מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 4 הפלות חוזרותעינת30/09/2010
שלום ד"ר
אני בת 32 בריאה יש לי שלושה בנים בריאים נכנסת להריון 2006 היתה לי הפסקת הריון בגלל נכנסתי להריון מעל התקן והיה סקנה לי למשיך עשו לי גרידה והיה הכל בסדר אחרי שנה נכנסתי בהריון עוד פעם היה הכל בסדר בשבוע 9 היה אין דופק ואחרי קמה ימים ירדו טיפות דם ובסוף היה הרבה קרישות וגם עשו גרידה . אחרי כך עשיתי כל הבדקות דרך רופה מטפל הכל היה בסדר נכנסתי עוד פעם להריון והיתה אותו סיפור בשבוע 7 ירידת דם
ועכשיו אני מפחדת להכנס להריון כי נדמה לי שותה בעיה תהיה עשיתי כל הבדיקות בדיקות קרישות תוצה תקין . בדיקת רחם תוצאה גם תקין בדיקת גינטיקה אני והפעל גם תקין בדיקות דם לבירור גם תקין האם אם נכנסתי להריון הפעם תהיהי לי אותה בעיה אנו תעזרו לי תודה ד"ר
חג שמח
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: עינת
פרופ' שבח פרידלר30/09/2010אם אכן עברת בירור מלא ולא נמצאה סיבה להפלות חוזרות - אז כנראה הסיכון להפלה נוספת אינו גדול מהסיכון הממוצע. אז הכנסי שוב להריון ובהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריון בשבוע 11 - גרידהרותם27/09/2010
שלום שמי רותם (32) נשואה שנה.
לפני שבועיים עברתי ניתוח גרידה בשבוע 11 , אחרי בדיקת US ודימומים קלים , לא נצפה דופק לעובר. העובר הראה גודל שמתאים לשבוע 8.
זה היה הריון ראשון שלנו והשגנו אותו אחרי 4 חודש'.
רציתי לדעת, במידה והכל בסדר אחרי וסת ראשונה וכמובן ביוץ, האם צריך לחכות על מנת להרות שוב? האם צריך לחכות שהרירית תתעבה ?
שמעתי מנשים שעברו את אותו הדבר , שאחרי גרידה הרחם משום מה יותר נקי והמערכת מקבלת הריון יותר מהר, האם זה נכון מבחינה רפואית...?
אלו בדיקות מלבד בדיקה וגינלית ו US עליי לבצע כעת כדי להמשיך את התהליך ולהיות אמא ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: רותם
פרופ' שבח פרידלר29/09/2010הסיכוי להרות תלוי בכושר הפוריות שלכם ואינו מושפע מההפלה שעברת. את ההריון השגת בטווח זמן נורמלי לחלוטין.
אם אין בעיות נוספות אין צורך לבירור מעבר לבדיקה ואולטרהסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילנה22אילנה27/09/2010
אני בת 22 ונכנסתי להריון בשבוע ה8 בבדיקה באולטרסאונד ניצפה שק הריון ללא עובר בבדיקה לאחר שבוע בשבוע9 ניצפה שק ללא עובר עברתע הפלה עם כדורים שמחדירים מתי אמור להתחיל המחזור?זאת הפלה שניה מתי מומלץ לבצע בדיקות על מנת לבדוק מה הבעיה או מע לעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי27/09/20101 - 6 שבועות לאחר ההפלה
2 - רצוי לפנות רופא מטפל לבירור ראשוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי הפלהsool26/09/2010
שלום רב,
אני עברתי הפלה ב- 21.8 והיום בבוקר עשיתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה חיובית, כלומר לא קיבלתי אפילו מחזור אחד אחרי ההפלה.
האם זה מסוכן ?
עוד דבר... זאת הייתה ההפלה השנייה שלי והיה עליי לבצע כמה בדיקות.
יש אפשרות להסביר על זריקת פרגניל שהיא זריקת הורמונים כדי שתחזיק את העובר ברחם? האם יש אפשרות לקחת אותה כי עוד הפלה זה מאוד קשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי27/09/20101 - לא
2 - ניתן לקחת. השאלה היא האם באמת זה נחוץ במקרה שלך. מציע להתייעץ עם הרופא המטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה ניתוחיתרוית26/09/2010
הבנתי שנעשה בהרדמה מלאה.
כמה זמן הפרוצדורה לוקחת?
האם אני ארגיש משהו? יש סיכוי שארגיש? אני ממש מפחדת שלא אירדם טוב. איך מוודאים שנרדמתי ואם אני רדומה, אני לא ארגיש כלום, נכון?
כמה זמן לוקח להתאושש?
מתי מומלץ לחזור לעבודה?
האם יש דימומים אח"כ?
מתי אוכל להתחיל הזרעה, כשמדובר על היסטרסקופיה לשם הסרת מחיצה במימדים קטנים לפי הרופאים? (7/22 )
אם אני אמורה לקבל שבוע וחצי-שבועיים לאחר הניתוח, יש סיכוי להתחיל טיפול כבר אז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי27/09/20101 - תלוי מה הסיבה לפעולה ומה סוג הניתוח
2 - הבדיקה מבוצעת בהרדמה מלאה. לא תרגישי דבר
3 - זמן התאוששות דימומים וכו' תלוי בסוג הפעולה שמתבצעת
4 - לאחר הווסת הבאה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר ללא דופקאמא23/09/2010
שלום רב,
לצערי הרב ביום ראשון עברתי גרדה מאחר והעובר הפסיק להתפתח.
בתחילת ההריון נצפתה המטומה והומלץ על מנוחה, בשבוע 6+5 נצפה עובר עם דופק והומלץ מעקב לאחר שבועיים. מאחר ולא היו תורים לUS ביצעתי בדיקה רק לאחר שלושה שבועות כלומר בשבוע 9+5 ונצפה עובר ללא דופק תואם שבוע 8+5.
הגרדה בוצעה ביום ראשון ושאלתי היא מיום הגרדה ועד היום אין לי כלל דימומים האם זה בסדר? ביום הגרדה היו מעט דימומים שפסקו כבר באותו היום. האם נדרש מעקב נוסף/בדיקה חוזרת? הומלץ לי לגשת לבדיקה רק בעוד חודש, האם כדאי להקדים את הבדיקה?
אודה לתשובתכם
קארין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי27/09/20101 -כן
2 - לא
3 - לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק היריון ללא עובר בפעם השנייהטל22/09/2010
שלום רב וחג שמח!
לפני שנה ו-4 חודשים ילדתי את בתי הראשונה בניתוח קיסרי. לפני 5 חודשים נקלטתי להיריון מיד עם הוצאת התקן מירנה ובשבוע 8 נצפה שק היריון בקוטר 23 מ"מ ללא עובר. עברתי טיפול בציטוטק. ב - 1 באוגוסט האחרון הייתה לי ווסת אחרונה. בביקורי היום אצל רופא הנשים שלי לצערי שוב נצפה שק היריון ללא עובר בקוטר 9 מ"מ המתאים לשבוע 5 (כשאני אמורה להיות בשבוע 7). אמורה לחזור לרופא שלי בשבוע הבא ל - US חוזר. האם יש להפלות קשר לניתוח הקיסרי? קראתי בפורומים שלעיתים הפלות חוזרות נובעות כתוצאה מבעייה בבלוטת התריס. ברצוני לציין שבשליש ה-1 להיריון עם בתי היה לי עודף פעילות של הבלוטה, שהסתדר מעצמו בהמשך. (ללא היריונות אין לי שום בעייה בבלוטת התריס). האם יש לכך קשר להפלות החוזרות שלי? איך אדע מה הסיבה להפלות???
בתודה מראש ובברכת חג שמח ופורה לכל הנשים
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי27/09/2010ניתן לבצע צילום רחם כדי לשלול הידבקויות בחלל הרחם כתוצאה מהניתוח, כמו כן - לבצע בדיקת דם לתפקוד בלוטת התריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעיתחזרתי22/09/2010
שלום רב,
אני נמצאת בהריון שלישי, עברתי לידה קיסרית אחת, ב- US שבוצע בשבוע 8+4 כבר לא נראה דופק ( כאשר שבוע אחד לפני עדיין נראה דופק תקין) והממצא ההריוני התאים לשבוע 6.5 שבועות. אציין שמשבוע 7 היו לי הפרשות חומות ולעיתים אדומות + קרישי דם.
הרופא הממליץ על ציטוטק לסיום ההריון בשל התנסות לא מוצלחת עם גרידה לפני 9 חודשים - הדבקויות ברחם ובצוואר (הפסקת הריון יזומה). אני העדפתי לחכות להפלה טבעית.
בימים האחרונים (היום נמצאת בשבוע 9+5 כביכול) , אני עוברת הפלה טבעית, כלומר יוצאים ממני כל הזמן קרישי דם חומים , מלווים לעיתים בהתכווציות חזקות שמורגשות גם בגב ואפילו בטוסיק - מעין צירים), ולעתים ללא התכווצויות רק מעין כאבי מחזור. ב- US שבוצע לפני 3 ימים (לאחר הUS הזה החלו לצאת ממני ממש קרישי דם בחתיכות) , הרופא אמר כי יש עדיין ממצא הריוני ושהוא נראה כי נמצא בדרך החוצה, הרופא הגדיר את המצב בשפה רפואית על גבי הכתוב , כך : "שק ממוטט הצוואר". הוא ציין כי השק כנראה יפול לבד ויש לחזור אליו בעוד שבוע.
שאלותי:
1) כפי שהתמונה נראית , האם יש מצב שהשק בכל זאת לא יפול כולו לבד, ויהי צורך בגרידה?
2) כמה זמן יכול לקחת התהליך הזה של הנפילה של הממצא ההריוני, כי הכל יוצא בחתיכות?
3) האם בתהליך הזה של ההפלה, גדלים זקיקים חדשים ומתכוננים לביוץ או שעד שהתהליך הזה לא ייגמר עד הסוף לא יהיה ביוץ.
4) מתי מקבלים מחזור אחרי הפלה טבעית?
מצטערת על האורך
אודה למענה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי27/09/20101 - יכול להיות
2 - בדר'כ עד שבוע
3 - לא גדלים כעת זקיקים חדשים
4 - לאחר כ 6 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין דופק - ציטוטק או לחכות לטבעיחזרתי17/09/2010
שלום רב,
שבוע 9.0 , בשבוע 7 החלו הפרשות חומות שלאט עברו להפרשות חומות מוגברות ולאחר מכן הפכו להפרשות דמיות, כעת עדיין יש הפרשות אומנם בכמות פחותה בהרבה ורק בצבע חום. בשבוע 7+3 עוד נראה דופק תקין ועובר בגודל מתאים לשבוע 6.6 (8.49 מ"מ). לפני 3 ימים בבדיקת US כבר לצערי הרב לא נראה דופק ושק שמתאים לשבוע 6.5.
לפני 8 חודשים עברתי גרידה (הפסקת הריון יזומה - בטיפשותי) שבעקבותה נוצרו לי הדבקויות קלות ברחם ובצוואר הרחם, אשר חסמו את יציאת המחזור הווסתי כך ששלושה חודשים לא היה לי מחזור כלל, עד אשר ניגשתי להיסטרוסקופיה אבחנתית שבה הופרדו ההדבקויות. הגרידה פגעה לי מאוד ברירית הרחם שירדה מעובי של 13 מ"מ לעובי של 4.7-6.6 מ"מ, וכמו כן המחזור שלי צומצם מ- 5 ימים ליומיים חלשים יחסית.
בנס ניקלטתי להריון הנוכחי שמשום מה נגמר ( אולי יש קשר להדבקויות שהיו לי).
שאלותי:
מאחר והנסיון הקודם שלי עם גרידה לא היה טוב כלל, אני מפחדת שמא גרידה נוספת תחמיר את המצב.
1) לאחר ההסתבכות שהיתה בגרידה הקודמת האם יש סיכון גובר להסתבכויות בגרידה נוספת?
2) האם עדיף לחכות להפלה טבעית או לקחת כדורי ציטוטק?
3) עד איזה שבוע ניתן לקחת כדורי ציטוטק או עד איזה שבוע מותר לחכות להפלה טבעית?
אני מאוד מפחדת, מודאגת ולא ממש יודעת מה לעשות?
מתנצלת על האורך , בבקשה תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: חזרתי
פרופ' שבח פרידלר20/09/2010פני לרופא בשאלה קונקרטית, לא מתאים ליעוץ באינטרנט.
בכל אופן ציטוטק הוא רעיון טוב מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקורגלית16/09/2010
שלום
יש לי 2 שאלות:\
1, האם לפני דיקור והחזרה צריך להיות בצום??
2, האם אחרי דיקור והחזרה אפשר לקיים יחסים אם כן אחרי כמה זמן??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: גלית
פרופ' שבח פרידלר20/09/2010לפני דיקור כן החזרה לא.
למה לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות וגיל האישהויקה12/09/2010
שלום,
אני בת 31.8. אני מנסה להרות . אבל כל פעם סביב מועד מביוץ לא יוצא לנו לקיים יחסי מין.
גם אתמול, היו כל הסימנים לביוץ, כגון כאבי בטן, הפרשות שקופות מוגברות , והיינו בסיטואציה ובמקום שלא יכולנו לנצל את הרגע.
אני מודאגת מבחינת הגיל שלי. אני אוטוטו מתקרבת לגיל 32. עדיין ללא הריונות קודמים. אני פוחדת
שחלילה אני מאחרת את הרכבת. מאחר ואני רוצה כמה ילדים.
אני כל הזמן לחוצה בגלל זה. אני פוחדת שלא אהיה פוריה מספיק.
האם בגיל שלי הפוריות יורדת? האם נשאר לי מספיק זמן להרות כמה הריונות? אני כל כך מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: מודאגת
פרופ' שבח פרידלר14/09/2010הפוריות יורדת משמעותית החל מגיל 35-37. חרדה לא עוזרת לחיים טובים. בעניני פוריות את צעירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לעשות בדיקה לבטולהבר-זאב12/09/2010
שלום. שאלה חשובה.
בחורה רוצה לבדוק האם היא יכולה להכנס להריון \ להביא ילדים.
הבחורה בטולה. האם יש אפשרות לעשות בדיקה כל-שהיא? ואם כן - איזה בדיקה\בדיקות?
הבחורה סובלת משיתוק מוחין (סיפי).
לתשובה אודה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: בר-זאב
פרופ' שבח פרידלר14/09/2010כמובן, ניתן לבצע את רוב הבדיקות הדרושות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור לאחר נטילת פרימילוטנואפרת09/09/2010
אני סובלת משחלות פוליצסטיות ובעיות של קרישיות יתר.
פעמיים בחודשיים האחרונים לקחתי כדורים לזירוז מחזור פעם אחת פרימילוטנור ופעם שנייה פרוברה וקיבלתי מחזור. בפעם השנייה גם נטלתי כדורים של איקקלומין פעם ביום לשם ביוץ. מכיוון שהזקיק לא גדל לגודל מקסימאלי (גדל ל 13 מ"מ = בשתי בדיקות שעשיתי הזקיק לא המשיך לגדול)ביקש הרופא שאתחיל סבב נוסף ושאקח שוב פרימיטלוטנור ואח"כ בעיקרון איקקלומין.
את כדורי הפרימילוטנור סיימתי לפני שבוע אך עדיין לא קיבלתי מחזור. עשיתי בדיקת היריון ביתית שיצאה שלילית.
מה זה מעיד על כך שלא קיבלתי מחזור?
האם משהו לא תקין?
אולי יש קשר וכדאי לציין שבשנה האחרונה נכנסתי פעמיים להיריון באופן ספונטאני אך הפלתי בשל חוסר דופק (עברתי פעמיים גרידה ואח"כ היסטרוסקופיה ניתוחית בשל שאריות גרידה).
תודה מראש על כל סיוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: אפרת
פרופ' שבח פרידלר14/09/2010יתכן שלקחת פרימולוטנור ללא ביוץ קודם ועל רירית דקה ולכן לא הופיע וסת.
אם את משיגה הריונות ספונטניים מדוע לקחת כדורים? איקקלומין למשל יכול גם להפריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהא.06/09/2010
שלום
אינני סופגת אסטרוגן. האם אפשר לקחת פרוגינובה באופן וגינלי?איך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאת: א.
פרופ' שבח פרידלר06/09/2010בהחלט כן, המינון זהה, דווקא הספיגה הוגינלית טובה מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סותרות במעקב זקיקיםיעל05/09/2010
שלום,
שלשום, י"מ 23 עשיתי מעקב זקיקים ונצפה זקיק גדול (גודל 21) והרבה זקיקים קטנים בשתי השחלות.
היום במעקב זקיקים נצפו רק זקיקים קטנים, ונאמר לי שזה סימן שהיה ביוץ.
אך בבדיקת דם שעשיתי היום התוצאות הן:
פרוגסטרון 7.7
אסטרדיול 784
דבר שמעיד, להבנתי, שטרם היה ביוץ.
האם התוצאות הגיוניות? מה המשמעות שלהן - שהיה ביוץ או טרם?
תודה רבה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי05/09/2010לפי הבדיקות היה ביוץ קרוב מאד לזמן לקיחת הדם. ניתן לאשר זאת ע'י לקיחת בדיקה חוזרת שתדגים עליה ברמות הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)