הפרעות קצב וחומציות בקיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב וחומציות בקיבה
    א'
    12/12/2011

שלום,
    אני בת 22 עם עבר של SVT WPW, עברתי אבלציה מוצלחת ב- 2003 ומאז לא היו אירועים של SVT.
    מאז מידי פעם יש לי חוסר פעימה, אבל לא משהו שהפריע לי יותר מדי.
    בשבוע האחרון סבלתי משפעת מאוד רצינית שכללה כאבי גרון, כאבי שרירים, כאבים בסינוסים, חום עולה ויורד ושיעול חזק עם ליחה שעדיין ממשיך... קיבלתי מהרופאה אנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין ומאז בערך אני חשה כבר 4 ימים פעימות מוקדמות ומעין קפיצות ופרפורים בחזה.. וזה קורה כל כמה דקות ומחמיר במאמץ גופני, אפילו הקל שביותר... וזה עושה לי סחרחורת כזה קורה. כמו כן, דבר חשוב אני כבר כמה שנים סובלת מחומציות יתר( ככה אני חושבת שקוראים לזה ) ... אחרי שאני אוכלת אני מרגישה שהאוכל עולה למעלה וגם יש לי בפה חתיכות שנראות כמו גומי והן נורא מסריחות...
    בכל אופן, בכל פעם שאני לוקחת אוגמנטין הוא משגע לי קצת את הקיבה... יש מצב שיש קשר בין זה לבין ההפרעות קצב עליהם אני מספרת ?
    כמו כן, יכול להיות שזה נוסע מתת פעילות בלוטת התריס שלא מטופלת באלתרוקסין? יש לציין שמדובר בתת פעילות קלה, TSH=6.5 כאשר T3 ו- T4 תקינים.
    הלכתי לרופאת המשפחה אתמול וזו ביצעה אקג שהיה תקין (כי מן הסתם שצריך לתעד כמה דקות של דופק על מנת לתפוס את אותן הפרעות קצב) ושלחה אותי להולטר ובחינת מאמץ.
    אבל זה ממשיך ואני מודאגת.. האם יש מקום ללכת לחדר מיון ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעות קצב וחומציות בקיבה - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    13/12/2011

קרוב לודאי שהרופאה שלך צודקת ולא מדובר בבעיה מסוכנת. אם אינך שקטה - גשי למיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- לפרופסור אלדר

אלרגיה
    13/12/2011

שלום,
    אשמח אם תוכל להתייחס לעניין החומציות בקיבה ובלוטת התריס.. אני מנסה להשיג תשובה לעניין ואף אחד לא עונה לי על זה כמו שצריך.
    כמו כן, האם ייתכן שהקפיצות שאני מרגישה בחזה זה פרפור ?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- לפרופסור אלדר - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    15/12/2011

אין קשר לחומציות הקיבה. בדיקות בלוטת התריס תקינות (אולי נטיה לתת תריסיות) ובודאי אינן קשורות להפרעות קצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו