מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התעללות מיניתיונית14/04/2011
בני עבר התעללות מינית אנא אני צריכה כתובת בחיפה לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה הבן שלך?
someone08/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעללות מינית - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`14/04/2011שלום לך.
אני מציע לפנות לעיריית חיפה, או תחנה לבריאות הנפש בחיפה והם יוכלו להפנות אותך למטפלים הרלוונטיים. אפשר גם לפנות למשטרה ולדווח על כך וגם הם יוכלו לכוון אותך.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לעלות כאן לגבי חשד לסרטן .N,HFVI05/04/2011
אומנם יש לי בעיות דיכאון דלקת פרקים פימברלגיה .
דרך אג האם יש אפשרות לבדוק עם יש סרטן דרך בדיקת דם .
מצרת לך תשובות של אולטרסונד וממגרפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)05/04/2011א-המסקנות שלך אינן מחייבות, אך אכן יש לשלול את הנושא.
ב-איננו עוסקים בפורום בפיענוח בדיקות רפואיות ולכן לא נותר לי אלא להמליץ לך לפנות לרופא המטפל בנושא.
ג-הפורום הינו פורום של גוף נפש ואם יש לך שאלה רלוונטית לנושא ננסה לעזור.
נאחל לך בריאות ורפואה שלימה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשמאיה30/03/2011
בזמן האחרון תוקפים אותי כאבי ראש פתאומיים, בעיקר בשעות הצהריים... בנוסף, לפעמים יש לי תחושה שכל השרירים בפנים שלי תפוסים.
מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי ראש - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)30/03/2011לכאבי ראש יכולים להיות סיבות רבות:תזונה לא נכונה, מחסר בויטמינים ומינרלים, חסר בשתיית נוזלים, לחץ, מתח, חרדה, בעיה פנימית אחרת כמו לדוגמא עצירות, בעיה בעמו"ש צווארי וכו'. יתכנו גם מס' סיבות יחד, כששרירי הפנים תפוסים סביר להניח שזה מלווה גם במתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפותרן22/03/2011
שלום, אני סטודנט בן 22. למרות שאני ישן המון שעות (7-8), אני כל הזמן מרגיש עייף. מעולם לא הייתי טיפוס של בוקר, אבל עכשיו גם בערבים אני עייף מאוד ולא מצליח ללמוד למבחנים כמו שצריך.
אשמח לכל סוג של הצעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`22/03/2011שלום רן,
דבר ראשון הייתי פונה לרופא המשפחה ומספר לו על התחושות. לפי הצורך הוא יפנה אותך לבדיקות הדם המתאימות. באם הבדיקות תקינות הייתי פונה למטפל בתחום הנפש ומברר האם יש לך לחץ או מתח, או תופעות נפשיות אחרות. לאחר אבחון מסודר הייתי פונה לטיפול אצל מטפל מהתחום הרלונטי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלום על הנפש של החולמסתכלת על אנשיםדנדן11/03/2011
לפני מספר ימים היה לי חלום מאוד מוזר.
חלמתי שהנפש (ללא גוף- ממש כמו רוח רפאים) שלי מסתכלת על 3 בנות.
בחורה אחת עמדה יחסית רחוק מהשניות.
הבחורה השנייה תפסה את הראשונה כאילו עוזרת לה/ תומכת בה.
הבחורה השלישית לא ראיתי את הפנים שלה (אני חושבת אולם לא בטוחה שזו אני, היו הבדלים ממש קטנים בצבע השיער אורך השיער ובגודל הגוף) הייתה מקופלת. כאילו כאב לה משהו. הרוח שלי כאילו ניסתה להיכנס לגוף של הבחורה המקופלת מספר פעמים אולם ללא הצלחה ולכן עמדה מהצד והסתכלה על שלושת הבנות.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלום על הנפש של החולמסתכלת על אנשים - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)13/03/2011אין לי מושג מה זה אומר אנו פורום גוף-נפש, אך איננו עוסקים בפיענוח חלומות, אגב יש פורום כזה של חלומות ופיענוח תעשי חיפוש אני בטוח שתמצאי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות שלאחר הפסקת עישוןענת07/03/2011
שלום לדוקטורים היקרים,
שמי ענת, אני בת 46, הפסקתי לעשן לפני חודשיים בערך, לפני 20 יום התחיל לי שיעול יבש בהתחלה ואחר כך עם ליחה וצורך להוציא הרבה ליחה. מביקורי אצל רופאים קונבנציונלים של קופת חולים הופנתי לקחת מרופא אחד ונטולין ומרופא אחר סרטייד 50/250 הרופא שנתן לי את הסרטייד הפנה אותי גם שאלך לבדיקה לאחר 30 יום טיפול ובהבחנה מהביקור הקצרצר אצלו כאשר הסמפטומים היו בשיאם כתב על ההפנייה לבדיקה אמפיזמה? עם סימן שאלה. היום זה כבר שבוע לאחר ביקורי אצלו ו20 יום מפרוץ הסמפטומים. רציתי לציין שלמרות העישון לא חוויתי סמפטומים כאלה שמלווים בקוצר נשימה ומעט חירחורים למעט מדי פעם כשהגזמתי עם הסיגריות, היתה הוצאת ליחה בבקרים. עד לפני 20 יום אני אדם מאוד פעלתן וחרוץ שהולך לישון כבר בעשר וקם כמו פנטר ב5 בבוקר, גומעת את כל תל אביב בהליכות מהירות עובדת מרימה דברים ובקיצור ג'דאית. האם זה לא נראה תמוע שפתאום התפרצה לי המחלה שהרופא משער? האם זה יכול להיות תהליך נקיון הגוף שלאחר הפסקת עישון וזה דבר חיובי? עד היום לא נגעתי במשאפים לא בונטולין ולא בסרטייד שמעתי שזה עושה פטריות בתוך הפה. כל התרופות שלקחתי בחיים זה אולי איזה כמה אקמולים בודדים ואולים פעמיים שלוש אנטיביוטיקה לאחר עקירת שן וכו'.... אני יושבת במהלך כל המחלה מול המחשב ומחפשת איזה שהוא יעוץ וכיוון קצת שונה מתפישת העולם הכל כך מקובעת שחוויתי בקופת חולים. בנוסף החוויה שמכניסים 20 חולי ריאות להמתנה לרופא במסדרון צר קטן וחנוק ללא חלונות. פעמיים פספסתי את התור כי לא יכולתי לעמוד או לשבת שם זה היה ממש תת תנאים. שיתבישו קופות החולים. לאחר 20 יום מצבי אומנם השתפר ואני כבר לא משתעלת כל היום אלא פעם ביום. זה גם תלוי אם לא התאמצתי או התווקחתי בקולי קולות עם השותף שלי. אני מרגישה ללא ספק שהגוף שלי מבקש החלמה ורוצה שאני אנוח אבל כשאני נרגעת ומנסה לנשום נשימות עמוקות לבטן אני מצליחה. בתקופה הזאת במיוחד בימים הראשונים היה לי קשה להרדם בלילה ועכשיו נרדמת יותר טוב אבל התרגלתי להשאר ערה מאוחר ומקווה לחזור להרגלי השינה הרגילים שלי ולהתעורר לפני הזריחה. חשבתי להתחיל צ'י קונג ללמד את עצמי לנשום נכון. נראה לי שחלק מקשיי הנשימה נובעים גם מתקופה מאוד ארוכה של לחץ בעבודה ובחיים וכמה משברים שעברתי והתרגלתי לעצור את נשימתי ולא לתת לה לזרום. ככה אני מרגישה בלי קשר לסמפטומים שציינתי.
אודה לכם המסטרים אם תאירו לי את קצה המנהרה.
המון תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תופעות שלאחר הפסקת עישון - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)08/03/2011ענת שלום, לעיתים כשמפסיקים בבת אחת את העישון זה אכן יכולים להיות הסימפטומים שהנך מתארת.לעיתים זה יכול להיות גם מסוכן בגלל הצפת ליחה שעלולה לחסום דרכי נשימה.
במקביל לטיפול הרפואי שהנך מקבלת אני מציע לך להגיע למרפאה לקבל סיוע ע"י דיקור סיני, טכניקות נשימה, צמחי מרפא מתאימים וכו' בכדי לעזור לתהליך לעבור מהר.
בריאות והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא שאני לא לוקחת את התרופות
ענת08/03/2011דר' מזרחי תודה על התשובה.
ברצוני לשפר את טכניקות הנשימה ולטהר את הוירוס/חידק שאולי נמצא שם.
בכל מקרה, את המשאפים משני הסוגים לא לקחתי ושאלתי האם אוכל להתרפא ללא המשאפים המפחידים? שנית, אשמח לקבל טיפול משולב של עיסוי הוליסטי/שיאצו ארומתרפי וצמחי מרפא. דיקור אף פעם לא ניסיתי וזה קצת מפחיד אותי. האם הטיפולים האחרים שציינתי יכולים לסלק לי את המטרד מהגוף והריאות ואם כן כמה זמן מתל אביב אליך? וכמה זמן/טיפולים זה מצריך.
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
העניין הוא שאני לא לוקחת את התרופות - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)08/03/2011ענת שלום, בהחלט השילוב של הטיפולים שציינת יכולים להאיץ תהליך ההחלמה,
המרפאה נמצאת כ20-30 דקות מת"א.
מבחינת מס' הטיפולים קשה להעריך לפני שרואים את המצב(ע"י ראיון ואבחנה).
נשמח לעזור, בכל שאלה נוספת תוכלי לפנות אלי למייל האישי:
[email protected]
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, כאשר אני נחשף לשמש אני מקבלדינו07/03/2011
חיות.
כח ועירנות.
זו הרגשה שלא קיימת כשאין חשיפה לשמש.
מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום, כאשר אני נחשף לשמש אני מקבל - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)08/03/2011כבר ענינו לך על זה בעבר,
אם טוב לך בשמש אז כנראה שזה מה שאתה צריך, רק לא להפריז ולמרוח קרם הגנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שאלתי פה בעבר..
דינו08/03/2011אני רוצה לדעת במה בדיוק מדובר..
למה זה משפיע עליי בצורה שכזאת ? מה יש פה ?
לצערנו השמש מסוכנת וקרם הגנה זה לא משהו שאני מסוגל להתרגל אליו..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא שאלתי פה בעבר.. - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)08/03/2011אז השאלה כבר נשאלה, בכל אופן יתכן ומדובר בהפרעה רגשית עונתית. שללא שמש אתה יכול לסבול מסימפטומים פיזיים ורגשיים/נפשיים.
התרופה היחידה היא שמש מס' דקות ביום או טיפול באור ע"י מכונים העוסקים בכך.
השמש מסוכנת נכון אך מספיק להיות כ-10 דקות ולרוב זה אמור להספיק לך.
בריאות וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדע זה לא עניין של אור..
דינו08/03/2011אני יכול להיות עם עיניים מכוסות ולחשוף את הגוף לשמש וארגיש את ההשפעה הזאת שלה.
בדקתי את זה ע"י פתיחה של חלונות וכניסה של אור רב. כל עוד אין חשיפה פיזית ווהקרניים לא על הגוף , אין שום השפעה. וזה לא עוזר..
אז אני לא יודע אם טיפול באור אמור לגרום לאותה הרגשה שגורמת החשיפה לשמש..
בתקופה הזאת יש עננים שמסתירים את השמש ונדיר למצוא אותה. ואם היא מופיעה זה בשעות שלא ניתן לתפוס אותה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תדע זה לא עניין של אור.. - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)09/03/2011צריך לנסות, אין הרבה אופציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבדוק את זה. תודה לך.
דינו09/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה מתחת לשדבודקוב רחל03/03/2011
אני סובלת מהפטריה כמעט שנה מה עושים כבר השתמשתי בהמון משחות לא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה מתחת לשד
בודקוב רחל03/03/2011מדוע לא עונים לי אני מבקשת עזרה בקשר לפטריה מתחת לשד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פטריה מתחת לשד - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)03/03/2011ראשית בחיים צריך קצת סבלנות וסובלנות, את מושכת את הבעיה כבר שנה ואת מצפה לתשובה ברגע?אני רוצה להזכיר שהפורום הינו בהתנדבות ואנו עונים בזמננו החופשי, מה גם שרק היום שאלת את השאלה...כך שאת מקבלת תשובה מהירה יחסית!
לשאלתך ראשית את לא בדיוק בפורום הנכון כי את צריכה פורום של בעיות עור והגעת לפורום של גוף-נפש, אך כיוון שניסית כבר כ"כ הרבה משחות רפואיות שלא עזרו אז ניתן לנסות להשתמש בשמן עץ התה, במידה ולא יעזור (לאחר 3 שבועות) לעבור לשמן אורגנו (צריך לדלל אותו עם קרם לחות/שמן זית/שקדים) ובמידה וגם זה לא יניב תוצאות-צריך לבדוק אם לא מדובר בפטריה רב מערכתית(קנדידה) ובהתאם לצורך לתת מענה טיפולי.
בריאות הצלחה ו...סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה תחת השד
רד04/04/2011השד הוא מקום שנוגע בעור, לפיכך המלצתי :
א- יבשי טוב את העור מיד לאחר מקלחת. ב-שימי בד סוג לחות תחת השד בין החזיה והעור.
ב-הימנעי מכל בגד שאינו כותנה, וכבסי את החזיה מהכותנה בהרתחה.
ג-אל תלבשי שום חזיה בגד, גופיה שהיא סינטטית אלא כותנה טהורה בלבד. זה אווירי סופג לחות, (פטריות אוהבות "חושך" לחות, וניזונות מהעור ושרידי הזיעה.
ד-יש להחליף חזיה,חולצה כמה פעמים ביום- בכותנה בלבד.
ה-כל עוד לא תרחיקי זיעה-וכל עוד לא תאוורי את העור (על ידי ניקוי ויבוש העור הפטריה לא תעלם לך, עשי זאת כמה פעמים ביום- זו הדרך להרחיק פטריה -למנוע זיעה לחות ושאריות עור מהרקמה תחת השד -העור).
ו-השתמשי בקלמין המרגיע את העור, או אמבטיות עם לונדר מהול בשמן שקד מתוק בלבד. מערבבים כמה טפות לונדר אתרי ב5 CC שמן שקד, ממלאים אמבטיה ויושבים בוקר ערב,
לאחר שמהלת כמה טיפות לבנדר בשמן אתרי ומלאי אמבטיה חמימה שפכי וערבבי טוב את הלבנדר המהול. לא לשים בעין.
אתרים טהורים 5 טיפות ס"ה בס"ה שמן שקד מתוק, את גם יכולה לטפטף על פד ולשים תחת החזה על העור בלילה. רק יובש נקיון, שמירה נגד לחות: הזעה ושאריות עור לנקות לייבש יעזרו לך להיפטר מפטריה. מציעה לך ללכת לרופא עור להמשך מעקב. המנעי בשמים
מאכלי פטריות אבקות, פטריות טריות, הימנעי מסוכרים לבנים לסוגיהם בעוגות עוגיות הם תורמים ליתר לחות תת עורית הגורמת לעודפי הזעה השמנה. ב ה צ ל ח ה בהבראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תשובתך
ד''ר אורן מזרחי (phd)04/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרהקרן 3226/02/2011
ילדתי לידה 1 בתאריך: 24/1/11 אין לי מצב רוח לכלום ולא חשק לטפל בתינוקת לא ממש התחברתי אליה אבל אני כן אוהבת ומנסה לדאוג לה,אני חוששת שיש לי בנוסף חרדות להשאר לבד
כשאני לבד לא מתפקדת וסובלת כל הזמן ממועקות ותחושת עילפון האם זה כן לרדה?
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף עזרה - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)26/02/2011קרן שלום, נראה שמדובר בדיכאון שלאחר הלידה.הטיפול הינו במרפאה . הצעתי לך היא לפנות למטפל גוף-נפש באופן דחוף ולהתחיל עם טיפולים מתאימים.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף עזרה - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`26/02/2011שלום קרן,
בתוספת לתגובה הקודמת, אני אכן מסכים שמדובר בדכון לאחר לידה אבל מציע לך לפנות לאיש בריאות הנפש מוסמך, פסיכולוג או פסיכיאטר על מנת לקבל את האבחון המלא והאמיתי ורק אח"כ לפנות לטיפול מקצועי,
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות יתרדפנה20/02/2011
שלום, עברתי הרבה אובדנים לאחרונה של אנשים קרובים, ואני תמיד בוכה מאוד בקלות, יותר מדי בקלות, וזה מאוד מביך אותי.
האם זה יכול להיות משהו כימי? זה בעיקר בשנים האחרונות...
מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות יתר - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)20/02/2011דפנה שלום,
החלק הרגשי-נפשי בהחלט משפיע על החלק הפיזי-הכימי.
אני מציע לך לפנות למטפל בתחום גוף-נפש ולעשות עבודה מעמיקה.
החל משיחות ותרפיות אחרות כמו- דמיון מודרך, פרחי-באך, טכניקות הרגעה והרפיה כמו רפלקסולוגיה, שיאצו, עיסוי וכו'.
בריאות והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, יש לי שאלה.אילנה10/02/2011
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאלתי, אך אנסה בכל זאת.
השתחררתי מהצבא לפני שנתיים וכעת, אני מעוניינת לגשת לבחינה הפסיכומטרית.
לפני תחילת קורס הפסיכומטרי השלמתי בגרויות במקצועות ההומניים ובמהלך קורסים אלה שמתי לב שאני לא מרוכזת למרות שאני מאוד רוצה להצליח אך פשוט לא מצליחה לשבת יותר מרבע שעה בלי לחפש עיסוקים אחרים. העתיד שלי חשוב לי מאוד ולכן הבחינה הפסיכומטרית נמצאת בראש סדר העדיפויות שלי. רציתי לשאול אם מסוכן ליטול ריטלין למשך שלושת החודשים הקרובים בלבד? אם כן, מה יהיו תופעות הלוואי החמורות יותר (מלבד כאבי ראש, כאבי בטן, ירידה במשקל וכד')? האם ישנו בסיס לתופעת ה"טיקים" עליה כולם מדברים בהקשר של ריטלין?
ועוד שאלה אם יורשה לי: מדוע במרכזי הערכה ובשאלוני 300 למיניהם המעסיקים שואלים על לקיחת ריטלין בעבר ובהווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי, יש לי שאלה. - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)10/02/2011היי סביר להניח שיש מצב להיפראקטיביות ברמה מסויימת.
הרטלין ניתן בהמלצת רופא בלבד ולא על דעת עצמך, כמו כן זו תרופה הידועה כסם ממכר.תופעות לואי הם שונות מאדם לאדם ואישית אני לא ממליץ לצרוך אותו אפילו ל-36 חודשים.
לגבי השאלונים אני מניח שהם רוצים לדעת אם יש היפראקטיביות.
המלצתי היא לעשות עבודה אישית-להגיע למרפאה לטיפול בטכניקות שונות כמו הדיקור הסיני בשילוב של מדיטציה בדמיון מודרך וטכניקות מגע כמו עיסוי/רפלקסולוגיה/שיאצו.
בנוסף ניתן לנסות צמחי מרפא כמו רודיולה וג'ינקו בילובה, ויטמין B קומפלקס ומגנזיום.
בריאות והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות או גלים בעורדנה09/02/2011
היי, אני יוצאת עם בחור שיש לו מחלת עור כלשהי בפנים, משהו שנראה קצת כמו צלקות או גלים בעור (?). העור פשוט לא חלק, אולי זו אסטמה של העור. ראיתי תמונות שלו מהעבר שבהן הפנים שלו נראו בסדר גמור. גם היום הוא נראה די טוב אבל עדיין.. יכול להיות שהמחלה מתפרצת בתקופות שונות? יש דרך לברר מה בדיוק המחלה מבלי לדבר איתו על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלקות או גלים בעור - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)09/02/2011דנה שלום, מחלות/בעיות עור כרוניות בהחלט יכולות לשוב ולהתפרץ בעקבות מתח ולחץ, תזונה לא נכונה, חסר בויטמינים ומינרלים, שינוי במזג אויר, או בעיה פנימית אחרת שמתבטאת דרך העור.
הייתי רוצה לעזור יותר,אך אי אפשר לאבחן בצורה וירטואלית, מה גם שהמחלקה שאת צריכה היא רופא עור כדיי לדעת בדיוק, אז סביר להניח שהוא כבר עשה זאת ולכן תצטרכי לדבר איתו על הנושא(פתיחות וכינות זה חשוב ביותר במערכת יחסים).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה,סרטןעינר31/01/2011
לצוות שלום רב,
אמי קיבלה בשורה בשבוע שעבר שיש לה סרטן.בשלב מתקדם.
האחים שלי מתקשרים אליה מאז כל שעתיים לשאול לשלומה.היא עדיין לא עברה טיפולים,לא בדיקות.רק פגשה רופא.והיא בכלל עדיין לא עיכלה .כל הזמן מחפשת אשמים .איך זה נגרם לה מחפשת לדעת ומדברת המון על המוות.ומכינה אותנו לזה.אפילו דמיינה את המוות.אני רואה בזה בהגיון אני היחידי.שאר האחים מלחיצים וקונים לה כל מיני דברים ואומרים לה בואי לטיולים.והיא צועקת עלייהם מה אני הולכת למות שאתם ככה פתאום מפנקים? האחיות שלה ואחים שלה גם מתקשרים כל יום.כרגע זה שבוע שני.יום ה8 .מאז שנודע .אני מבחינתי לשחרר ממנה לחץ כי היא כל הזמן אומרת שמתקשרים אליה והיא סובלת לא אוהבת שמציקים לה.וזה לגיטמי שהיא תרצה ספייס .מרחב.
רוצה לשאול כמה דברים.האם כן לתת להם להתקשר והיא כבר תתעצבן ותגיד להם.
כי זה מה שקרה עם 2 אחיות שלה.או פשוט לדבר איתם.וגם אם אני מדבר איתם אז שאר האחים שלי מתעצבנים עליי.האם יש דרך לשוחח עם עובדת סוציאלית כיצד לגשת באופן דיבור ובתמיכה לאמא שחולת סרטן?
אודה לתגובה.
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה,סרטן - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`01/02/2011שלום ירון.
אכן שאלה חשובה מאד. בכל מחלקה של סרטן ישנה עובדת סוציאלית שניתן לפנות אליה בשאלות שיש לך עבור אמא והמשפחה ואיך להתנהל. כדאי מאד שתקבע איתה ותסביר לה את המצב. בנוסף לכך היא יכולה להפגש עם אמך באופן פרטני ולברר מה שלומה ומה הרצונות שלה.
בנוסף לכך בכל מחלקה יש פסיכולוגית שניתן לפנות אליה בשאלות האלו וגם להציע תמיכה וטיפול לאמא בחלק הנפשי של המחלה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההדחוףף26/01/2011
ירדתי בגלל לחץ ודיכאון 12 קילו בשבועיים ואכלתי קצת ותמיד מספר הלימפוציטים אבסולוטי היה 3 ובאותו זמן זה היה 2 זה קשור ירידה במישקל לחץ וחוסר תאבון לירידה לימפוציטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלהה - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`27/01/2011שלום חן.
קשה לדעת את התשובה בלי לדעת יותר פרטים כגון, גיל, מחלות רקע ותרופות. בלי קשר עדיף להיות בקשר עם פסיכיאטר ורופא המשפחה כדי לעקוב אחר הדכאון וספירות הדם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשי26/01/2011
מה עושים כשיש פיעלות נמוכה לבלוטת התריס [תוספי מזון ויטמנים תרופות סבתא וכו']
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)26/01/2011ניתן לטפל בתוספים ותזונה מתאימה בהמלצה אישית. במקרים מסויימים ובהתאם לבעיה יהיה צורך במתן ל-טרוקסין ע"י הרופא המטפל.
את יכולה להגיע למרפאה לייעוץ ולראות באם ניתן לעזור ולשפר בצורה הטבעית.
בריאות והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)