מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בלב ואלטרוקסיןשושנה25/01/2012
שלום לרופאי הפורום. אני בת 65, בריאה. נוטלת אלטרוקסין 30 שנים. לפני 3 חודשים התחלתי לקחת בתום לב את האלטרוקסין החלופי, הופיעו דפיקות לב. איני יודעת אם יש קשר. הלכתי לקרדיולוג שהמליץ על בדיקת לב במאמץ. התגלו פרפורי פרוזדורים, פעימה מוקדמת והפרעות בקצב הלב. בעיות שלא אובחנו בבדיקה זהה לפני שנה. (בדיקת סקר מטעם העבודה) מובן שנבהלתי מאוד. הרופא ממליץ על נטילת אספירין. אך מפני שהיה לי לפני 4 שנים אולקוס, אני חוששת שהכיב יפתח. בקיצור, אני בבעיה.
הפסקתי את האלטרוקסין החלופי ואני נוטלת כשבוע אטירוקס.
שאלותי: האם נתקלתם בבעיה מסוג זה? כמה זמן לוקח לגוף להתנקות מתרופה זו? מתי מתחיל האטירוקס להשפיע עלי? האם כדאי שאעבור עוד בדיקת לב במאמץ לאחר שהגוף יתאזן עם האטירוקס? מה אתם מציעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בלב ואלטרוקסין - תגובה
פרופ` דוד רוט25/01/2012אם נטילת האלטרוקסין החדש גרמה ליציאה מאיזון זה יכל לגרום לפרפור פרוזדורים. בודקים זאת בבדיקת דם לתפקוד בלוטת תריס. ה יוטירוקס מגיע לשיא השפעה לאחר מספר שבועות לכן מומלץ לבדוק תפקודי בלוטת תריס לאחר חודש או חודש וחצי. כדאי להיות במעקב אצל אנדוקרינולוג. כאשר מצב התריס יתאזן כדאי לחזור לקרדיולוג להערכה והחלטה לגבי הצורך בבדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)