מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיענוך בדיקה בבקשהשלמה29/08/2019
מה זה אומר
זה מסוכן
? מה הטיפול
בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין06/09/2019שלמה,
אני סבור שלא מסוכן, אך מכיוון שלא ראיתי כל תמונה ולא בדקתי אותך, טוב תעשה אם פשוט תפנה לאורולוג שיראה ויבדוק אותך ממש......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשר שמחובר לריסנית - בירוראבי23/08/2019
אני כבן 35 ,יש לי חתיכת בשר שמחוברת לריסנית ,עד כמה שאני יודע לא רמור להיות שם בשר,האם אני ישלח תמונה תוכל להגיד לי מה זה,אשמח לתשובה מהירה,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין26/08/2019אבי,
מודה, איני יודע מהי "ריסנית"..... אשמח לדעת יותר למה אתה מתכוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשר מחובר
אבי28/08/2019אני מתכוון לצינור שמחובר לעטרה,בקצה שלו שנמצא על הפין מחובר חתיגת בשר,יכול להיות שזה נדבק מהברית מילה,האם יכול להיות דבר כזה,אם צריך אני ישלח תמונה,מחכה לתשובה מרופא, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דב אנגלשטיין02/09/2019לא צורף כל תצלום.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב אשכים בלתי מוסבר + מורפולוגיה 0נדב20/08/2019
שלום ד"ר, עקב כאבים עמומים ותחושת אי נוחות באשכים פניתי לאורולוג בקופת חולים ועברתי בדיקת אולטרסאונד/ דופלר אשכים ולא נמצא שום ממצא חריג בבדיקה. אצל האורולוג ביקרתי פעמיים לבדיקה פיזית וגם בה לא אותרה סיבה לכאבים הקלים / אי נוחות / תחושת כובד - לטענת האורולוג זהו כאב בלתי מוסבר שלא ניתן לאתר סיבה אליו.
אוסיף שגם שגם בחודשים האחרונים אני סובל מזיקפה חלשה מאד ותקופה עוד יותר ארוכה ללא זקפת בוקר (להעדר זקפת בוקר לא יחסתי חשיבות).
עברתי גם בדיקת זרע שנמצא כי יש 0 תאי זרע תקינים (בכולם אותרה בעיה בראש התא).
קראתי כי הכאבים ובעיות ופוריות בדכ נובעות מוריקולציה, מה שלי אין עפ הרופא והבדיקה.
אוסיף גם שרמות הfsh והlh אצלי בתחתית הנורמה וגם הטסטסטרון החופשי בתחתית הנורמה. קבעתי תור לאנדוקרינולוג להמשך בירור.
מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני צעיר בן 30.
תודה רבה. סליחה על הטקסט הארוך, ברור לי שהיעוץ בפורום לא מהווה תחליף לביקור אתל רופא אך בכל מקרה אשמח לכיוון כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין26/08/2019נדב,
יש מצבים בהם אין אנו יכולים להבין מה המקור הכאבים באשכים, גם לאחר כל הבדיקות האפשריות.
באשר לפוריות, איני יכול לייעץ לך כאן, ללא התמונה הקלינית והמעבדתית השלימה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באזור פי הטבעתניר20/08/2019
שלום בן 42 כאבים חזקים באזור פי הטבעת סוג של לחץ מאוד חזק לאחר אוננות מה זה אומר יש קשר לערמונית
2 האם יכול להיות דימום ביציאות כתוצאה מדלקת ערמונית
הודה לתשבותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין26/08/2019ניר,
נראה לי כי כדאי שתבדק גם ע"י פרוקטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה מטרידה בפיןדרור19/08/2019
בן 25, עם רקע בסיסי ברפואה.
לפני 3 שנים הייתי עם בחורה, ורצינו לשכב. לא היה לי קונדום זמין, וכדי שלא תיכנס להריון, השתמשתי במה שהיה קרוב אליי - דבק מסקנטייפ חום חזק מאוד (!!!). בטיפשותי כרכתי רצועה נדיבה מהדבק סביב הכיפה וכשליש מגוף הפין שקרוב לכיפה, כשהפין עדיין לא בזיקפה מלאה.
התחלנו לקיים יחסים, הפין התחיל להתמלא דם, והתחלתי להרגיש לחץ בפין ואיבוד תחושה. נלחצתי, ולאחר מס' דקות הורדתי בקושי רב את הדבק החזק, שקילף לי שכבת עור מגוף הפין שקרוב לכיפה. המקום שרף לי מס' ימים, ונמנעתי לאונן ולקיים יחסים מס' חודשים.
