מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצאים אקולוגיים עם זרימות דםרונית30/01/2018
שלום רב, אני בת 27 ואתמול הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופאת הנשים שלי והיא ראתה באולטרסאונד גיניקולוגי ממצאים.
לשם בירור שלחה אותי לאולטרסאונד גיניקולוגי במכון ע"י טכנאית אולטרסאונד, בבדיקה נמצא באגן ליד השלפוחית, 5 ממצאים אקולגיים גדולים (בגדלים של 53*53 מ"מ 45*45 מ"מ 63*26 מ"מ וכו') עם זרימות דם 0.5 בכולם, חזרתי לרופאת הנשים, ואמרה שמאחר והממצאים באגן ליד השלפוחית, זה לא בתחום שלה ושלחה אותי לרופאת המשפחה שלי, רופאת המשפחה שלי אמרה שלא שמעה על משהו כזה ושלחה אותי לאולטרסאונד כליות דרכי שתן ושלפוחית, התור בעוד 4 ימים ואני מאוד מאוד חוששת, מאחר והממצאים הללו גדולים מאוד, לא קיבלתי הסבר מה זה יכול להיות.
אציין שביצעת סתם בדיקה שגרתית, אולם יש לי ממש קצת כאבים באזור האגן, אבל הם ממש לא משמעותיים...
מה זה יכול להיות אני ממש ממש מודאגת, בוכה ומפוחדת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן31/01/2018שלום רונית
ברצוני להרגיע אותך שקיימת סבירות נמוכה ביותר שבגילך הממצאים הללו קשורים למערכת או לכיס השתן. ייתכן ומדובר בהסתיידויות. איני בטוח שסונר דרכי שתן יהיה מספיק רגיש להעריך ממצאים אלו. כדאי בכל מקרה להיבדק אצל אורולוג שישקול צורך בבירור נוסף. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה הסתיידות?
רונית31/01/2018מה זה הסתיידות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן31/01/2018הסתיידות היא שקיעת סידן שעלולה לקרות בכלי דם ובאיברים שונים בבטן ובאגן. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב של אורטריטיס ריאקטיביפרח29/01/2018
מצב של אורטריטיס ריאקטיבי (דלקת בשופכה שמתפתחת לאחר זיהום) עלול להימשך כמה חודשים. במילים אחרות, בעוד שהזיהום חולף במהירות, הדלקת עלולה להימשך זמן רב. זו ההזדמנות להזכיר שדלקת וזיהום אינם תופעה זהה. זיהום הוא תוצאה של פעילות חיידקים; דלקת היא תגובה של הגוף - לעיתים נגד חיידקים, אך לעיתים גם נגד גורמים אחרים. למשל, לעיתים מערכת החיסון תוקפת את הגוף עצמו וגורמת לדלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן30/01/2018נכון מאד. יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לוקחים במצב כזה
מה30/01/2018ומה לוקחים במצב כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן31/01/2018שלום
במצב כזה לוקחים טיפול אנטי-סימפטומתי (נגד כאבים, נגד חום וכדומה) ולפי הצורך ניתן לטפל טיפול אנטי-דלקתי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל מיני תרופטת ותופעותיוסי29/01/2018
היי
ראיתי פה שכתבו הרבה על שלפוחית רגיזה. הייתי שמח לדעת חוות דעת על הכדור בטמיגה . האים היא יעילה כמו השאר ומה ההבדל בינה לבין השאר?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן30/01/2018שלום יוסי
הבטמיגה היא מקבוצת תרופות שונה המחזקת את משך תקופת ההשהיה של השלב ששריר כיס השתן רפוי בניגוד לתרופות אחרות שעובדות על מנגנון של הפחתת שלב ההתכווצות. בגלל שזהו מנגנון שונה ניתן לשלב במקרים קשים בין הבטמיגה לתרופה אחרת. לתרופה פחות תופעות של יובש בפה ועצירות, אך עלולה להעלות לחץ דם במטופלים בהם לחץ הדם לא מאוזן. בכל מקרה, כדאי להתייעץ ולהיבדק אצל אורולוג מטפל. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כעיקרון מה עדיף יו
אז כעי02/02/2018מה עדיף מבחינתך המקצועית?
ד``ר בוריס פרידמן04/02/2018שלום
זה תלוי במחלות רקע, תרופות אחרות, האם יש עצירות ופרמטרים נוספים. עליך להיבדך אצל אורולוג ובשיקול דעת של שניכם להתחיל באחד הטיפולים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה אחד התסמינים?מירי28/01/2018
האים אחד התסמינים של uREA.PARVUM היא תכיפות במתן שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן29/01/2018כל צמיחה בשתן עלולה לגרום לתכיפות, צריבה וקושי בהטלת שתן. לציין כי התסמינים עלולים להימשך גם לאחר הטיפול האנטיביוטי ובכל מקרה - הם דועכים בהדרגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך הבנתי שזה חיידק
א29/01/2018שנמצא ברוב האוכלוסיה לא?ואין לו סממנים. תודה
ד``ר בוריס פרידמן30/01/2018שלום
החיידק נמצא במיעוט האוכלוסיה ובחלק מהם הוא עלול לגרום לתסמינים לכן כדאי לטפל בו כדי לא לדבק. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמו השפעה של כדוריעל28/01/2018
היי לגבי הכדור :נוביטרופן
תוך כמה זמן יש לו השפעה? והאים יש לו תופעות לוואי קשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן28/01/2018שלום יעל
חשוב לדעת לאיזה גיל מטפלים בתרופה. בעיקרון זו תרופה מהדור הישן שמצריכה נטילת מספר פעמים ביום וכרוכה בתופעות לוואי דוגמת עצירות, יובש בפה, יובש בעיניים.
תרופות הדור החדש ניתנות פעם ביום ועם פרופיל פחות של תופעות לוואי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 30
יעל28/01/2018והרופא אמר לקחת פעם ביום.
אז מה יש צורך ביותר?
ומתי תהיה השפעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן29/01/2018זו תרופה עם טווח השפעה קצר ויש ליטול 2-3 פעמים ביום. התרופות מתחילות להשפיע באופן הדרגתי לאחר 3 שבועות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה5 מג הכדורר
זה29/01/2018הכדור חמש מג
ד``ר בוריס פרידמן29/01/2018נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הרופא משפחה רשם פעם ביון
-:)29/01/2018רשמו לי פעם ביום. זה הגיוני ביכול?
ד``ר בוריס פרידמן29/01/2018זה אפשרי כטיפול ראשון אך כדאי להיבדק ולהתייעץ אצל אורולוג לגבי כל שאלה נוספת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שאחרי 2
וואי29/01/2018כדורים בלבד תהיה עצירת שתןן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אשך טמירדליה27/01/2018
היי,
הבן שלי עבר בילדות (בערך גיל 9) ניתוח אשך טמיר בצד אחד. לפני הניתוח האשך היה לפעמים במקום ולפעמים למעלה.
רציתי לשאול, האם יש לזה השפעה על הפוריות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן28/01/2018שלום דליה,
כל עוד 2 האשכיים בגודל ובמרקם תקינים, הסבירות להפרעת פוריות עתידית נמוכה ביותר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
דליה28/01/2018שכחתי לציין שהאשך שעבר ניתוח הוא קטן יותר מהשני (אבל גם הוא בגודל ומרקם תקינים). האםיש לכך משמעות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן28/01/2018במצב זה לא אמורה להיות הפרעת פוריות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמינים של דלקת בדרכי השתן כתוצאה מבקעאפרת26/01/2018
היי,
אני סובלת כחודש וחצי מתסמינים של דלקת בדרכי השתן ללא ממצא בתרבית שתן. הופניתי לאורולוגית ולפי סיפור מקרה ועבר של בקע קונגניטלי היא חושבת שיש סיכוי שיש לי בקע כי התסמינים מתרכזים בצד אחד של המפשעה. האם ייתכן שבקע יכול לגרום לתחושת שריפה בשלפוחית, כאבים ותחושת דחיפות תמידית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן28/01/2018שלום אפרת
הבקע אינו גורם ישיר לתסמינים אלו אבל ייתכן ואובחן כממצא לוואי. תסמינים אלו הינם נפוצים ומומלץ טיפול התנהגותי ומניעתי עם מעקב האורולוגית המטפלת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח של בדיקת זרקעאסף25/01/2018
היי,
אשמח לעזרה בפענוח הבדיקה
ד``ר בוריס פרידמן25/01/2018שלום אסף
לא ניתן לקרוא מהצילום ששלחת. בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם הרופא המפנה כי הבדיקה היא רק חלק אחד ממכלול שבגללו הופנית לבדיקה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות רבה במתן שתןפנינה23/01/2018
שלום רב
טוב שיש פורומים להתייעצות-:)
אני בחורה בת 30 שלא מקיימת יחסים באופן קבוע וגם אם כן זה אך ורק עם קונדום.
לפני חודשיים בערך הייתה לי דלקת בשתן עם תסמינים מאוד קשים טופלתי עי מקרודנטין 10ימים. הדלקת בה עברה אך תסמינים של תכיפות רבה בשתן עד היום קיימים. הרופא נתן לי בדיקת std והיום התוצאה מראה ככה UREA.PARVUM חיובי. שאלתי האים זה אחד התסמינים שנגרמים מזה??? בעצם מס שאלות ברשותך האים חייב טיפול?וממה זה נגרם?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן24/01/2018שלום פנינה
תסמיני תכיפות בשתן עלולים להישאר גם מספר שבועות לאחר זיהום. הם עלולים להיגרם גם ללא קשר לזיהום ונקראים תסמיני שלפוחית רגיזה ונגרמים בין השאר עקב מזג אויר קר (להתלבש ולהתכסות טוב) וגם עקב משקאות קפאיניים שמומלץ להימנע מהם (דוגמת קפה, תה, קולה וכו'). החיידק שציינת מועבר ביחסי מין שעלולים היו להיות בעבר. מומלץ טיפול חד-פעמי בהם באנטיביוטיקה ייעודית דוגמת דוקסילין או זטו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עובר רק ביחסים?
זהע24/01/2018והאים זה יכול לעבור ללא אנטיביוטיקה בבקשה?
ד``ר בוריס פרידמן24/01/2018הוא עובר ביחסים ונדרש טיפול כדי לא להדביק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך אני תמיד
אבל אני24/01/2018עם קונדום אז איך יכול להיות?
ד``ר בוריס פרידמן24/01/2018שלום רב
מומלץ פניה ליעוץ רופא עור ומין לכל שאלה וסוגיה נוספת לאחר ביצוע בדיקה חוזרת לאישוש את נכונות התשובה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטלת שתן למניעת דלקתלי23/01/2018
היי
הבנתי שלאחר קיום יחסים כדי למנוע דלקת בשתן צריך. להטיל שתן. סליחה על השאלה אך הייתי עם בן זוגי ולא שכבנו הוא רק הכניס לי אצבע וירד לי. ועשיתי פיפי רק לאחר 20דק ככה.האים גם במקרה כזה יש צורך להטיל ישר שתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן24/01/2018שלום לי
הטלת שתן נדרשת רק לאחר חדירה מלאה ממושכת של פין לנרתיק.
בנוסף מי שסובלת מארועי ציסטיטיס חוזרים, מומלץ לא להתאפק יתר על המידה ללא קשר ליחסים ולהתרוקן כל שעתיים להמנעות מדלקת. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
תודה אך24/01/2018למה רק אחרי חדירה ממושכת בבקשה?
ד``ר בוריס פרידמן24/01/2018ככל שזמן החיכוך ממושך יותר, כך הסיכון עולה.
לכל שאלה נוספת את מוזמנת לקבוע פגישה אצל אורולוג למתן מענה מקיף למכלול השאלות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי שלא עובר בקצה הפיןארז20/01/2018
שלום דר בוריס אני חוזר אליך בשאלה כי האמת כול הרופאים שאני הולך אליהם גם אורולגים וגם רופאי עור לא נותנים לי תקווה לשיפור במצבי .
עם אתה זוכר רשמתי לך שלפני שנתיים סבלתי מדלקת בדרכי השתן וכאב בקצה הפין קיבלתי טיפול בציפרודקס לחודש וחצי שאורלוג אחד אמר דלקת בערמונית השני אמר לא היה ולא נברא . וטופלתי בטלטרולט ופרמיקסון ולאחרונה הפסקתי . הבעיה שלי שיש לי גירוי בלתי פוסק בקצה הפין יש חודשים שזה נסבל ויש חודשים שזה משגע אותי לגמרי ממש מגרד לי. רופא עור לא רואה שום דבר אורולג שולח אותי לרופא עור
ממש עובד עצות מה לעשות ובמה זה קשור האם שמעת על מקרה כזה ויש קשר לדלקת שהייתה לי ואיזה עוד טיפול ניתן לעשות ממש תודה וסליחה על הפירוט הארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן21/01/2018שלום ארז
להערכת הממצאים נדרשת בדיקה גופנית מעמיקה. אם תרצה תוכל לקבוע ולתאם מועד בזמנך החופשי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב שאלה בקשר לפרופסיהאור20/01/2018
נוטל פרופסיה כחודש ימים במינון של 0.25 בלבד.
כלומר חותך את הכדור ל4.
בהתחלה התחלתי לחשוש עקצוצים באשכים.
הגברתי פעם אחת את המינון והעקצוצים נהיו גם כאבים,שורף לי כאשר אני משתין,וכאבים בבטן התחתונה.
חשוב לציין שאין לי שום בעיה בזקפה,בחשק המיני או בכמות של הזרע
האם יש קשר לפרופסיה או שזה הכל פסיכולוגי? או סיבה אחרת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן21/01/2018שלום אור
לכל תרופה עלול להיות פרופיל תופעות לוואי ואו אז יש צורך לשקול יתרונות מול חסרונות. מאחר והטיפול בתרופה הינו מסיבות של איכות חיים עליך להעריך עד כמה תסמיני תופעות הלוואי מפריעים ובהתאם לשקול את הצורך בהמשך הטיפול, כל זאת בתיאום עם הרופא שנתן לך את התרופה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב שאלה בקשר לפרופסיה
אור22/01/2018אני הפסקתי עם התרופה,לקחתי חמישה כדורים בלבד.
אך כרגע המצב בהרבה יותר חמור.
שורף לי בפי הטבעת,שורף לי כאשר אני משתין,הפין עצמו שורף,והאשכים עצמם שורפים,מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן22/01/2018עליך לבצע בדיקות שתן לכללית, תרבית ו-STD
לאחר מכן עליך להיבדק אצל אורולוג. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה מוזרה באיבר המיןעמית18/01/2018
שלום
שמי עמית בן 22 והיום גיליתי על איבר המין, מתחת לכיפה כסנטימר או שניים בליטה נפוחה מוזרה ורחבה על היקף האיבר(לא מקיפה אותו אבל מקיפה רבע ממנו נגיד) יש שם אדמומיות קלה וזה מרגיש כמו שריר... משהו קצת מוזר. אין גירוד או כאב.
זה מזוהה עם משהו מוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן18/01/2018שלום עמית
זה נשמע כמו תגובה דלקתית או אלרגית לדטרגנטים או בגד חדשים. נדרשת בדיקה גופנית של איזור ושל המפשעה לשלול בלוטות לימפה מוגדלות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עמית18/01/2018תודה על התשובה!
קבעתי תור לעוד שבוע
אם זה יעלם מעצמו זה בסדר?
ואם זה אכן בלוטות לימפה מוגדלות מה ההשלכות? עד כמה זה חמור ומה עושים עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן21/01/2018הגדלת בלוטות לימפה מכוונת לתהליך זיהומי שלרוב אורך מספר שבועות בכדי שיירגע עצמונית. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטאין 10 מ"ג בשתןהודיה17/01/2018
שלום ד"ר רציתי לשאול כבר הרבה זמן שיש לי הרבה פיפי ויצא לי בשתן פרוטאין 10 מ"ג ורשום בהערות שהבדיקת חלבון היא כמותית למחצה מה פשר הדבר וגם לאוציטים יש 25 תודה
ד``ר בוריס פרידמן17/01/2018שלום הודיה
הכוונה היא שהתשובה הינה יחסית בלבד וכדי לקבל תשובה חד משמעית של כמות חלבון חריגה בשתן, יש צורך לבצע איסוף שתן לחלבון במשך יממה בתיאום ויעוץ רופא נפרולוג. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשכים קטנים בגיל 22יצחק16/01/2018
לפני 5 שנים, בגיל 17, הופניתי ע"י הצבא לבדיקת אנדוקרינולוג בגלל אי התפתחות מינית, היינו אשכים קטנים וחוסר שערות בגוף (כגון בית השחי, בית הערווה). האנדוקרינולוג אמר שזה בסדר והתפתחות מינית מאוחרת.
כיום (בגיל 22) יש לי כבר שיעור אבל האשכים עדיין קטנים, אני לא יודע אם אולי אפילו קטנים מאוד, פחות מאיבר המין עצמו שהוא גם לא גדול במיוחד. ולדוגמה, לפעמים בשעת עוררות מינית (אפילו לא זיקפה מלאה) האשכים עצמם צמודים מאוד לגוף.
האם זה יכול לפגוע בפוריות? כדאי ללכת שוב לבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן17/01/2018שלום יצחק
יש מנעד רחב של גודל תקין של אשכיים ופין. במידה וקיימת זקפה לא צפויה בעיה פיזיולוגית בתפקוד מיני. מומלץ להתייעץ אורולוג לגבי בירור ספירת זרע להערכה תפקודית תקינה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)