לא מקבלת תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מקבלת תשובה
    ח'
    03/11/2011

שלום,
    שאלתי מספר רופאים ולא קיבלתי תשובה כמו שצריך עד עכשיו, מקווה שממך תגיע הישועה.
    אני בת 22, עם עבר של SVT WPW.. עברתי אבלציה מוצלחת בשנת 2003 ומאז לא חזרו אירועים של SVT. מאז מדי פעם יש לי חוסר פעימה.
    יש לי תת פעילות קלה בלוטת התריס TSH=6-7 ו- T3 ו -T4 תקינים.
    בחצי שנה האחרונה עקב תאונת דרכים לא פשוטה אני סובלת מחרדות- התקפי חרדה שמאופיינים בדופק מאוד מהיר ומועקות ובתחושת חרדה כללית ביום יום.
    מדי פעם כשאני מתרגשת או לחוצה והדופק שלי נורא עולה אז פתאום אני מרגישה דופק מהיר מלווה בכמו "רעידות" כאלה, מעין פרפור.. וגם כמו כאילו תחושה של אגרוף בחזה במהלך הדופק המהיר וגם סחרחורת מדי פעם.. ובימים של חרדה רצינית שהדופק עולה מאוד באותו אז אני מרגישה רע פיזית במשך כל היום. מיותר לציין שבשל העבר שלי בתחום בעיות הלב העניין מוסיף עך החרדה שכבר קיימת ואני מאוד מודאגת מהמצב.
    לפני כשנה (לפני שהתחילו החרדות וכל העניין הזה) ביצעתי הולטר, אקו וקרדיוביפר והכל היה תקין.
    האם הדופק המהיר כתוצאה מהחרדה.. והרעידות/ פרפור+ "אגרופים בחזה" במהלך הדופק המהיר הם מסוכנים? האם עליי לבצע בדיקה כלשהי ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מקבלת תשובה

הוספת תגובה

• אגב, אני לא מטופלת באלתרוקסין ולא

ח'
    04/11/2011

בשום תרופה אחרת בשביל בלוטת התריס.. אלא נמצאת רק במעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב, אני לא מטופלת באלתרוקסין ולא - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    06/11/2011

מאז האבלציה המוצלחת למעשה אין לך שום בעיית לב.נראה שהחרדה חראית לתופעות מהן את סובלת כעת (אף אם הביטוי הוא לבבי), והפתרון נמצא בתחום הזה. נין לעתים להעזר בטיפול בחוסמי ביתא אותם יכול לרשום לך רופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו