טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום, אני אישה בת 64 לא מעשנת משקל תקין ושומרת על כושר גופני. נוטלת כדורים להורדת לחץ דם, אמלו 5 מ"ג פעם ביום . בדר"כ מאוזן 120/70 . לפני 4 ימים חשתי דופק מהיר במיוחד שנמשך כמה שניות , סחרחורת מעין ערפול וכאב ראש מיד אח"כ. בדקתי לחץ דם וראיתי כי היה 151/79 ומאז אותו יום עדיין לחץ הדם יחסית גבוה נע בין 135 ל 150 . ועדיין כאבי ראש. עשיתי לפני כחודש בדיקת מאמץ ואקו לב (בדיקת האקו לב תקינה) מאמץ טרם הייתי אצל הרופא, כמו כן הייתי עם הולטר 24 שעות טרם התקבלה תשובה. מה הסיבה שקורה דבר כזה? הדופק המהיר ועליית הלחץ דם? האם לחץ הדם עלה בעקבות מה שקרה או שהדופק נבע מעליית הלחץ דם? אשמח לשמוע את דעתך והמלצתך להמשך טיפול. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר