דופק מהיר מלווה בכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מהיר מלווה בכאבים
    חנא גדעון
    28/09/2011

שלום אני בן 23 לא מעשן ולא שותה קפאין ויוצא שעשיתי בעבר פעילות גופיות סדירות אך לא בהתמדה, אני מטופל פסיכיאטרית ע"י 100 מ"ג איקסל ביום -משהו כמו חודשיים. מזה שנה ואני מרגיש דקירות בלב, לפני 3 חודשים נהיה כאב מתמיד שהתלווה בכאב דקירות. הפעם הדופק בממוצע 120 דפיקות לדקה וזה אחרי שלטענת רופא המשפחה שיש לי סינוס טכוקארדיה.
    יש לציין שאני נוטה להתרגז במהירות אך חוץ מזה מצבי הפסיכולוגי די יציב.
    כבר עשיתי מבחן מאמץ לפני 3 חודשים וכעת אני הולך לבצע אקו לב.
    בינתיים אני על נורמלול 25 מ"ג ביום אך לא ניראה לי שזה עוזר, הדופק בינתיים 100 וכל פעילות קטנה מקפיצה אותו.
    אני לא מצפה לפתרון כי ממש לא בא לי על ניחושים אך אשמח מאוד להמלצה על רופה קרדיולוג מצויין, ומוכן להגיע עד לירח בשביל שזה יטופל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מהיר מלווה בכאבים

הוספת תגובה

• דופק מהיר מלווה בכאבים - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    11/10/2011

איפה אתה גר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון מצב

חנא גדעון
    12/10/2011

אני גר בנצרת.
    ברצוני לעדכן כי כעט אני נוטל 25 מ"ג נורמתן פעמיים ביום, אך הכאב ממשיך כל הזמן ואפילו לפעמים זה בלתי נסבל.
    עברתי בדיקת אקו לב, ולפי התוצאות הכל תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון מצב - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    16/10/2011

בחיפה יש מספר מומחים להפרעות קצב (תנסה את ד"ר אריה מיליטיאנו מבי"ח כרמל ומרפאות לין או ד"ר בולוס מרמב"ם).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו