מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות בצריבות שהוצגה בערוץ 10ליאל26/09/2011
שלום,
ראיתי לאחרונה את ד"ר נשר מבי"ח איכילוב בתוכנית של ד"ר קרסו בערוץ 10 מדבר על השיטה הטורקוסקופית לטיפול בפרפור פרוזדורים. האם שיטה זאת נבדקה מספיק בארץ והאם היא פתרון בטוח למטופלים שעברו כבר 1-2 צריבות ללא הצלחה?
תודה מראש,
ליאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאל
הרמן26/09/2011השיטה שמדברים עליה היא כפי הנראה MAZ ומגיעים ללב דרך חתך קטן ואו בניתוח לב פתוח אם צריך
השיטה הוצעה לי באחת מבתי החולים לאחר בירורים שערכתי מסתבר שיותר קל לעשות אבלציה בתהליך המוכר כיום במקומות עם נסיון רב וגם שם לא תמיד מצליחים אפילו בכמה פעולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מושג בדיוק...
ליאל27/09/2011אבל מצאתי כתבה בנושא, לקראת הסוף מדברים על ההליך החדש - /http://www.beok.co.il/Category/Article/11755
נראה לי פשוט אפנה לאיכילוב לברר :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הלינק המלא ...
ליאל27/09/2011/http://www.beok.co.il/Category/Article/11755
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי את הניתוח...! אךך!!!
צביקה09/10/2011שלום לפורום..
הייתי המנותח הראשון שעבר את הצריבה.והוצאת האוזנית באיכלוב..
אך עדין התופעה לא חלפה(עדיין מפורפר...)
לטענת המנתח ג'ון דוטי -סולט לייק סיטי-יואטה.
לוקח עד כ 8 חודשים .מביצוע הצריבה.
שהצלקת תיווצר. וייוצור .נתק במעגל החשמלי.המעביר את הפולסים המיותרים.
תהליך ההחלמה .כ חודשים שלושה...ויחסית כאב סביר..
הצוות הרפואי..נותן את כל הנשמה.ברשות דוקטור נחום נשר ויוסי פז..
שנה טובה למנהלי הפורום והשואלים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו
ליאל23/10/2011נשמע מלחיץ משהו. מקווה שתתאושש מהר וזה אכן יצליח. הכריתה היא חיונית או רק במקרה שלך? ניתח אותך מישהו מחו"ל או בארץ בליווי חו"ל?
יש מצב שנדבר במייל הפרטי? יש לי כמה שאלות, אני אחרי 2 צריבות לא מוצלחות ובלי תחזית אופטימית להצלחה עתידית בשיטה הזאת, השיטה החדשה נשמעת מעניינת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבל את כתובת המיל שלי דרך הפורום
צביקה24/10/2011ליאל שלום..
בקש את כתובתי דרך המערכת.ונדסקס,את נושא הניתוח..
כי לפני מספר שעות עניתי לך,בתוספת כתובת למאמר מסקנתי שנצבר
בשיטה זאת בארצות הברית בשנתיים האחרונות שהוכנס הציוד החדשני..
אך הנהלת הפורום ..גילחה את תשובתי אחרי פרק זמן של שעות....
לא היה משהו שנוגד באתיקה הנקייה מכל פגיעה !!
כנראה.שמישהו חושש שהניתוח המיקרו כירורגיה MAZE 3 החדשני...
יגזול מועמדים בפוטנציה משיטת הצריבה הצנתור הקיימת..
אם פגעתי במשהו...
אז זה המקום להיתנצל..ולא היתה כל כוונה לעשות נפשות לשיטה החדישה...
צביקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאל24/10/2011אני אבקש. בטוחה שאם יש משהו חדשני שיהיה יעיל, כל מכוני הלב יאמצו אותו. בוא נגיד שניסיתי צריבה, ולא ממש הלך :) אז ממשיכים הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)