הפרעה בקצב פעימות הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה בקצב פעימות הלב
    אורטל
    12/10/2011

בת 22 -סובלת מאסתמה עם התקפים בתדירות גבוהה (מדי שבוע) -במקרה הצורך משתמשת באנילציה ובאופן קבוע משתמשת במשאף כטיפול מונע.
    במקרים אלו בעבר לא הרגשתי שום דפיקות לב מואצות כמו שאני מרגישה בימים האחרונים.
    אני לא מעשנת,לא שותה אלכוהול,לא פעילה ספורטיבית.
    בתקופה האחרונה אני מרגישה פתאום-בלי שום סיבה מיוחדת- עלייה בקצב פעימות הלב ובבדיקת לחץ דם ודופק שאני עושה בבית -לחץ הדם תקין אך הדופק נע בין 80 ל-100 במנוחה!
    בביקור אצל רופאת המשפחה -המליצה לעשות הולטר ואקו-לב.
    אני נורא חוששת מהעניין ואין לי מושג למה זה התחיל באמצע שומקום!
    2 שאלות :
    ממה זה יכול לנבוע ההפרעה הזאת בקצב הלב?
    האם זה מסוכן ויכול להוביל להתקף לב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה בקצב פעימות הלב

הוספת תגובה

• עוד פרט ששכחתי לציין...

אורטל
    12/10/2011

גם בעבר הרגשתי לעיתים ממש רחוקות פעימות לב מוגברות(אך זה קרה בעקבות מינון לא נכון של תרופות לאנילציה) ובעקבות כך עשיתי בשלושת החודשים האחרונים בדיקת א.ק.ג 3 פעמים! ותמיד יצא תקין.
    רופאת המשפחה אמרה לי להגיע אליה ברגע שאני מרגישה עלייה בקצב פעימות הלב-אך זה לא תמיד אפשרי .
    כמו כן,אני לא ישנה שינה רצופה בלילות בימים האחרונים-כל שעה-שעתיים מתעוררת ממחשבות או הרגשת מחנק וחוזרת לישון .
    אני לא אוכלת מאכלים שומניים ואפילו לא אוכלת הרבה באופן כללי-
    המשקל שלי: 61 ק"ג והגובה שלי 1.64

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו