טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 32 מהירות מינימום 50 מקסימום 116 ממוצע 67 הפרעת קצב חדרית 1 פעם על חדרית 11 פעם 8 פעימות 178 לדקה non sustained atrial tachycardia . שאלות: האם הבדיקות תקינות? האם יש בעייה בהמשך פעילות אינארובית/ אירובית? אני מבצע כל שנה בדיקת מאמץ (5 שנים) שיוצאים תקינות... האם יש השפעה של סינוסיטיס/מתח שרירים גבוהה בגב לתוצאות? האם יש קשר לבעיית חרדה בשינויים בהפרעת קצב? אני חייב לציין שאמי עברה התקף לב בגיל 47 ואבי צריבה בצינתור הודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מזה כמה שנים אני סובלת מפרפורי פרוזדורים ומקבלת פראדקסה לאחרונה גילית כי הפרדאקסה מכילה צבע מאכל צהוב ועוד E מסוכנים מה אני עושה האם מתאים לי ניתוח חדשני או שינוי של המדלל דם שאני משתמשת ?
נודה עבור תשובה בהקדם בתודה מראש תקוה נורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר