מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פניה מתייר - בעיית אורוליגיהאנג`לה אור25/02/2018
שלום רב, שמי אנג'לה אור , מנכלית חברה מד פלוס בעם, העוסקת בתיירות מרפא. קבלתי פניה מתייר עם בעיית שני השופכנים. שאלה לי אלכם: אני צריכה המלצה לרופא אורולוג שממתמחה בהשתלת שופכן. תודה מראש, ממתינה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן26/02/2018שלום אנג'לה
למתן תשובה חשוב לקבל פרטים נוספים על גיל המטופל, הבעיה הספציפית, הסיבה בעטיה נגרמה הבעיה ומחלות הרקע. תוכלי להשאיר טלפון או דרכי התקשרות בשטח ניהול אישי לקבלת התשובה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר פין- קשיים במין ובמתן שתן והשלכות נוספות על מצבי הבריאותי בשל כךיוני23/02/2018
שלום
עברתי חבלה בפין לפני כ5 שנים. לא קיבלתי סיוע מיידי.
המשכתי לנסות לקיים אינטרקציות מיניות ורומנטיות, דבר שרק הוביל לנזקים מצטברים.
כיום הפין קצר, כואב והקשיים במתן שתן חמורים מתמיד. איני מסוגל להתרוקן, איני מסוגל לקיים יחסי מין.
אני מתעורר מספר פעמים בכל לילה בשל הצורך להשתין או מכאבים בזקפת לילה. לא הייתה לי שינה רצופה כבר שנים- אני עייף באופן תמידי.
אני מתאמץ בעזרת שרירי הבטן והרקטום בשביל להשתין (אחרת אני פשוט לא מצליח), דבר שהוביל לבקע סרעפתי ולצרבות בלתי פוסקות בחזה והגרון.
אני סובל מאוד. אין לתאר במילים את איכות חיי הירודה.
עשיתי דופלר, בקרוב עובר פיזיותרפיה לשיקום רצפת אגן.
רופאים שונים שביקרתי מגיבים בביטול ולא נותנים לי מענה.
אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן24/02/2018שלום יוני
התסמינים שאתה מתאר אכן קשים ופוגעים מאד באיכות החיים. באם עדיין לא עברת, יש צורך בבירור רנטגני אנטומי של המבנה הפנימי של השופכה בצורת בדיקה שנקראת ציסטואורתרוגרפיה וכן בדיקה תפקודית של כיס השתן - בדיקה שנקראת אורודינמיקה. לאחר 2 בדיקות אלו, כדאי לפנות לאורולוג שיפענח את הבדיקות וישתדל להקל את התסמינים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לפעילות ספורטיבית אחרי ניתוח הידרוצלהמיכאל22/02/2018
שלום. כמה זמן אחרי ניתוח הידרוצלה ניתן לעשות טירונות? כמה זמן אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן24/02/2018שלום מיכאל
ריפוי פצע אורך בין 4-6 שבועות. בתיאום עם הרופא המנתח הייתי ממתין את הזמן הזה לפחות. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על השתנה וכליהגיא22/02/2018
כמה זה נורמלי להשתין ביום למי שיש לו כליה
אחת ומה גורם להרבה פיפי ביום ואיך מצמצמים את
זה ?
ד``ר בוריס פרידמן24/02/2018שלום גיא
גם למי שיש כליה אחת צריך להטיל 1.5-2.5 ליטר שתן ביממה אם אין מחלות לב או ריאה. ריבוי שתן יכול לנבוע מסיבות מגוונות אצל גברים כולל ריבוי שתיה, ריבוי קפאין בשתיה, הפרעות של כיס השתן והפרעות ערמונית. יש צורך לעבור בדיקה ובירור אצל אורולוג. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח אולטרסאונד של האשכיםירון21/02/2018
שלום בבדיקת אולטרסאונד אשכים: בראש האפידידימיס משמאל ציסטה בגודל 1.0 ס"מ. בשק האשכים משמאל נצפו וורידים ברוחב מרבי 0.16 ס"מ ללא תגובה לווסלבה. תרגום בבקשה.
ד``ר בוריס פרידמן22/02/2018שלום ירון
אין לך ורידים מורחבים הנקראים ואריקוצלה. ציסטה הינה הצטברות קטנה של נוזלים שאין לה שום משמעות ולא דורשת טיפול. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי תאי דם לבנים בשתןא21/02/2018
שלום ד"ר,
אמי בת 62, סובלת במשך שנים מרמה גבוהה של כדוריות דם לבנות בבדיקות שתן אקראיות (כ-500) . תרביות שתן תקינות.
ברקע: יל"ד מאוזן, רמות סוכר גבוליות בדם ורמות שומנים מעט גבוהות.
האם מצריך אבחון או טיפול נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן22/02/2018שלום רב
כדוריות לבנות בשתן אינן מצריכות טיפול בפני עצמן אך הן מהוות סמן להמצאות דלקת בדרגה קלה. באם אין התוויות נגד מומלץ טיפול מקומי לנרתיק במשחת אובסטין או כדורי ואג'יפם להפחתת סיכון לזיהום עתידי. כדאי להתייעץ עם אורולוג נשים בעניין. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין גברי ופוריותמשה21/02/2018
האם אוננות על ידי לחץ על איבר המין והאשכים כאשר האיבר לא נמצא בזקפה היא מסוכנת?
האם זה עלול לפגוע בפוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן22/02/2018שלום משה
כל דבר שנעשה בגבול הטעם הטוב אינו מסוכן ואינו מסכן פוריות. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה גורם להשתנה בלילהמני21/02/2018
מה גורם לפיפי בלילה ואיך מטפלים בזה ?
ד``ר בוריס פרידמן22/02/2018שלום מני
ישנם גורמים רבים שגורמים להשתנה לילית, חלקם קשורים למערכת השתן וחלקם לא דוגמת אי ספיקת לב, מחלת ריאות חסימתית שגורמת לנחירות והפסקת נשימה, הפרעה בבלוטות הגוף שמפחיתה הפרשת הורמון ADH שאחראי על מניעת שתן בלילה ועוד. במערכת השתן הדבר יכול לנבוע עקב שלפוחית רגיזה או ערמונית מוגדלת אצל גברים. כדאי להפחית בשתיה בשעות הערב, להפחית משקאות קפאיניים במהלך היום ולהתכסות היטב. אם כל זה לא עוזר, יש להיבדק אצל אורולוג. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אצל רופא נשיםשיר20/02/2018
היי
יש לי שאלה קצת מוזרה. הבנתי שחיידקי אי קולי יכולים גם להגיע סליחה על הבוטות בהכנסת אצבע. הייתי בביקור אצל רופא נשים והוא הכניס אצבע לנרתיק ובדק. ושעה לפני עשיתי צואה כמובן שניגבתי עם נייר ומגבון אך לא שטפתי תמקום. אני פוחדת שממצב כזה תהיה דלקת בשתן.יש אפשרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן21/02/2018טוב עשית שלא שטפת ופעם הבאה תיעזרי רק בנייר ולא במגבון שעליו יש קוטל חיידקים והוא קוטל את החיידקים הטובים שמהווים שכבת הגנה. הסבירות לדלקת מהכנסת אצבע הוא אפסי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה טוב עשיתי
למה21/02/2018שלא שטפתי?-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו לא הבנתי
ועוד פרט21/02/2018מזה שהחדיר את האצבע הרי סליחה על הבוטות פי הטבעת ממש קרוב לנרתיק . אין חשש שחיידקי איקולי איכשהו יחדרו ?כי גם ככה סליחה מכבודך הייתה לי יציאה כמה דק' לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן22/02/2018שלום שיר
הגוף יודע לטפל ברוב הזיהומים. לא כל חדירה לנרתיק גורמת לזיהום. חרדה וסטרס הינו גורם שמחליש את הגוף ולכן תרגילי יוגה ופילאטיס עוזרים בכך. לכל שאלה נוספת כדאי שתפני לאורולוג נשים שיענה לך על שאלות עתידיות נוספות שיצוצו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי דופן לא סדיר של כיס השתןשיר20/02/2018
שלום, סבתי בת ה-74 עברה בדיקת CT עקב דם סמוי בצואה. תוצאות הבדיקה הראו סעיפים בסיגמא ועיבוי דופן לא סדיר של דופן קדמי וימני של כיס השתן. יש לציין כי אין לה צריבה בשתן ולא כאב, רק צריכה להתפנות מספר פעמים ביום ובלילה. האם ממצאים אלו יכולים להראות על סרטן כיס השתן? יש ממה להלחץ? היא מאוד מפחדת לעשות בדיקת ציסטוסקופיה - מפחדת מהתשובה. אשמח למענה , תודה רבה ויום טוב
ד``ר בוריס פרידמן20/02/2018שלום שיר
הסונר אינה בדיקה רגישה מספיק כמו גם הדמיות אחרות להערכה מוחלטת לגבי המצאות או היעדר ממצאים בכיס השתן, כי תלוי עד כמה כיס השתן מלא.
ציסטוסקופיה להערכה ניתן לעשות במרפאה ובהרדמה מקומית והבדיקה אורכת כ- 2דקות להערכה והחלטה אם יש צורך בהתערבות בהרדמה. אני חושב שחוסר הידיעה יותרמלחיץ מכל ידיעה שלי ולכן המלצתי לביצוע ציסטוסקופיה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במותן ימין - אבן בכליה?רועי18/02/2018
שלום,
יש לי כאב בצד מותן ימין ובבדיקת שתן RBC יצא 10. רופאת המשפחה טוענת שזה כנראה אבן בכליה. האם בדיקת אולטרסאונד יכולה לאמת את מקור הכאב? בנוסף..איזה כדור נגד כאבים מומלץ ליטול בינתיים עד שהאבן תצא? (איני יכול לקחת תרופות ממשפחת ה ibuprofen כרגע כי אני סובל מגסטרייטיס).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן18/02/2018שלום רועי
לרוב אבנים בכליות אינן כואבות אלא רק כשהן נודדות לשופכן שהינו הצינור שמחבר בין הכליה לכיס השתן. אולטרסאונד יכול באופן הפיך להדגים שיש חסימה בצינור אם החלק הפנימי של הכליה נפוח - הידרונפרוזיס. להוכחה מוחלטת של המצאות אבן יש צורך לעשות CT בטן פרוטוקול אבנים. טיפול בספזמלגין ואופטלגין יכולים להפחית כאבים ובאם לא עוזר - יש צורך בטיפול חזק יותר דוגמת זאלדיאר או טראמאל ואף לפנות למיון לטיפול תוך-ורידי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים במותן ימין - אבן בכליה?
רועי20/02/2018תודה על תשובתך המפורטת. יצא לי לעשות אולטרסאונד והבדיקה תקינה (אין עדות להידרונפרוזיס). הכאב במותן הוא אומנם כרוני אבל כשאני לוחץ על האיזור הכואב עם היד הוא רגיש למגע, ז"א שהוא אפילו כואב יותר. האם אפשר מכך להניח שמדובר רק בשריר תפוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן20/02/2018בסבירות גבוהה לא מדובר בגורם אורולוגי וככל הנראה המקור הינו שריר-שלד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסתיידות באשכים בבקשה מענה מהד"רחסוי 2218/02/2018
שלום ד"ר
ההיתי אצל אורולוג הוא קרא את תוצאות האולטרסאונד שלי ואמר שיש לי מוקדים אקוגניים זעירים כביטוי למיקרולטיאזיס
ואמר לי שמספר קטן כזה לא גורם לפגיעה באשכים או בפוריות ושזה דבר מולד כלומר עם נולדתי עם כמות מסויימת ככה זה נשאר זה לא דבר שמתרבה
והוסיף ואמר שבאופן כללי חשןב שכל גבר בין גיל 20 ל25 יבדוק את עצמו עם יש שינוי וגם סונר פעם בשנה
כי באופן כללי כל הגברים בסיכון למחלה בטווח גיליים זה
בלי קשר עם יש סיד או אין אבל זה באופן ספציפי לא גורם למחלה זה נכון ד"ר כל מה שהאורולוג אמר לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן18/02/2018שלום
אני מסכים עם כל מה שנאמר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל כמה זמן צריך להתרוקן מפיפי?מירי17/02/2018
כל כמה זמן אמורים לעשות פיפי באופן נורמלי?
ד``ר בוריס פרידמן18/02/2018שלום רב
באופן נורמלי מומלץ לאדם בוגר לעשות שתן כל 2-4 שעות. התאפקות יתרה אינה מומלצת כי עלולה לפגוע בכיס השתן ולגרום לזיהומים ותכיפות רבה מדי תפגע באיכות החיים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוש של זרע באשכיםגדי17/02/2018
שלום
אני רוצה להבין משהו... יש לי חברים שאחרי ששופכים פעם אחת הם יכולים לשפוך שוב רק יום אחרי
אני בן 36
רציתי לשאול אם העובדה שאני מצליח לשפוך אפילו 4 פעמים ביום בהפרש של שעתיים זה אומר שהטסטוסטרון שלי תקין או שאין קשר לכך שקצב התחדשות הזרע אצלי מהיר? (יש לציין שאני נעזר בסיאליס יומי שמגיב טוב עקב חולשת זקפה שאף אחד לא יודע ממה נובעת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן18/02/2018שלום גדי
בשפיכות תכופות כמות תאי הזרע הולכת ופוחתת ואחוז הנוזל המלווה שמקורו משלפוחיות הזרע והערמונית עולה.
להפרעות בתפקוד המיני כולל הפרעות זקפה קיימים גורמים שונים הן פיזיולוגיים והן פסיכולוגיים. הטסטוסטרון אחראי יותר על החשק המיני - ליבידו - ואם הליבידו שמור, הדבר מצביע לרוב שהטסטוסטרון נמצא בערכים התקינים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי אם זה שאני מצליח לשפוך פעם אחרי פעם מעיד על טסט תקין
גדי18/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן18/02/2018השפיכה לא קשורה לטסטוסטרון.
אם קיים חשק מיני, אז ככל הנראה הוא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיים והאנדוקרינולוג
גדי18/02/2018טוענים שזה שהטוטאל טסטוסטרון שלי נמוך זה לא אומר כלום כי ה bio avaleble תקין ואני מרגיש שעובדים עליי בעיניים עם התאוריות שלהם .
הטוטאל שלי סביב ה 13 nmol/l הוא גרוע מאוד כמו של בן 50 פלוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ניתוח לתיקון הדרוצלהמוחמד14/02/2018
שלום רב..
לפני כשבוע עברתי ניתוח לתיקון הידרוצלה ..כיום עדיין יש לי כאבים באשך צד שמאל וכאב במשפעה שמאל שמקרין על הבטן התחתונה ..האם זה מהניתוח ומה הן אחוזי ההצלחה יש לי מעקב אחרי חודש והדבר מאוד מפחיד אותי וגם מגביל אותי .. אודה לכם על ההתייחסות והאם ישנם המלצות מיוחדות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן14/02/2018שלום מוחמד
כאבים עלולים להימשך אפילו מספר שבועות. אם קיימת נפיחות או הפרשה מאיזור הניתוח, יש צורך להיבדק אצל המנתח. אם קיימת מגמה של שיפור במהלך השבוע, ניתן לקחת משככי כאבים. בכל מקרה של ספק, כדאי ליצור קשר ולהתייעץ עם המנתח. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)