מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טריטייסיוני18/08/2011
שלום רב
בן 33 מטופל 50 מג אוקסאר מזה ארבע שנים ודרלין 30 מג להפרעות קצב
לפני חודש הפרעה בקצב שמעולם לא הרגשתי שנמשכה מספר דקות - ובעקבותיה הרגשתי שאני מאבד את הכרתי בקרוב- לבסוף זה לא קרה -
פניתי למיון וההפרעה כבר לא הייתה כך שלא יכלו לתעד אותה
יחד עם זו נמדד לחץ דם גבוה
בהולטר לב - היו הפרעות חדריות בודדות אך לא חזרה אותה הפרעה מפחידה שעברתי
בהולטר לחץ דם ממוצע של 123 על 83
נפרולוג טען שהלחץ בסדר אך בלילה הוא לא יורד מספיק ביחס לאיכ שהוא אמור לרדת
הוא המליץ לי לעבור לטריטייס 5 מג ביום
שאלתי היא האם הכדור טריטייס עדיף על אוקסאר? והשאלה היותר חשובה- קראתי בתופעות לוואי ש טריטייס עלול לגרום להפרעות קצב לב
האם זה לא מסוכן עבורי? אציין שוב שעם האוקסאר אני מאוזן
רוב תודות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריטייס - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר24/08/2011הטריטייס אינו מסוכן. ממכתבך אני מבין של"ד אינו מאוזן בלילה ולדעתי אין מניעה לעבור לטריטייס.
אם התופעה של דופק מהיר ותחושת עלפון תישנה אני מציע שתעבור אצל קרדיולוג מתחום הפרעות הקצב.בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לעצתך
יוני29/08/2011הקרדיולוג טען שאם לא מקליטים את ההפרעה בזמן אמת לא ניתן לאבחן ולטפל
באקו נמצא עיבוי 13 ממ של המחיצה ומלבד זה כלום
ההפרעה שהייתה ארוכה לא חזרה מאז- אלא למספר שניות מצומצם-2 - 3 שניות וחלפו- שלא כמו בהפרעה הארוכה שזה פשוט לא נגמר וחשתי ממש לא טוב
אז מה עושים ? האם עלי להתעלם עד שיהיה עוד ארוע או שמא עלי לעבור בדיקה שמחןברת אלי חודשים?
מה אתה מממליץ לאור התאור הנ"ל?
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)