הפרעות קצב- הרגשה כללית לא נעימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב- הרגשה כללית לא נעימה
    אירית
    15/09/2011

שלום,
    אני בת 35 ויש לי הפרעות קצב מובחנות מגיל 23 בערך.עברתי כמה פעמים (3) בדיקות מעקיפות, כמו אקו לב, הולטר, בדיקות במאמץ ובככל פעם האבחנה הייתה דומה, לדוגמא:
    סינוס נע בין 60 ל-133 לדקה (בממוצע 82)
    הפרעות קצב חדריות: VPB'S ממוקד אחד; ממוצע לשעה 19
    מקסימום -96; מעט בצורת BIGEMINY; רובם בשעות הלילה.
    הפרעות קצב על חדריות :APB'S בודדים - 4.
    העניין הוא שבזמן שיש לי דופק גבוע ו/ או התכווצות בלב (כפי הנראה שחוסר פעימה), אני מרגישה את זה פיזית.
    אני מעשנת לסירוגין - 1-3 סיגריות ביום.
    קצב גובהה לאחר ארוחת בוקר וצהריים. אני לא מסוגלת לסיים ארוחה אף פעם ואני תמיד אוכלת בהדרגה ולאט, כי אחרת הלב פשוט "יוצא" לי החוצה. גם כשאני אוכלת לאט, אני מרגישה את האי נוחות הזאת בלב, את הדופק הגבוה וחולשה כללית. בצהריים זה מגיע לרמות מפחידות.
    קרדיאולוג לא רצה לתת לי כלום, אבל כשהתעקשתי שזה משפיע על איכות החיים שלי, נתן לי קרדילוק 2.5. רופאת המשפחה שלי אמרה לי שאם אקח את זה, אוכל להתעלף אפילו.
    השאלה שלי - מה עושים? מה צריך לשנות בחיי היומיומיים אולי? זה מאוד מפריע לי ומשפיע עלי נפשית אפילו.
    לעיתים גם קשה לי להירדם בגלל זה, כי זה ממש פועם לי בתוך הראש.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעות קצב- הרגשה כללית לא נעימה - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    18/09/2011

אני מסכים עם גישת הרופאים המטפלים בך שהטוב ביותר זה לנסות להתעלם וללמוד לחיות עם התחושה (הלא נעימה), ויתכן שהיא תחלוף או לפחות תפחת עם הזמן.
    אם זה לא ניתן הרי שטיפול בקרדילוק הוא אופציה ראשונה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו