טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אשמח לקבל עזרה בפיענוח תוצאות ההולטר שלי בהן נכתב כי "היו אירועי AT וכן אירוע WCT והרושם הוא כי מדובר בAT עם אברציה." זהו הולטר שנעשה לי באישפוז לאחר הולטר קודם בו נמצא "SVT עם קטעים של 2-3 דקות ומהירים עד 250 לדקה. " וכן ציונה SUPER VENT TACHYCARDIA וכן קטע קצר של NON SUS VT / אשמח להבין יותר במה מדובר? שאר המדדים החיוניים תקינים, האקו לב תקין וכו MRI / קיבלתי טיפול בריתמקס שלוש פעמים ביום ובדיקה בעוד חודש כשהובטח לי שניתן יהיה לשקול הורדת התרופה כלל. אשמח לשמוע את דעתך תודה רבה וחג שמח לכולנו אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מדובר בהפרעות קצב לא מסוכנות שמקורן בפרוזדורים (עליות). נראה לי שהטיפול שהומלץ לך מתאים וגם הפסקתו בעוד כחודש אינה בעייתית. אם תמשיכי לסבול, התיעצי עם רופא המשחה (או עם קרדולוג מומחה להפרעות קצב9 על האופציות הטיפוליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר