מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לתגובתך המקצועית בבקשהלינוי20/12/2017
שלום רב.
לאחר ביקור אצל אורולוג עקב תכיפות ודחיפות במתן שתן ולחץ בבטן התחתונה למטה. לקחתי כמעט שבועיים ספזמקס30מג פעם ביום. ללא שינוי בכלל למרות שצריך לחכות חודש. אבל ממש לא היה שינוי. היום הלכתי שוב וביקשתי משהו יותר חזק נתן לי toviaz. לדעתך מה עדיף להמשיך עם הראשון או להתחיל עם השני?,ומה ההבדל בבקשה?הרופא שלי לא כזה מסביר. תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן21/12/2017שלום לינוי
2 התרופות נועדו להקל על תחושת תכיפות שנגרמת בגלל התכווצויות לא רצוניות של כיס השתן ולא מסיבות אחרות דוגמת שאריות שתן גדולות או דלקת בשתן ולכן יש צורך בבדיקת שתן ובסונר דרכי שתן לשלול מרכיבים אחרים. המינון של ספזמקס נע בין 15 ל- 60 סמ"ק ועליה במינון עשויה לשפר את התסמינים באופן הדרגתי אך לא להעלים אותם, אבל במקביל עלולה להחמיר תופעות לוואי דוגמת יובש בפה או עצירות. לטוביאז ישנם 2 מינונים 4 ו-8 מ"ג וגם אותם מעלים באופן הדרגתי. יש לציין כי קפאין הנמצא בקפה, תה, קולה ורד בול סותר את כ"א משתי התרופות ולכן יש להימנע ממנו במהלך הטיפול. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי לפני חודשיים בערך דלקת אבל ברוך השם עברה
לינוי21/12/2017ועשיתי שוב בדיקת שתן אחכ והיה תקין וגם u.s. תקין. ועדיין יש לי את הלחץ הזה כל הזמן בבטן תחתונה ותכיפות לשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן21/12/2017שלום רב
יש צורך בבדיקה גופנית להערכת הממצאים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואילו בדיקות מבצעים בבקשה
לינוי21/12/2017אשמח לתגובה למה הרופאים אצלנו לא נחמדים לצערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן24/12/2017שלום לינוי
כמו בכל מקצוע ישנם רופאים שונים ועלייך למצוא את זה שיש לך עימו תקשורת טובה. שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופניים ופגיעה באיבר המיןדניאל19/12/2017
דר....שלום,
אני ואישתי מנסים מזה שנה להיכנס להריון ללא הצלחה,
אשתי נשלחה לסדרת בדיקות ונמצא שהכל תקין.
אני גם נשלחתי לסדרת בדיקות וגילו שיש לי ״היצרויות קריטיות בשופכה הממברנוטית ובשופכה הבולברית״.
.בנוסף לכך אמרו שיש לי וירקוצליה באשך השמאלי.
לעניין בדיקות הזרע, יש לי בעיה בתנועתיות אך הכמות היא מספקת.
אני כרגע לפני טרום ניתוח לתיקון ההיצרות בשופכה.
שאלתי היא:
אני נוסע כל יום באופניים במשך 50 דקות, הבנתי
שזה פוגע באזור איבר המין בגלל החום שנוצר בזמן הדיווש והמכות הקטנות שאיבר המין מקבל בזמן הנסיעה.
האם זה גם נכון לגבי אופניים חשמליים? באופניים חשמליים אני לא מדווש ולמעשה אני רק יושב על האופניים במשך הנסיעה.
אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן20/12/2017שלום דניאל
הדיווחים על הפרעות ברכיבה הינם עקב הלחץ הנגרם בין המושב לעצמות האגן. אופניים חשמליים הינה רעה חולה מהרבה בחינות ולא בהכרח ששימוש בהם ישפר תסמינים אלו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להטיל שתן לאחר קיום יחסיםורדית19/12/2017
ידוע שצריך להטיל שתן לאחר קיום יחסים.אני ובן זוגי עשינו סקס יבש שנינו עם תחתון ומכנס והתחככנו. גם במצב כזה הייתי צריכה להטיל שתן? עשיתי פיפי רק אחרי שעה אולי . לא חשבתי על זה ועכשיו אני פוחדת מדלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן19/12/2017שלום ורדית
התרוקנות נועדה לשטוף חיידיקים אפשריים במעלה השופכה לאחר יחסים מלאים. לכן אנא הסירי דאגה מליבך. יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך דר מה הההבדל
ורדית19/12/2017ברשותך דר מה הההבדל בין מה שהיה ליחסים מלאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לדלקת בשתן דר וגם בנוסף מה ההבדל
ורדית19/12/2017ברשותך דר מה הההבדל בין מה שהיה ליחסים מלאים?
ד``ר בוריס פרידמן19/12/2017שלום ורדית. ביחסים מלאים עצם החדירה עלולה להגביר סיכון לדלקת. באם לא היתה חדירה של פין לנרתיק - לא קיים סיכון זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני חופרת ובנוסף יש לי עוד משהו לא נעים ברשותך
מיטל19/12/2017למרות שהיה חיכוך לא יכול לקרות מהמצב הזה דלקת ?כי סליחה שאני אומרת כי באותו בוקר גם עשיתי צרכים וניגבתי עם מגבון בנוסף מה שעושה תמיד.ולא שטפתי את המקום.
ד``ר בוריס פרידמן20/12/2017יש להשתדל להבא להימנע ממגבונים ולהשתדל לשטוף את איזור המפשעה במים ופחות בסבון. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ אשכוליות טבעי ואבנים בכליותנטלי18/12/2017
שלום,
האם שתיית מיץ אשכוליות טבעי מעלה או מורידה את הסיכון לאבנים בכליות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן19/12/2017שלום
אין דיווחים חד משמעיים לגבי הווצרות אבנים סביב שתיית מיץ אשכוליות.
ידוע כי הוספת לימון עשיר בציטראט והוספתו למים או לסלט עשויה להפחית שקיעת סידן בכליות ואולי הפחתת הווצרות אבנים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת שתן קלה במעבר לישיבהעידו17/12/2017
שלום,
כבר מספר חודשים שאני סובל מדי פעם ממעט שתן (מספר טיפות או לעיתים מעט יותר מכך) במעבר מעמידה לישיבה בסמוך למתן שתן/ישיבה בשירותים.
הייתי אצל אורולוג, ביצעתי בדיקת אולטראסאונד, בדיקת שתן, בדיקת דם והכל היה תקין, הרופא רשם לי ספזמקס 30 למשך חודש, אני לא מרגיש שזה פתר את הבעיה, אולי הקטין קצת את הכמות לרמה של טיפות. מה ניתן לעשות?
ושאלה נוספת, האם ייתכן שהדבר נגרם לי מהתאפקות משמעותית שהייתה לי לפני קצת יותר מחצי שנה? אולי השרירים התכווצו מדי או משהו בסגנון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן19/12/2017שלום עידו
התופעה של דליפה קלה שנגרמת לפני שמספיקים להגיע לשרותים עלולה להיות במסגרת תסמיני השלפוחית הרגיזה - overactive bladder . בין השאר עלולה להיגרם עקב שתיה של משקאות קפאיניים דוגמת קפה, תה, קולה ורד בול לסוגיו שגורמים לתופעה ופוגעים ביעילות הטיפול בספזמקס. סיבה נוספת היא דלקות או ניתוחים קודמים באיזור. התאפקות בודדת לא אמורה לפגוע בכיס אך עקרונית מומלץ להימנע מהתאפקות ולהשתדל להתרוקן באופן יזום כל כשעתיים במהלך היום. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה לא מקרה של אי יכולת להתאפק
עידו19/12/2017ד"ר, הכוונה לא הייתה של דליפה קלה לפני הגעה לשירותים, אלא לאחריהם, כלומר בעת מעבר מעמידה לישיבה לאחר מתן שתן בשירותים.
ד``ר בוריס פרידמן20/12/2017שלום עידו
הספזמקס צפוי לפעול כחודש מתחילתו והשינוי הינו הדרגתי. ניתן להעלות את הספזמקס מ- 30 ל- 30+15 ובהמשך אף 30+30 בוקר וערב כדי לשפר את התסמינים, אך עם העליה הסיכון של תופעות לוואי דוגמת יובש בפה ועצירות עולה. לציין כי הטיפול הוא בנוסף ולא במקום המנעות ממשקאות קפאיניים שגורמים לתסמינים ומפריעים לתפקוד הספזמקס. באם לא תהיה הטבה - ניתן לשקול טיפול בתרופה אחרת עם האורולוג המטפל. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-קנדידה וציטולוגיה של השתןשואלת17/12/2017
שלום,
בבדיקת ציטולוגיה של השתן יצאו התוצאות הבאות בשלוש דגימות:
תאור מיקרוסקופי: Benign -appearing urothelial cells and leukocytes present.class 1
אבחנה T7X100 URINE
M00120 NORMAL CELLULAR MORPHOLOGY
מה זה אומר? האם תוצאות אלה יכולות להיגרם מקנדידה במעיים?
תרביות ובדיקות שתן רגילות תקינות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן19/12/2017שלום
בדיקת שתן לציטולוגיה נועדה לשלול תאים החשודים לגידול בכיס השתן
הבדיקה לא בוחנת ואינה קשורה להמצאות קנדידה במעיים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
שואלת19/12/2017אז מה משמעות הבדיקה ?היא תקינה?למה יש ליקוציטים?
ד``ר בוריס פרידמן19/12/2017הבדיקה נועדה לשלול שאין תאים גידוליים - ואין תאים גידוליים. הלויקוציטים מכוונים לתהליכים דלקתיים. כדי להתייעץ גם עם האורולוג המפנה לגבי המשך הבירור והטיפול בהתאם לרקע. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
שואלת20/12/2017תודה רבה על תשובתך.
לא אמורים להיות בכלל ליקוציטים בבדיקת ציטולוגיה של השתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן21/12/2017בדיקת שתן לכללית בודקת המצאות לויקוציטים
בדיקת שתן לציטולוגיה בודקת תאים שונים אך מתמקדת בתאים החשודים לממאירות. מומלץ להתייעץ עם הרופא המפנה לגבי תוצאות הבדיקה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאפקות לפיפי גורמת לדלקת?ורד17/12/2017
שלום רב לפני חודשיים הייתה לי דלקת בשתן לראשונה בחיי. אני בת 30 ברוך השם טופלתי. ועבר שאלתי היא האים התאפקות לפיפי (לא יכולה לגרום לדלקת( או להשפיע )? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן17/12/2017שלום ורד
התאפקות מאפשרת לחיידקים בודדים לשגשג ולפתח דלקת. אחד הטיפולים להפחתת דלקות הינה הטלת שתן לפי שעון כל כשעתיים והטלת שתן כפולה - כלומר נסיון נוסף לאחר כדקה וחצי לרוקן שאריות בהם חיים חיידקים. באם הדלקת תחזור מומלץ בדיקת אורולוג. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטבה ושינוייי לאחר נטילת pasmex30לינוי16/12/2017
שלום רב
אני נוטלת spasmex30מג פעם ביום. כבר שבוע ימים. עפי הוראת אורולוג זאת לאחר שאני עושה פיפי בזמנים קצרים מאוד. אני בת 35 לאחר כמה זמן כבר אני אמורה להרגיש האבה או שינוי?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן17/12/2017שלום ליענוי. יש להמתין לפחות 3 שבועות להערכת השינוי. השינוי הינו הדרגתי וקיימת הפחתה ושינוי איטי. באם אין הטבה לאחר 3 שבועות, אפשר לשקול העלאת המינון בתיאום עם הרופא המטפל. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
לינוי18/12/2017למה ההטבה והשינויים כ"כ איטיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מתוסכלת עוד משהו בנוסף
לינוי18/12/2017למה ההטבה והשינויים כ"כ איטיים?ומה ניתן לעשות בנוסף אם בכלל?אני ממש מתוסכלת-:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בקצה הפין צריך את דעתךאלי16/12/2017
היי, אני בן 27, כבר כמה חודשים יש לי כאב בקצה הפין ממש ליד החור, הייתי אצל רופא עור והוא לא מצא משהו מיוחד. נתן לי משחה לאילחוש שאינה מטפלת. לא כל כך רואים משהו חיצוני, אולי אני רואה משהו לבן קטן שבקושי שמים לב אליו . מה זה יכול להיות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן17/12/2017שלום אלי
לרוב מדובר בתהליך דלקתי או מיקרו חבלה מקומית. מומלץ ביצוע בירור כולל שתן לתרבית ולזיהומים ממשפחת STD ובאם הבדיקה תקינה, והמשך המיחושים, יש לפנות לאורולוג לשקול ביצוע ציסטוסקופיה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה
אלי17/12/2017תודה על התשובה ד"ר,
אני כרגע מורח בפנטן פלוס על האזור בלי שיפור 3-4 ימים, יש משהו אחר שמומלץ למרוח עד שאגיע לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר בוריס פרידמן17/12/2017אם מדובר בממצא פנימי, אין טעם למשחה ותוכל להפסיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה מוזרה באשך עם מעט כאביםיהודה14/12/2017
הי .
לפני כיומיים הופיע לי מן גולה מוזרה כזאת באשך שמאל ואיתה כאבים ..
כיום הכאבים דאחו מעט אבל הגולה עדיין קיימת ובכל מגע בה חש בכאב בה ובבטן התחתונה.
אשמח לעזרה מה זה יכול להיות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן14/12/2017שלום יהודה
יש צורך בבדיקת אורולוג בהקדם לאפיין האם הגוש מקורו מהאשך או הינו על עור שק האשכיים בלבד או מאיבר סמוך בשם יותרת האשך - אפידידימיס. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר ליטול דואודרט יום כן יום לאאבי13/12/2017
לקחתי דואודרט אבל הפסקתי בגלל גינקומסטיה. אבל אני ממש סובל. האם ניתן לחזור ליטול את התרופה? הבנתי שחוץ מכאב קל אין סיכון בגינקומסטיה. רק דואודרט עזר לי . כמו כן- האם אפשר ליטול דואודרט לסירוגין יום כן יום לא? ניסיתי וזה משפיע בסדר גמור. כי כך אדחה אולי הופעת תופעות לואי.
ד``ר בוריס פרידמן14/12/2017שלום אבי
טיפול בדואודרט לסירוגין לא נחקרה ולכן אין אסמכתה מדעית. אך מאחר והגיונית אפשרות זו קיימת, כדאי שתתיעץ עם האורולוג המטפל שלך לשקול בחיוב אפשרות זו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באיבר המין אי נוחות באיבר מין וכאביםעידןן12/12/2017
שלום בן 27 חצי שנה התיחיל לי אי נוחות באיבר המין כאבים בבטן גם כאבים בפי הטבעת גם קולנסקופיה תקיננה גסטרו תקין זה אולטדטנד בטן תחתונה תקין רשום רק מתרקונות כמעט עד טוב שלפוחית השתן יש לי אי נוחות באיבר המין כאבים באיבר המין כאבים באזור פי הטבעת ובאזור הביצים וכאבין באיבר המין ..
ד``ר בוריס פרידמן13/12/2017שלום רב,
מומלץ לבצע בדיקות שתן לתרבית ובדיקה ל- STD להערכת חיידקים שעוברים בתפקוד המיני - טיפול אנטיביוטי באם צמיחה ובכל מקרה נדרשת בדיקה גופנית של אורולוג לשלול פרוסטטיטיס. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה קטנה מחוץ לפי הטבעתעמית12/12/2017
היי דר לפני כיומים הופיע לי גולה קטנה כזאת מחוץ לפי הטבעת בגלל שהיייתי הרבה בשירותים וקראתי עלזה הרבה באינטרנט ורשום זה אמור לעבור תוך כמה ימים זה באמת אמור לעבור אחרי כמה ימים?
ד``ר בוריס פרידמן13/12/2017שלום עמית
ייתכן ומדובר בטחור. יש לשטוף ולפי הצורך ניתן למרוח משחה מקומית בתיאום רופא המשפחה או פרוקטולוג. באם הממצא לא נסוג, יש צורך ביעוץ פרוקטולוגי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקש עזרה בפענוח US אשכיםירון11/12/2017
שלום רב,
אני בן 53 בריא ולא נוטל תרופות.
עשיתי US ואשמח לעזרה בפענוח באם הבדיקה תקינה.
אני מצרף קובץ
ד``ר בוריס פרידמן11/12/2017שלום ירון
לא ניתן לקרוא את הקובץ. אני ממליץ כי תפנה לרופא שהיפנה אותך לדון עימו לגבי תוצאותיה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי לדלקת בשתן?לי11/12/2017
היי
קצת מובכת ולא נעים לי אך חייבת: כאשר עשיתי צואה והיא נפלה לאסלה קפצו לי המים לפות יחד עם הפיפי. וניגבתי מהר עם המגבון ולאחר מכן שטפתי במים. ממצב כזה חלילה יכול לגרום לדלקת בשתן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר בוריס פרידמן11/12/2017שלום לי
הסיכון להדבקות במצב זה הינה אפסית. בכל מקרה מומלץ להימנע משימוש במגבונים שפוגעים בפלורה - שהינה שכבת הציפוי של חיידקי הגוף הטובים ועדיך להשתמש בנייר טואלט שניתן להרטיב אם צריך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמגבונים בלי ריח
אוקיי אבל11/12/2017אני משתמשת במגבונים בלי ריח תמיד אחרי שעושה צרכים(צואה). כי אי אפשר להישאר ככה בלי מגבונים. אני נגעלת פשוט זה לא בסדר גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)