעמים אבל הוא מסרב כי אלו פעולות שלא מגרות אותו והוא לא עשה זאת גם בעבר.. להסתפק בעובדה שאני פשוט נהמת מהאקט עצמו וזהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע מתסכל
לי ראובני19/08/2019אין ספק שהתאמה מינית היא מרכיב חשוב בקשר זוגי. נשמע שבן זוגך סגור מינית הן ביכולת לשוחח על כך והן ביכולת להענות וזה בוודאי מתסכל ולא נעים, השאלה היא האם את מוכנה לקחת אחריות על השיחה? על היכולת להציע דברים חדשים ולגוון בינכם?
האם יש לך הבנה מה עוצר אותו? מה לא מאפשר לו לגוון?
האם הוא חושש מאביזרים? משינויים? מההסטוריה המינית שלך? האם הוא עצמו מסופק מהקיים?
לפעמים שיחה עם איש מקצוע, מחנך למיניות או מטפל מיני יכול לעזור לכם בעניין, אולי סדנת מגע/ עיסוי/ ביקור בחנות לצעצועים יכול להכניס קצת פלפל ולעורר עניין.
מיניות צריכה להחוות כמו גן עדן למבוגרים, ולשם כך צריך שותף למסע. מקווה שתמצאו דרך להרחיב את המנעד ולהנות יחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אורגזמה נשיתשי לי03/08/2019
הי דר,
רציתי לשאול-במה אורגזמה נשית תלויה יותר או בלבד רק בפיזיות (כלומר מגע) או במנטליות (שחרור דברים שמנטלית מגרים וכו)?
ראיתי כמה נשים מדברות כך או כך ורציתי לדעת בוודאות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם וגם
לי ראובני03/08/2019אורגזמה נשית תלויה גם ביכולת של אישה לשלוט לכוץ ולשחרר בשריר רצפת האגן שלה וגם ביכולת שלה להתרכז בהנאה, בגירוי עקבי וולשחרר מחשבות שאינן קשורות בכך.
אפשר להתאמן ולנסות וללמוד איך לעשות את הדבר הזה, ויש גם צעצועים שיכולים לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת פוסטינור ותופעות לוואינירה02/08/2019
שלום רב.
אני בת 27 ללא לידות בעבר ולא משתמשת בגלולות כי לא מקיימת יחסים קבועים. לפני שבועיים לקחתי פוסטינור. ואחרי שבוע בערך נהיה לי דימום שנמשך חמישה ימים. ומאז יש לי כאבי בטן תחתונה. האים זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוכן אבל
לי ראובני03/08/2019צריך ללכת לרופא נשים במידה והכאב או הדימום ממשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת בושה ביחסי מיןקרן21/07/2019
שמי קרן.בזוגיות 8 שנים עם בת זוג.
אנחנו התחלנו להוסיף לסקס צעצועי מין.כאשר אני הנחדרת(סטראפאון)והיא החודרת.התוספת גיוונה לנו טוב מאוד ואנחנו מרוצות.
אבל לי אישית יש בעיה עם הצעצועי מין.יותר תחושה של קבעון כזה.ששנים קודמות תמיד חשבתי שלהוסיף אביזרי מין שכוללים חדירה-זה מיועד לנשים דו מיניות ש"צריכות גבר".
ואני לא נמשכת לגברים.רק לנשים.איך איך יכול להיות שאני נהנית מסיטואציה שהיא חודרת ?
עם כל הכיף שבשדרוג שאני מרגישה.אני גם חשה תחושה כאילו זה סוטה לקיים יחסים כאלו עם חדירה.תחושה של מלוכלך.סוטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוח האירוטי אינני פוליטקלי קורקט
לי ראובני22/07/2019מצטטת את מורתי האהובה אסתר פרל, מותר לנו להמשך לדברים שאינם נתפסים כמותאמים או טובים, רק מפני שזה כך, רק מפני שזה עושה לנו טוב. זה ממש מותאם ואפשרי אם זה מתאים ונעים לך. במיניות צריך להפרד מכל האשמה הבושה והלא נעים לטובת החיבור המדויק לך עם לגיטימציה להיות ולעשות מה שנכון לך.
קשה להנות כאשר בראש יש לנו התניות וקווים מגבילים. לפעמים טיפול עוזר בעניין הזה, לשחרר את עצמנו מעכבות חוסמות. כל עוד מדובר באנשים בגירים, שעושים דברים בהסכמה, חבל לעצור את עצמך בלא נעים או מעורר בושה.
אלו חסמים שפוגעים בנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)