מתח נפשי והתקפי חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתח נפשי והתקפי חרדה
    רוברט
    14/10/2011

אני בן 43 בריא באופן כללי ועוסק בספורט חובבני כל חיי.לפני כ13 שנה התחלתי להרגיש בהפרעות קצב,אחרי סידרת בדיקות הגיעו למסקנה שאני סובל מכל מיני הפרעות קצב על חדריות.לפני כ4.5שנים עברתי אבלציה בעקבות פרפור פרוזדורים שחויתי.הטיפול עזר לכמה שנים למרות שהיו הפרעות קצב בעיקר פעימות מוקדמות וכו.בשנה האחרונה יש עליה משמעותית בתדירות ההפרעות כמו כן במיקרי הפירפורים.הרופאים שפניתי אלייהם באופן פרטי המליצו על קארדילוק או ריתמקס.תרןפות אלו מלחיצות אותי מאוד שכן יש להן תופעות לוואי ולא בטוח שיעזרו,הבעיה הגדולה שפיתחתי עם השנים חרדות קשות ועם כל התקף של הפרעות גם רגילות אני נכנס לחרדות קשות,בעיות עיכול,שילשולים,אובדן תיאבון ולא מתפקד וזאת אל אף שאני יודע שהפרעות אלו לא מסכנות חיים.אני לא יודע עם לטפל בחרדות או לקחת את התרופות שציינתי.בבקשה עזור לי מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתח נפשי והתקפי חרדה

הוספת תגובה

• מתח נפשי והתקפי חרדה - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    16/10/2011

התרופות שהומלצו עשויות להועיל ותופעות הלואי שלהן מינימליות.אני מציע לנסות טיפול בהן. אם הן תעזורנה והחרדה תמשך יהיה מקום לטפל גם בחרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו