סובלת מהפרעות בקצב+כאבים בלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מהפרעות בקצב+כאבים בלב
    שלי
    29/01/2012

היי אני בת 23 לפני כשנתיים וחצי היה מקרה שלא אפרט כאן וקבלתי הפרעות בקצב מלווה בכאבים בלב הלכתי לרופאים עשיתי בדיקות א.ק.ג דופלר והולטר נמצא קצת פעימות מוקדמות אבל הרופא לא ייחס לזה חשיבות ועכשיו כבר שנתיים וחצי אני סובלת מכאבים בלב כתוצאה מהפרעת קצב שבאים והולכים לי:( ושמתי לב שהפעימות המוקדמות באות לי אחרי שאני אוכלת למשל דברים לא בריאים למשל בורקסים וקוראסונים וכל מיני עוגיות...
    אני ממש רוצה לחזור להיות בלי הכאב הזה שבא והולך נמאס לי... וגם נמאס לי מהרופאים שאומרים שהכל בסדר ולא מייחסים לזה כלכך חשיבות ואני ממשיכה לסבול:( מה אתה מציע לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובלת מהפרעות בקצב+כאבים בלב - תגובה

פרופ` דוד רוט
    29/01/2012

שלום
    אני מניח שהאקו דופלר שעברת הראה לב תקין מבנית ותפקודית תרשים האקג היה תקין וההולטר הראה רק פעימות מוקדמות שהן הגורם לסמפטומים שלך. אם כל זה נכון הרי שהרופא שלך צורק מדובר בתופעה שאינה מסוכנת כלל.
    למרות שפעימות מוקדמות אינן מסוכנות הן יכולות לגרום לתחושה מאד לא נוחה כמו זו שאת מרגישה. במקרה כזה ראשית יש להפנים שמדובר בתופעה לא מסוכנת שאינה יכולה לגרום להתקף לב או צרה אחרת. זה עשוי לעזור למנוע את החרדה שהתחושה גורמת. אם עדין התופעה מציקה מאד ניתן להתחיל טיפול תרופתי בדרך כלל תרופה חוסמת בטא. לשם כך יש לפנות שוב לקרדיולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לפנות אלייך?

שלי
    30/01/2012

אני מבוטחת בכללית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו