מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקלה בכראבי גב בדקה אחתפלפלפילאטיס05/11/2010
התרגיל מבוסס על יצירת מוביליזציה בין החוליות, מה שמביא להקלה מיידית בכאבי גב.
1. עימדו בעמידת שש (על הברכיים). איספו את הבטן ונסו להאריך את המרחק בין הקודקוד לעצם הזנב, כל שיהיה מרחק גדול בין חוליה לחוליה. הקפידו שהצוואר מקביל לתקרה והעיניים לקרקע.
2. סובבו את האגן לכיוון אחד שמונה פעמים. חישבו על ללוש את חוליות הגב התחתון, בסיבובים מושלמים, ללא עצירות וללא "פינות". החליפו כיוון
3. הגדילו את הסיבובים, עשו גם כן 8 לכל כיוון.
4. הוסיפו את הראש, שמסתובב בקואורדינציה לאגן. נסו להגדיל כל סיבוב יותר מקודמו. (שיא הקיעור כבתמונה 1.2). בצעו לשני הכיוונים
5. מומלץ לעשות את התרגיל מספר פעמים ביום, במיוחד לפני ואחרי שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תודה על השיתוף
ד''ר אורן מזרחי (phd)07/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!!נועה23/10/2010
שלום, התגייסתי לפני כחודש וחצי ובמהלך החודש וחצי התחילו אצלי תופעות מוזרות של כאבי ראש בצד אחד בעיקר ולפעמיםם אני מרגישה שזה מקרין לי על העינייםהלסת ואפילו על האוזן.. בנוסף היה לי איזה שבוע סוג של דקירות בחזה... אמא שלי טוענת שזה מלחץ, אני בקורס ממש לחוץ, בגלל הטירונות אפילו ירדתי דיי הרבה במשקל.. זה באמת נשמע כמו תגובות ללחץ, או שיש סיבה לדאגה שזה משהו אחר?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה!! - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`24/10/2010לנועה,
לפני שמחליטים שתופעות מסויימות נובעות מלחץ יש צורך לפנות לברור רפואי על מנת לשלול בעיה רפואית שאפשר לטפל בה. אחרי שרופא ישלול בעיה רפואית - גופנית אז אפשר לחשוב ולטפל בלחץ ובתוצאות שלו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובססיה לחברה - דמות אימהיתיעל21/10/2010
שלום רב, יש בעיה שמדירה שינה מעיניי ראשית עליי לציין שאני סטרייטית לחלוטין ואף נשואה באמת באושר ואמא ל3 ילדים קטנים.
הבעיה אצלי התחילה מאז שאני זוכרת את עצמי.
כל תקופה בחיי מלווה במושא הערצה לחברה או מדריכה או דמות נשית ריגשית - הדבר מגיע לאובססיה מצידי בכך שאני מחפשת דרמות עם אותה אישה - מחפשת לריב ואז לסמס ולשלוח מיילים כמעט בלא הכרה.
כיום מדובר בחברה קרובה - אני מרגישה אובססיבית כלפיה בכך שהיא לא יוצאת ממחשבותי אף פעם , אני מחפשת להפגע ממנה בכדי לזכות ממנה לעוד יחס חם מצידה - היא העירה לי כמה פעמים שאני אובססיבית כלפיה וחונקת אותה אך הכחשתי ובלב אני מודעת לבעיה שלי.
אצלי כנראה זה נובע מהצורך לחיבוק ולרגש האימהי המלטף - שלא היה לי. בכל חברה מכרה שאני פוגשת אז אם הקשר הוא אינטסיבי בהתחלה בצורה הדדית אזי שאחר כך מתפתחת אצלי "התאהבות טוטאלית" מהר מאוד.
כיום אני נוראה נהנת מהדאגה , אהבה , איכפתיות של חברתי ובאמת משתוקקת לחיבוק חם ממנה לאחר שיחת "מוטיבציה" בנינו.
אם היא לא עונה לטלפון ולא חוזרת אז אני כועסת עליה - אבל עם השנים התגברתי ואני פחות מראה לה כעס אך בלב מציק לי.
גם היא נשואה ואמא ל 3 ועם כל ההבנה להגבלות שלה כי גם אני אמא ל 3 - הייתי נורא שמחה להיות בקירבתה 28 שעות ביממה!!!
אם עובר יום ולא דיברנו - אני לא מוותרת ושולחת לה הודעות כמו : מה קורה? , "אוהבת המון" וכו....
היא מחזירה לי ובאמת אוהבת אותי אך אני מרגישה שאני חונקת אותה.
אני מודעת לבעיה שלי ומאוד רוצה טיפול כדי שאוכל לחיות חיים יפים ורגועים ללא מתח רגשי-נפשי אם אף אדם יותר וגם לא איתה.
אנחנו אומנם חברות טובות ויש המון אהבה בנינו אך אני מרגישה כי הקשר האובססיבי הזה לא בריא בשבילי ואז כל פעם שאני מכניסה לי לראש "לשמור מרחק" וממש מתאפקת לא ליצור איתה קשר בשום דרך אלא לחכות לפניה ממנה ,
אז היא מסמסת לי או שולחת מייל ששואלת לשלומי ולשלום ילדיי וכותבת כמה היא מתגעגעת....
כמובן שהמילים הרכות האלו שוב ממיסות אותי , גורמות לי לבלבול ואני חוזרת לסורי ומתחילה שוב עם האובססיה.
האם זהו מקרה מוכר , האם וכיצד ניתן לטפל אני מוכנה הכל....
מחכה לישועתכם ויודעת כי השינוי מתחיל בתוכי בלשנות תפיסת עולם ולהשתחרר.
אצלכם הכלים אצלי המפתח בברכה , יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובססיה לחברה - דמות אימהית - תגובה
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`24/10/2010שלום יעל,
את מספרת בפרוט רב ועם תובנה מסויימת על הבעיה שלך. התשובה לשאלתך היא פשוטה במובן מסויים. את צריכה לפנות לטיפול פסיכולוגי בשיחות על מנת להבין את הצורך שלך בקשר האובססיבי ואני מאמין שעם טיפול מתאים תוכלי להשתחרר מהאובסיה שלך ולנהל מערכת יחסים קרובה וחברית עם חברותייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המעי הרגיז ותחושת דיכאון?מיכל19/10/2010
אמי בת 67 סובלת מזה כשנתיים בתחושות מוזרות באזור הבטן. לפי דבריה כאילו יש לה אוויר שמסתובב בבטן, בפה ובאזור החזה ובנוסף יש לה הרבה אוויר שיוצא גם בצורת גזים וגם בצורת גרעפסים והרבה הרבה מזה. התחושות הללו מלוות בהרגשה נפשית מאד ירודה. בבדיקות שערכה במשך השנים הכל מהכל יצא תקין (בדיקות דם, קולונו', גסטרו' וכו'). ניסתה כל מיני דיאטות עם תזונה מיוחדת אצל הומאופטית שכמובן לא עזר ואף לא הקל את ההרגשה הרעה. כמו כן עשתה טיפול של ניקוי רעלים (סידרה של 6 טיפולים) שאף הם כאמור לא עזרו. אנחנו נואשים ואיננו יודעים איך לעזור לה, אנחנו מרגישים שהיא דועכת מבחינה נפשית ונכנסת לדיכאון בגלל המצב. היא אוהבת מאד לקרוא ספרים ולצפות בסרטים אך איננה יכולה לעשות כן בגלל המצב שלא מאפשר לה להתרכז.
אנא עזרי לנו לעזור לה ומהר!!!!!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המעי הרגיז ותחושת דיכאון? - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)19/10/2010מיכל שלום, אני מבין את הדאגה לאימך ואת מבינה בטח שדרך הפורום לא ניתן לטפל, אבל הנחיות כלליות אפשר לאמר:ראשית הטריגר למעי רגיז הוא מתח ולחץ וזה לטעמי גם שורש הבעיה שצריך להתחיל לטפל בה. שנית יש כמובן צורך להתייחס גם למעיים ולקחת תוספי תזונה כמו-פרוביוטיקה, אנזימיי עיכול, לשתות תה בבונג(קמומיל) ואניס.
יש צורך לבחון את תזונתה ולראות מה ניתן לשפר.
והכי חשוב להביאה בהקדם לטיפול שניתן לטפל גם בגוף וגם בנפש כי יש חשיבות גדולה לאור מה שהנך מספרת.
בריאות ובשורות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
מיכל19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת13/10/2010
שלום,
רציתי לשאול מהו אבץ אלמנטלי? האם מדובר באבץ גלוקונט?
תודה מראש.
האם יש מניעה לקחת אבץ במידה ובדיקת הדם לאבץ תקינה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)13/10/2010אלמנטלי הינו המבנה הבסיסי של התוסף(נקי)ללא שאר התוספות הנלווים לו-אם לצורך ספיגה ואם לצורך ייצוב הטבליה.
במקרה של האבץ אני מעדיף את האבץ פיקולינט על הגלוקונט, ספיגתו טובה יותר.
בדיקות דם לאבץ משקפות את המצב בזרימת הדם ואינם בהכרח משקפות את המצב ברקמות ובתאים. ולכן במידה וישנו חשש לחסר (לרוב נטורופתים יודעים לאבחן עפ"י הסימפטומים ומצב הציפורניים) אז ניתן לצרוך תקופתית ללא קשר לבדיקות הדם.
שוב בהמלצת מטפל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרסרונן04/10/2010
אני סובל מסטרס כבר כמה שנים שגם התגבר בהדרגה שכנראה המקור שלו
הוא חסימה רגשית מסוימת, אני אומר זאת כיוון שבמשך השנים ירדה גם
רמת היכולת שלי להרגיש רגשות וגם אני חש שהסטרס הזה חוסם את הרגשות שלי.
ניסיתי פעילות גופנית במשך זמן רב אך לא רק שזה לא עזר אלא שבאותו רגע
של הפעילות הזמן אני מרגיש יותר בסטרס. ניסיתי גם כל מיני מסאז'ים, שיאצו, דיקור סיני, טיפול תרופתי, מדיטציה - שזה משקיט לי את המחשבות אבל לא באמת מרגיע אותי,
טיפול באומנות ואולי עוד דברים שאני לא זוכר כרגע.
מה שכן אני גם נוטה להשתעמם וכל הזמן מחפש משהו לעשות וכל דבר שאני עושה נמאס לי מאוד מהר.
מבחינה פיזית תמיד סבלתי מאלרגיות נזלתיות לאו דווקא כשאני נחשף לחומר מסוים, יש לי הרבה מתח בלסת, ברגליים, בפנים, יש לי כל הזמן רוק בפה כך שכשאני מדבר אני צריך כל הזמן לבלוע שזה משהו יחסית חדש אצלי ונטייה לכאבי צוואר וגב.
אני מאמין שהבעיה שלי היא פסיכולוגית ושאני צריך למצוא דרך כלשהי לגרום לגוף שלי להרפות כדי שאני יוכל להפסיק להיות בסטרס וכמובן להרגיש.
השאלה שלי מהי הדרך? חשבתי אולי לנסות ביופידבק אבל הייתי רוצה לדעת על עוד טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטרס - תגובה
ד''ר אורן מזרחי (phd)04/10/2010ביו-פידבק היא אחת השיטות שיכולות לעזור. כמובן שצריך להתאים את השיטה למטופל עפ"י בעייתו.
יתכן ודווקא יישום ממושך של מדיטציה בדמיון מודרך והתמדה בשילוב של יוגה יוכל לעזור. כמו כן תוספיי תזונה מרגיעים יכולים לבוא כאן בחשבון.
בריאות והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`05/10/2010שלום רונן,
בתוספת למה שכבר נאמר לך, הייתי מציע לך בחום לפנות לאיש מקצוע בתחום בריאות הנפש - פסיכולוג או פסיכותרפיסט. הרבה פעמים כשהשיטות הרבות שניסית לא עוזרות כדאי מאד לנסות טיפול רציני בשיחות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה הורמונלית- לדעתישני03/10/2010
שלום,אני בת 23 ובתקפה האחרונה אני חושבת שההורמונים שלי יצאו מכלל איזון
מכיון שאני בוכה מכל דבר או לחילופין צוחקת מכל דבר שזה כבר לא בשליטתי..
אני הרבה יותר רגישה.. יש לציין שהכדור היחידי שאני לוקחת זה גלולה- מינס כבר כמה שנים ועד לפני יותר מחצי שנה הייתי מטופלת ע"י נורולוגית ומנסה כדורים שונים למניעת מיגרנות כדרך קבע (עם תופעות לוואי) אך לדעתי הגוף כבר היה אמור להתנקת מאז..
האם יש תוסף שיכול לאזן את ההורמונים? אפילו משהו טבעי ללא צורך לעשות בדיקות.. (יש לי פחד נוראי מבדיקות דם)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיה הורמונלית
ד''ר אורן מזרחי (phd)03/10/2010שני יפה שהוספת לדעתי לאחר בעיה הורמונאלית.
לדעתי(דעתך)זה לא מספיק טוב ולכן חשיבות גדולה לאבחונים הקונוונציונאליים ולא לחינם הם קיימים.
אייך שזה נשמע זה יכול להיות גם על רקע רגשי/נפשי אני מציע לך לפנות למטפל בתחום הגוף נפש(מאחר וכבר הגעת לפורום מסוג זה).
