טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, מזה תקופה (כ-4 חודשים) אני חשה לפרקים מעין חוסר חמצן, כאילו אין לי מספיק חמצן ואני צריכה להכניס יותר אוויר. בעבר בעקבות מתחים, הייתי נוגעת באיזור בית החזה בנק' מסוימת וכאילו אין לי אוויר. לאט לאט לא רק שאני נוגעת , אלא גם במנוחה יש תחושות של חוסר אוויר. ביצעתי אקו לפני שבועיים, בסה"כ תקין, חוץ מחשד למסתם דו עלי (ללא היצרות/דליפה), בעקבות איוושה. יש לציין שהדופק במנוחה עומד על 85-100 רוב הזמן, ולא תמיד סדיר. ובהמלצת קרדיולוג נוטלת קרדילוק. האם יש קשר בין הדברים? אייושה/חוסר נשימה? ומה בהקשר לנגיעה קלה בבית החזה, ותחושה שאין חמצן? מה כדאי לברר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על פניו איני חושב שיש קשר בין המומ המסתמי לתחושות שלך. אם אינך עוסקת בפעילות גופנית הייתי ממליץ על מבחן מאמץ ובעקבותיו התחלה בפעילות בהדרגה עם סיכוי גבוה לשיפור בהרגשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר