מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קרישיות יתר אחרי גרידהשירה11/02/2019
שלום, אני שבועיים אחרי גרידה. רציתי לדעת מתי לעשות קרישיות יתר. צריכה לחכות למחזור הראשון או אפשר עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי17/02/20194 שבועות לאחר הגרידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 10 פלוס 5 עם 3 הפלות בעברPrule25/01/2019
בעברי ילד בן 4 מivf ( לא מוסברים אנחנו חידה בגיל 28). אחר כך בנסיון להביא ילד שני 3 הפלות ( 2 ללא דופק שבוע 12 ו 13, ואחד הפלה שבוע 6 לבד נפל הכל).
בדיקות קרישיות הכל תקין. אני רזה יחסית ( לגבי בריאה, לא יודעת אם זאת הגדרה נכונה - אוכלת ככה ככה מאז ומתמיד).
אבל בעקרון לא היו בעיות, גם בלוטה גם קריוטיפ הכל תקין.
הומלץ קלקסן אמפירי,40 מג.
עכשיו שבוע 10 פלוס 5..
אז מלבד בטירוף והלחץ שאני נמצאת בו, אני מזריקה,אבל יש לי הפרשות חומות בהירות כאלו כבר 3 שבועות. הבדיקות תקינות ואין איזור דימום.. ממה זה נובע?
האם זה מסוכן?
לפעמים יש פחות,ויש ימים יש יותר ( עכשיו נגיד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי10/02/2019לפי התיאור כנראה שלא מדובר בדימום פעיל אלא שאריות של דימום ישן שכנראה היה גם הוא בכמות מאד קטנה. למעשה אין משהו פעיל שניתן לעשות כרגע מבחינה טיפולית אלא לקוות לטוב ובסה'כ הסיכויים בכלל לא רעים.... רצוי לבדוק את אורך צואר הרחם כדי לוודא שלא התקצר. שיהיה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להיכנס להריון עם הקסקפרוןורד19/12/2018
שלום רב, אשמח להתייעצות. אני סובלת ממחזור ארוך ודימומים קשים ( כבדים). לפני כ- 4 חודשים עברתי הפלה שניה. ואני מנסה שוב להינכס להריון. היתי אצל הרופא נשים שלי הוא בדק אותי וגילה ציסטה קטנה שפירית ועשה לי עוד בדיקה לראות אם יש פוליפים. לבנתיים הוא נתן לי מרשם הקסקפרון. האם הם מונעים הריון?
ואם יש איתם בעיה למי שסובל מקרישיות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי19/01/2019הקסה קפרון ניתן רק בימי הדימום הוויסתי כדי להקטין את כמותו. לא מונע הריון. לא מומלץ למי שסובל מקרישיות יתר של הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיות והידבקות בליסטריהדוש11/12/2018
אכלתי חומוס אתמול והיום מרק ממסעדה יש לי כאבי גב שבוע 18 יכול להיות סיכויי שנדבקתי בלסטריה אני אוכלת בריא ולא אוכלת מיסעדות אבל היום פשוט היה בא לי ממש אבל אני מתחרטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי13/12/2018הדבקה בליסטריה מתבטאת בדר'כ בחום ושלשולים כך שסביר להניח שלא נדבקת. במקרה של ספק יש לשלוח צואה תרבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליצסטיות
דוש15/12/2018יש לי כאבי בטן באמצע אני בשבוע 19 זה כאב שבא והולך האם זה מחייב לבדוק אצל רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי18/12/2018בהחלט מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כבד מאד אחרי הפלהדיקלה11/10/2018
שלום,אני בת 36, עברתי הפלה לפני חודש עם כדורים.אחכ באולטרסאונד ראו קצת שאריות ואמרו לחכות למחזור. עכשיו, לאחר חודש , קיבלתי מחזור ראשון, אבל המחזור מאד כבד, כבר 4 ימים ולא נחלש , עם המון קרישי דם.. ממש שיטפון. האם זה תקין? או מסוכן? תודה
ד``ר יורם גלעדי13/10/2018כנראה קשור לשאריות שנצפו בבדיקה. במידה והדימום לא נשלט יש לפנות למיון נשים ובכל מקרה - יש לבצע US כדי לוודא שאין שאריות תוכן הריוני כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 הפלות חוזרות לאחר 3 לידותליטל06/10/2018
שלום שמי ליטל בעבר ילדתי את 3 ילדיי ההריונות טבעיים עם לידות תקינות . ב 08/17 הריון רביעי הריון עובר אחד נאלצתי לעשות הפלה כי היה לעובר גידול בפנים בלסת התחתונה שראו בסריקה מוקדמת ולא היה צרבלום במוח - עשיתי הפלה שבוע 16. עכשיו שוב בהריון הפעם תאומים זהים שבוע 15+ 5 עשיתי השבוע סקירה מוקדמת אין דופק ממתינה להפלה שתהיה ביום ראשון הבא 14.10.18 האם ישנם בדיקות שעליי לעשות? אם כן אשמח לדעת היכן עושים? והאם הבדיקות דם שעושים לפני ניתוח בבית החולים יצאו תקינות האם יש עוד משהו לעשות לפני
ד``ר יורם גלעדי13/10/2018יש ליטול ח' פולית במינון גבוה יותר מהמומלץ בדר'כ לפני הריון - 5 מ'ג ליום במקום 0.4 (כדי להוריד סיכון למומים במער' העצבים המרכזית). לגבי ההפלה האחרונה - הפסקת התפתחות העוברים קשורה ככל הנראה לעובדה שמדובר בתאומים זהים שם אחוז ההפלות וסיבוכים אחרים במהלך ההריון גבוה בהרבה בהשוואה להריון של עובר יחיד, כך שהסיכון להפלה בהריון הבא לא אמור להיות גבוה יותר.
אינני יודע איזה בדיקות נלקחו בבית החולים - יש לבצע בדיקות רוטינה רגילות לפני ההריון הבא, כולל סקר גנטי בייעוץ עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות ומחלת אשימוטוטל02/10/2018
שלום,
אני בת 38 בקרוב. יש לי בן בן 2.9 ההריון שלו היה תקין לחלוטין ולאחר מכן עברתי שתי הפלות טבעיות בהפרש של שנה זו מזו, לא הצלחתי להיקלט לפני כן. כאשר בשתיהן היה דופק בתחילה ובסוף התפתחות העובר נעצרה בשבוע 6 +.
הפלה ראשונה קרתה ספונטני ושנייה עם ציטוטק.
יש לי תת פעילות של בלוטת התריס ואשימוטו הדבר אובחן לפני ההריונות. מטופלת ביוטירקס ובמעקב באופן קבוע.
שאלתי היא, האם יתכן שיש קשר לאשימוטו ולהפלות? האם יש תת תחום באנדוקרינולוגיה שאליו עלי לפנות לבירור? יש דבר כזה אנדוקרינולוג שמתמחה בפריון?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי13/10/2018בתת פעילות בלוטת התריס אחוז ההפלות מעט גבוה יותר גם כאשר תפקוד הבלוטה תקין. יש לוודא בשלב ראשון שאכן את מאוזנת (TSH נמוך מ 2.5 ) ולבצע מעקב סדיר אצל אנדוקרינולוג. במידה ואין בעיה אחרת הרי שהסיכוי להריון תקין בעתיד הוא מצויין. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממה מומלץ להמנע בהריון מבחינת אוכל שלא תיהיה הפלהרעות24/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תגובה
ד``ר יורם גלעדי13/10/2018באופן כללי, לא רק למניעת הפלה, כדי לשמור על בריאות העובר מומלץ להימנע מקפאין, אלכוהול, סיגריות, בשר נא, ביצים לא מבושלות, ולהשתדל להעדיף מזון טרי ונקי על מזון תעשייתי / מעובד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה מס' 6 ברציפותסיון20/09/2018
שלום רב, בת 29 יש לי 2 בנות 7+8 ומאז יש לי 6 הפלות ברציפות משבוע 5-8 , פעם אחת עברתי גרידא, והשאר נפלו לבד. בדיקות קרישה יצא פקטור 11 גבולי (סביב 40%) - כך שלא מתאים קלקסן (ניסיתי בעבר אך היו דימומים כבדים), פרופיל הורמונלי - תקין , הסטרוסקופיה - תקין , בדיקות קריוטיפ - תקין. בפעם האחרונה ניסיתי לקחת פרגניל לתמיכה בהריון - אך גם לא עזר. האם יש סיכוי? מה דעתך?
ד``ר יורם גלעדי30/09/2018יש לברר גורמי סיכון נוספים (עודף משקל? סכרת סמויה? תזונה לקויה? סקר גנטי מורחב (FAMILY FIRST או FAMILY GENETICS
) לבדיקת נשאות של מחלות גנטיות שונות וכו')
מבמידה ואין ממצאים נוספים עדיין יש סיכוי מצויין להריון תקין נוסף בעתיד לאור הגיל הצעיר וההיסטוריה של 2 הרייונות תקינים בעבר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידה שבוע 9 לאחר החזרת מוקפאיםליטל04/09/2018
שלום רב דוקטור. קצת רקע...אני בת 31 ויש לי 2 ילדים בת 2.9 ובן 1.4 לאחר טיפולי ivf חשוב לציין כי 2 ההריונות היו תקינים, לידות תקינות ואנו מהזוגות שנקראים בלתי מוסברים. בחודש מאי עברתי גרידה בשבוע 7 לאחר שנצפה שק הריון ללא עובר ועכשיו לפני כשבועיים גרידה נוספת לאחר שבהתחלה שבוע 6 היה דופק ובשבוע 8 פלוס 4 הפסיק הדופק. מאוד חוששת מהשאיבה והחסרה הבאה חוששת מהפלה נוספת ולא מבינה למה זה קרה לי? ההריונות הקודמים מטיפולים היו תקינים לגמריי
ד``ר יורם גלעדי14/09/2018הסיכויים להריון תקין בעתיד לאחר שני הריונות תקינים באשה בגיל 31 הם מצויינים, למרות שתי ההפלות המוקדמות שתיארת. הפלות מוקדמות שכיחות מאד גם אצל זוגות ללא בעיות פוריות, ושכיחות עוד יותר לאחר טיפולי IVF. יחד עם זאת ממליץ לפנות לרופא המטפל לבירור ראשוני כדי לשלול גורמי סיכון אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בביציות וטיפול רפואינעמי16/08/2018
מוסיפה: אולי יש קשר ואולי לא. בפעם האחרונה הם אמרו שהבציות הם לא באיכות מאוד טובה. מה אפשר לעשות? אלו שמות של תרופות מומלצות לשיפור?
ד``ר יורם גלעדי18/08/2018אא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות- התיעצות בבקשהנעמי16/08/2018
שלום וברכה,
ברצוני לשאול לגבי הפלות חוזרות שאני סובלת מהם. עברתי 6 הפלות בשבועות 6-10 הן מהריונות ספונטנים והן מהריונות של PGD+IVF. בחודש שעבר עברנו טיפול ונכנסתי להריון אך היום הרופא אמר שהעובר לא מתפתח כרוי הוא לפי שבוע 4 ואני אמורה להיות בשבוע 7 וגם רואים ששק ההריון מתחיל להפרד מהרחם. הפלה שביעית. עשינו בדיקות של קרשיות, קריוטיפ, לקחתי IVIG, קרטיה נגד קרשיות +פרדניזון+ דוסטינקס- כטיפול מונע, היסטרוסקופיה, בדיקות נגד זיהומים. הכל תקין. השאלה היא מה עושים כדי הימנע מהפלות להבא? אילו בדיקות נוספות ניתן לעשות ולא עברנו? אם יש לכם ממוחה בהפלות להמליץ לנו נשמח. (יש לי 3 ילדים. גם ההריונות שלהם לא היו קלים. הילד השני בהתחלה לא התפתח טוב עד חשש להפלה ורק לאחר מספר חודשים הוא הדביק את הקצב. ההריון השלישי היה עם דימומים והיפרדות שליה תוך שמירת הריון. בסכ"ה זה כך: ילד, הפלה, ילד, 5 הפלות, ילדה, ההפלה של עכשיו)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו להוסיף
נעמי16/08/2018כמובן שעקב היותי מטופלת בטיפולי פוריות אני לוקחת תמיכה: אסטרופם+ פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי18/08/2018יש לבדוק גורמים אפשריים נוספים (גיל, רזרבה שחלתית - פרופיל הורמונלי - רמת FSH , AMH , פעילות בלוטת התריס, עודף / תת משקל, סכרת סמוייה וכו') אין תרופת פלא ל"ביציות באיכות לא טובה" אך ניתן לשנות את פרוטוקול הטיפול התרופתי לפני ה IVF - מתן DHEA , אנדרוגנים אחרים, שינוי מינון וסוג התרופות וכו')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהפלה עקב הפלות חוזרותאני13/08/2018
שלום, ב"ה אני בת 25; ללא ילדים כרגע. כעת אני בשבוע 12 להריון לאחר בדיקת שקיפות עורפית תקינה. עברתי לפני הריון זה 3 הפלות- הריון מולרי חלקי; הריון שני שלא התפתח (ציטוטק בשבוע 9) והריון כימי שהסתיים בשבוע 6 באופן טבעי.
לפני ההריון הנוכחי ביצענו מספר בדיקות כולל קרישיות שיצאה תקינה וצילום תלת ממד של הרחם שיצא תקין. אולם ממש בכניסה להריון הנוכחי גילינו שלבעלי יש מורפולוגיה של 2% תקינים.
מתחילת ההריון הזה אני מאד חוששת שהבעיה מורפולוגית עשויה להשפיע על ההריון הנוכחי ורציתי לדעת אם לדעתך יש קשר ואם יש לי סיבה טובה לדאוג. אציין כי עד עכשיו בהריון הנוכחי לקחתי תמיכב של דופסטון וכעת הפסקתי בהנחיית הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי18/08/2018מבחינתך מדובר בהריון תקין אלא אם כן יוכח אחרת, ללא קשר למורפולוגיה של הזרע. לצורך הריון תקין מספיק תא זרע אחד בודד תקין....
יש להמשיך עם כל בדיקות תקינות ההריון (תבחין טרימסט' 1 ואח'כ טרימסט'2 , סקירת מערכות וכו'. במידה ולא מתגלה בעיה כלשהי, סביר להניח שמדובר בהריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה בהריון לאחר הפלות חוזרותיסמין29/07/2018
ד"ר שלום,
אני בת 31 נשואה פחות משנה ללא ילדים. עברתי שתי הפלות רצופות תוך שלושה חודשים, בדיוק באותה הצורה. שני ההריונות התחילו בצורה תקינה עם מספרים יפים, לאחר מכן התחיל דימום/ הכתמות חומות, נמשך עוד 3 שבועות כשרואים דופק ולא מוצאים סיבה לדימום, ובשבוע 9 הדופק מפסיק. את שתי ההפלות עברתי בעזרת ציטוטק שהצליח בשתי הפעמים. עברתי בחודשים האחרונים את כל הבדיקות לבירור הפלות חוזרות- אולטרסאונד תלת מימד של הרחם תקין לחלוטין, בדיקות קרישיות בדם (מחכה עדיין לחלק מהתשובות- מה שהגיע עד עכשיו תקין) ובדיקות גנטיות קריוטיפ לי ולבעלי שיצאו תקינות. מניחה שבקרוב ימליצו לי לנסות שוב, ומאד חוששת. מה לדעתך יכול לעזור מבחינה תרופתית מתחילתו של הריון הבא על מנת לתמוך, למנוע, להקל, לשפר את הסיכויים להצלחת הריון תקין? רוצה להגיע מוכנה לרופא שלי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי01/08/2018יש לבדוק גורמים אפשריים נוספים (עודף משקל?, פרופיל הורמונלי, בלוטת התריס, סכרת סמוייה וכו') במידה והכל תקין יש סיכוי טוב להריון תקין בעתיד. רצוי תמיכה הורמונלית בתחילת ההריון (פרוגסטטיבים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ממושך אחרי ציטוטקיעל23/07/2018
שלום רב,
ב 28/6 עברתי הפלה טבעית וקיבלתי ציטוטק...כעבור שבוע קיבלתי עוד מנה של ציטוט כי נותרה שארית.
כעבור שבוע נוסף הייתי אצל הרופא לבדיקה ונאמר לי שיש לי עוד שארית קטנה שלא מצריכה הליך מסוים. אחרי המנה השניה של הציטוטק היה לי דימום חזק יומיים ואז הלך ונחלש ונהיה חום משך שבוע ויותר ואז לפתע נהיה דימום חזק ואדום.
בפועל אני מדממת כבר מעל ל 3 שבועות. האם הדימום החדש זה מחזור? אני מחכה לסיום הדימום כדי לגשת לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי25/07/2018מציע לא להמתין ולהקדים את ביקורת האולטראסאונד כדי לראות את סיבת הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?