אולי תוכלי להיוועץ/להגיע לד"ר אלכסנדרוביץ אני מניח שהוא יוכל לעזור בתחום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי03/10/2010
אני בן 27 ובריא בדרך כלל
מזה כשנה יש לי לחץ בכף רגל שלא מפריע לי בכלל אבל מטרידה אותי המחשבה שיש שם משהו. התחושה היא ברגל שמאל ואני מרגיש אותה רק במנוחה בכף רגל לכיוון האצבעות. באותה תקופה שזה התחיל לי עשיתי אולטרסאונד והלכתי לנוירולוג ואורטופד. בהתחלה האורטופד חשב שיש לי אולי פריצת דיסק כי אז זה היה מלווה בכאבי גב. עשיתי סי טי גב והוא היה תקין וגם האולטרסאונד גב היה תקין היה רק משהו קטן אבל ששני הרופאים לא ייחסו לו חשיבות. כמו כן יש לי תקופות שאני נמצא בסטרס ואז אני מרגיש את הרגל עוד יותר לכן חשבתי שאולי זה נובע מלחץ נפשי. מבחינתי הדבר לא מפריע לי אבל מידי פעם צצה לי המחשבה שמשהו לא תקין שם וקצת נמאס לי מבדיקות והריצה לרופאים. רציתי לדעת אם זה לא בעיה שאני משאיר את זה ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיבלת כבר תשובה שקראו לך מייק!!!
ד''ר אורן מזרחי (phd)03/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בכף רגלמייק22/09/2010
אני בן 27 ובריא בדרך כלל
מזה כשנה יש לי לחץ בכף רגל שלא מפריע לי בכלל אבל מטרידה אותי המחשבה שיש שם משהו. התחושה היא ברגל שמאל ואני מרגיש אותה רק במנוחה בכף רגל לכיוון האצבעות. באותה תקופה שזה התחיל לי עשיתי אולטרסאונד והלכתי לנוירולוג ואורטופד. בהתחלה האורטופד חשב שיש לי אולי פריצת דיסק כי אז זה היה מלווה בכאבי גב. עשיתי סי טי גב והוא היה תקין וגם האולטרסאונד גב היה תקין היה רק משהו קטן אבל ששני הרופאים לא ייחסו לו חשיבות. כמו כן יש לי תקופות שאני נמצא בסטרס ואז אני מרגיש את הרגל עוד יותר. אני גם נוטל כדורים בשביל הסטרס.לכן חשבתי שאולי זה נובע מלחץ נפשי. מבחינתי הדבר לא מפריע לי אבל מידי פעם צצה לי המחשבה שמשהו לא תקין שם וקצת נמאס לי מבדיקות והריצה לרופאים. רציתי לדעת אם זה לא בעיה שאני משאיר את זה ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחץ בכף רגל
ד''ר אורן מזרחי (phd)22/09/2010אין ספק שהלחץ המתח הסטרס מהווה טריגר לבעיה אך אני סבור שלא הוא עצמו גורם לבעיה.
נסה ללכת למומחה כף רגל-(יש כזה תחום-פדיאטור). נסה מדרסים ובמקביל טיפול רפלקסולוגי שיעבוד בשני המישורים גם מבחינת הרגל עצמה וגם מבחינת ההרגעה . נסה אמבט גקוזי לכפות רגליים.
ושיהיה חג סוכות שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרן21/09/2010
שלום רב.
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון האמת....
אני בן 23. רציתי לשאול האמת לגבי פן פסיכולוגי שבעניין.
כרגע אני שוקל 93, 1.85, הכי הרבה ששקלתי אי פעם האמת.
כלומר רוב חיי אני בגרף עולה.
עכשיו, שאני מעוניין לחזור לפעילות גופנית (לא עושה בכלל) אני מרגיש כאילו יש לי איזה מחסום מלעשות את זה? לא יודע אם זה נובע מעצלנות, או מתחושה אחרת...
אני יודע אבל שחוסר פעילות גופנית אצלי, משפיעה לי על המצב רוח, גורמת לי להרגיש רע עם עצמי ואם איך שאני נראה, ומונעת ממני דברים, אפילו לצאת למקומות לפעמים, או כרגע לשחק כדורגל אפילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרן
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`21/09/2010שלום רן, בעצם לא שאלת את השאלה שרצית. אבל, אני מסכים שלחוסר פעילות גופנית יש השפעה על מצב הרוח והדימוי העצמי. לכן אני ממליץ בחום על פעילות גופנית אירובית בלי קשר אם זה קשה או קל. כמו כן אם אתה עולה במשקל רצוי לשלב בכל זה תזונה נכונה. אם אתה משקשה לבצע את הדברים לבד רצוי לפנות ליעוץ מקצועי בתחומים הרלוונטיים.
בהצלחה ושנה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה לנפששמרית13/09/2010
אחרי שש שנים של עבודה בארבע משרות במקביל, אני בפרשת דרכים. אני מרגישה מותשת ורוצה לקחת כמה חודשים חופש אך חוששת. בתקופה האחרונה אני לא ישנה טוב בלילה וסובלת מסטרס וחרדות. חסכתי קצת ואני יכולה להרשות לעצמי בטווח הקצר אך מפחדת שזה יוציא אותי ממעגל העבודה. מה כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמרית
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`14/09/2010שלום שמרית,
יש לי מעט מדי מידע עליך ועל חייך על מנת לתת לך המלצה רצינית. המלצה אחת ברורה שכן אוכל לתת היא לטפל בסטרס והחרדות, אם בטיפול פסיכולוגי או תרופתי או שילוב אם צריך. ואז אפשר גם להתייעץ עם איש המקצוע לגבי השאלות הגדולות של מה כדאי לעשות בצומת בה את נמצאת בחייך כרגע.
תשובה ממקומי האישי בהחלט שלקחת חופש לתקופת מה יכול להיות דבר מאד מצמיח ומעשיר אבל, הייתי עושה זאת בליווי של יעוץ מקצועי..
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בחיים אצל ילדהנטלי31/08/2010
ידוע שקשר גוף נפש הוא מאוד חשוב
בתי סוכרתית ומאוזנת עכשיו בלנטוס ואפידרה ובקיץ עברנו דירה, היא עולה לחטיבה ומתחילה בבית ספר חדש לגמרי
אני מתארת לעצמי שהיא מאוד לחוצה ומרגישה בודדה, היא מדברת איתי על זה ואני אומרת לה שכמו שהיו לה חברים בבית הספר הקודם כך יהיו גם בבית הספר החדש כי היא ילדה נהדרת, חכמה מצחיקה.
אני רוצה שהאיזון ישמר כי עכשיו אין לה היפוים והיא מרגישה טוב פיזית ולכן חשוב לי לדעת אם הדרך שלי היא נכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`31/08/2010אני מסכים מאד שבסכרת כמו גם במחלות אחרות מצב נפשי משפיע על האיזון. אני חושב שהדרך שלך מאד נכונה בכך שאת מדברת איתה ושהיא מסוגלת לשתף אותך בקשיים שלה. תמשיכי להקשיב לה ולחזק אותה. העובדה שהיא מדברת איתך איננה מובנת מאליה ולכן זה סימן חשוב וטוב שישנה תקשורת טובה ושהיא סומכת עליך ואת מהווה אוזן קשבת.
בהצלחה לך ולה בחטיבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותשי27/08/2010
שלום.
רציתי לדעת :מה הדבר הכי טוב שניתן לעשות נגד עצירות?
אני בן 19 וכמה חודשים ולאחרונה סובל מבעיות יובש מסוימות במעיים על אף שאני שותה הרבה ואוכל הרבה פירות.
כלומר יש לי יציאות מעט קשות ולעיתים אפילו קשות בתקופה זו.
ולאחרונה לקחתי אנטיביוטיקה מיוחדת לטיפול בבעיות עור חמורות ויוצאות דופן.
האם תוכלו לתת לי את התשובה הטובה ביותר לעניין אשמח מאוד.
תשובה בספיד.
שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שי
ד``ר אהרון אלכסנדרוביץ`28/08/2010כאשר מתפתחת עצירות בגיל צעיר כמו שלך יש דבר ראשון לפנות לרופא המשפחה ולבדוק למה ואח"כ לבקש את עצתו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היקף ראש גדולחסום25/08/2010
לקחתי אותה כשהיא הייתה קטנה ועשינו בדיקות והכל ברוך ה היה בסדר אבל לאיזה פורום אני צריכה לפנות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פורום נוירוכירוגיה
ד''ר אורן מזרחי (phd)25/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היקף ראש גדולחסום25/08/2010
שלום אני לא ידעתי ממש לאיזה פורום לפנות אז פניתי לפה..
ביתי בת 13 ויש לה היקף ראש גדול בגודל 60 ס"מ זה משפחתי אבל אני רציתי לשאול אם היקף הראש יגדל או שישאר באותו גודל והאם הראש יתאים בפרופוציה לגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היקף ראש גדול
ד''ר אורן מזרחי (phd)25/08/2010הגעת לפורום גוף-נפש,זה לא המקום המתאים לשאלות אלו.
בכל אופן אני מציע לקחת את ביתך לרופא שיפנה אותך למומחים בתחום ולבדיקות מתאימות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)