כשאני מסתכל היום על האיבר כשהוא רפוי, נשאר סימן חזק היקפי בעור בגוף הפין שקרוב לכיפה (כ-1 ס"מ מהכיפה) דמוי מעיכה.
השאלה שלי - האם הפעלת הלחץ הגדול בעקבות מה שעשיתי יכולה היתה לגרום לתזוזת כלי הדם (עורקים או ורידים) ההיקפיים (circumflex arteries) אחורה יותר, בצורה כזו שלא חזרו למיקומם הראשוני הטבעי?
או בכללי, האם איזשהי הפעלת לחץ או כוח מתמשך יכול לגרום לכלי הדם הרוחביים האלה (circumflex arteries) לזוז/להעתיק את מקומם אחורה ממקומם הטבעי, ולהישאר במיקום אחורי יותר (רחוק יותר מהכיפה) ?
ושאלה אחרונה - מהו תפקידם של כלי הדם ה- circumflex arteries במנגנון הזיקפה? והמשמעות אם הם נפגעים/זזים/נקרעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין26/08/2019דרור,
קשה לי להבין מה מטריד אות כעת, שלוש שנים לאחר עיטוף הפין עם מסקיינטייפ.... לא סביר שגרמת לתזוזה של כלי דם....
לעורקים שהזכרת, חלק אך לא החשוב ביותר באספקת דם לתהליך הזקפה, אלא יותר לשופכה ולעטרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PSA 4.79 ללא סימנים נוספיםנתן אדיר16/08/2019
אני בן 59. בריא למעט טריטייס 1.25מ"ג.
לאחר תוצאת PSA 5.6 שגרתית ללא הכנה, ביצעתי בדיקה נוספת הפעם כולל הימנעות ממין 5 ימים ואי רכיבה על אופניים והתקבל 4.79.
באולטרה סאונד נמצא ערמונית 5.6X5X5.7=85 סמ"ק מתבלטת לקרקעית השלפוחית.
בבדיקה רקטלית האורולוג לא מצא ממצא בעייתי כל שהוא.
כללית, אני מרגיש מצוין.
מה הפעילות המומלצת, הנדרשת להמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין16/08/2019אדיר,
שאלה מצויינת שאנו האורולוגים חוככים בדעתנו לא מעט.
אני סבור כי רמת ה PSA עדיין גבוהה יחסית לגילך אך בהחלט יכולה לשקף גם את גודל הערמונית (הלא קטנה) שלך. אישית, אני סבור שכדאי תעשה לפחות בדיקת MRI של הערמונית בשאלה האם קיים אזור חשוד לגידול. יש בדיקות נוספות שניתן לבצע בשאלה האם צריך לבצע ביופסיה של בלוטת הערמונית.
במילים אחרות, יש בהחלט טעם לגשת למומחה לאורולוגיה....
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי לבצע בדיקת 4k score?
נתן אדיר20/08/2019תוצאות נוספות של הבדיקה
PSA, FREE ng/ml 0.761
PSA, ratio 15.9
האם כדאי לבצע בדיקת 4k score?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שארית שתן באולטראסאונדשואל14/08/2019
שלום רב, בן 22. בעקבות השתנה מרובה בשעות הלילה ( מתעורר משינה פעמיים בלילה) נערך אולטראסאונד ונמצאה שארית שתן של 50 מ״ל. הטכנאי שעשה את האולטרסאונד אומר ששארית שתן כזו יכולה להיות בגלל דלקת. לעומת זאת האורולוג אומר ששארית שתן כזו היא תקינה. האם זה תקין בגילי? ברצוני לציין שבמהלך היום תדירות ההשתנה רגילה ולא מרובה.
ד``ר דב אנגלשטיין17/08/2019שלום לשואל,
שארית של 50 סמ"ק בגיל 22 נחשבת קצת גבוהה מהמצופה, אך איני בטוח כי זאת הסיבה להתעוררות בלילות על מנת להטיל שתן.
בנוסף, יש לבדוק באילו תנאים בוצעה בדיקת הסונר (אולטרסאונד), למשל כמה כוסות שתית טרם הבדיקה והאם באמת ניסית להתרוקן "כמו בבית" בעת שלב ההתרוקנות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות זרע שנוצרת בכול יום אצל גברדני13/08/2019
שלום
כמה זרע נוצר כול יום אצל גבר באשכים ? במספרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין17/08/2019דני,
תהליך יצירת הזרעונים אצל הגבר הינו תהליך מופלא: בתוך האשך קיימים צינוריות זרע באורך כולל של כ 250 מטרים (!) בהם מיוצרים באופן מתמשך הזרעונים. מספר הזרעונים המיוצרים בכל יום הינו מליונים רבים, משהו כמו 1200 בכל פעימת לב.... מדהים, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל זרע זרע בזמן צואה דעתךיוסי13/08/2019
שלום
בעת צואה מידי פעם שיוצא משהו כמו זרע
הבנתי ממאמרים שזה נוזל זרע ולא זרע נוזל פרוסטטי מה ההבדל בעצם בין זרע לנוזל זרע מה שיוצא בעת צואה זה לא זרע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין16/08/2019יוסי,
השפיכה מורכבת מזרעונים המגיעים מהאשכים ודרך שלפוחיות הזרע ומנוזל המיוצר בבלוטת הערמונית ומהווה את רוב נפח השפיכה. בעת פעולת המעיים אני מניח כי אתה יכול לחוות נוזל זרע זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול בשלפוחית השתןמרדכי12/08/2019
בן 84 מזה 10 שנים גידולים חוזרים בשלפוחית השתן שמוסרים כל שנה בניתוח וחוזרים אחרי חצי שנה. האם ניתן לא לנתח בשל הסכנה בניתוח (גיל,סוכרת ולחץ דם גבוה)? האם יש סיכוי שהגידול יהפוך פולשני או גרורתי אם לא יוסר כל שנה? אודה על המלצתכם
ד``ר דב אנגלשטיין16/08/2019מרדכי,
למרות שחסרים לי פרטים חשובים של סוג הגידול, שלבי המחלה, דרגות החדירות והתגובה לטיפולים, אענה לך כי כללית כדאי להסיר את הגידולים משלפוחית השתן על מנת לוודא שאין "התקדמות" של המחלה לכיוון שלב חודרני. מאידך, ישנם גידולים קטנטנים שמומחה לאורולוגיה ומנתח בעל נסיון יכול להחליט לעקוב אחריהם בביקורות של ציסטוסקופיה. אנא התייעץ עם מומחה שכזה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת אולטרסאונד amlאפרת04/08/2019
בסד
שלום רב,
בעקבות תלונות של כאבי בטן בעיקר תחתונה צד שמאל ...
ביצעתי בדיקת אולטרסאונד
כתוצאה רשום כי נמצא ממצא בכליה היפראחוי 0.61 סמ aml?
מה זה אומר?? באינטרנט רשום שמדובר בגידול??
האם יתכן וזה מקור לכאב ? אציין כי לפני שנה עשיתי את אותה בדיקה בגלל אבן בכיס מרה ולא היה שום דבר
אני מודאגת ... אודה לעזרתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין09/08/2019אפרת,
ככל הנראה מדובר ב AngioMyoLipoma (AML)' avhbu אכן גידול שפיר (במילים אחרות, שאינו סרטן), המורכב משומן וכלי דם. אין מה לחשוש מממצא זה כל עוד הוא קטן כמו אצלך. מעל 4 ס"מ ממליצים על טיפול מסויים זעיר-פולשני לסתימת כלי הדם המזינים אותו. ממליץ על מעקב שנתי בסונר ו-אצל אורולוג , כמובן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בדיקת אולטרסאונד aml
אפרת12/08/2019בסד
ראשית תודה רבה על תשובתך המרגיעה.
שאלה נוספת בבקשה
בזמן האחרון חוץ מהכאב בטן בצד יש לי כאבי שרירים קשים ברגלים ובמותן שמאל
האם זה קשור האם יש סימנים שאני אמורה להתייחס אליהם עד לבדיקה הבאה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא המטוריה מיקרוסקופיתיוסף02/08/2019
לד"ר שלום רב,
אני בן 65 ומטופל בכדורים נגד לחץ דם גבוה וכולסטרול( אנלפריל, נורמיטן וסימבסטטין. לפני כמה ימים עשיתי בדיקות דם ושתן כמו שאני עושה כל שנה. בבדיקת השתן גילו- ולא בפעם הראשונה rbc 20/microl U STRIP/ . לפני שנתיים ולפני שלוש 3 שנים גילו 30 ו-25 ואז עשו ציטולוגיה ואולטרא-סאונד ולא גילו כלום. גם בדיקת אורולוג לא מצא כלום. אציין שלפני כחודשיים נפלתי על האגן ונחבלתי קשות בכל חלקח הגוף, אך בלי שברים, אבל עם המטומות רבות . בדיקת psa שעשיתי גילתה שהערכים שלי :0.33 וכך היו הערכים במשך 10 השנים האחרונות. כל שאר הבדיקות כולל קריאטינין ותפקודי כליה וכבד תקינים.
שאלותיי:1- ממה יכולה לבוא המטוריה מיקרוסקופית א-סימפטומטית? 2- האם עכשיו יכול להיות שהיא קשורה לנפילה שלי שקרתה לפני שבועיים? אציין שלפני שנה לא הייתה שום מהטוריה בבדיקות. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין02/08/2019יוסף,
אם אני מבין נכון, ההמטוריה המיקרוסקופית היהת הן לפני והן אחרי החבלה באגן. אם כך, יש בכ"ז לעשות בדיקות לבירור מקור אפשרי של ההמטוריה. בדיקות אלו כוללות סוג של CT בטן ואגן (CTU) וכן ציסטוסקופיה (רצוי גמישה). זה באמת באופן כללי ביותר. האורולוג המטפל שלך יוכל להסביר לך יותר בפרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשכים לא סימטריים- בירוראליעד01/08/2019
האשכים שלי לא סימטריים באופן מאוד ניכר לעין.
על מה זה מעיד? מה ניתן לעשות כדי לתקן זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין02/08/2019אליעד,
יש לגשת לאורולוג כדי שיבדוק אותך באופן יסודי ויתרשם אם ישנם גם ממצאים נוספים, למשל וריקוצלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית ״רגיזה״ וכאבי בטןדניאל27/07/2019
שלום, בחודש האחרון יש לי שלפוחית ״רגיזה״ , יש לי פיפי כל שעה-שעתיים, לפעמים כל חצי שעה.
אין לי צריבה ואין לי דם בשתן.
עשיתי בדיקות שתן מורחבות והכל תקין- אין זיהום ואין דלקת.
אני לא שותה הרבה מים (ליטר-2 ליטר ביום), ולא יוצאות כמויות גדולות מדי של שתן.
הייתי אצל אורולוג לפני מספר ימים והוא טוען שכל עוד בדיקות השתן שעשיתי תקינות , אין צריבה ואין דם - לא צריך להתרגש .
בנוסף, לפני שנה עשיתי אולטרסטונד כיס שתן וכליות - והכל תקין.
עשיתי גם לפני שבועיים בדיקות דם מורחבות והכל תקין, כולל כליות (סוכר קצת גבוה-103).
השאלה שלי- האם כמו שהאורולוג אמר לא להתרגש מזה יותר מדי , או מומלץ לעשות בדיקות נוספות?
יש לציין כמה דברים נוספים:
* אני בן 30
* שותה כוס נס קפה אחת ביום
* לא מעשן ולא שותה אלכוהול בכלל (גם לא בירה ולא יין)
* בחודשיים האחרונים יש לי גם הרבה שלשולים, צואה רכה (לפעמים 5-6 פעמים ביום) והרבה גזים. בינתיים בבדיקות שעשיתי הכל תקין, צריך לעשות בדיקות דם וצואה נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דב אנגלשטיין02/08/2019דניאל,
אני סבור כמו האורולוג שמטפל בך, שאין צורך להתרגש ולדאוג.
שתי הערות קטנות: (א) מקווה שבסונר של דרכי השתן נבדקה שארית שתן; (ב) במידה וסימפטומים אלו לא יוקלו בעקבות טיפול כזה ואחר, ניתן לבקש מהאורולוג המטפל בדיקת שתן לציטולוגיה ואולי אף ביצוע ציסטוסקופיה גמישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות mri -ערמונית מ וגדלתפלוני25/07/2019
שלום רב .אשמח לדעת אם המצ"ב הוא גידול סרטני או שפיר? מה הדחיפות לטיפול?.מצ"ב תוצאות הבדיקה בקובץ המצורץ.תודה רבה
ד``ר דב אנגלשטיין02/08/2019לא צורף כל קובץ....
תוכל לפנות עם התשובה לרופא שהפנה אותך לבדיקה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)