הפרעה בקצב לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה בקצב לב
    איציקק
    22/03/2012

שלום רב
    בשנתיים האחרונות סובל מסימטומים של "הפסקת הלב" למשך שנייה אחת ונעלם, בעיקר בלילה, מרגיש שהלב הפסיק לפעום. בן 37 , בריא בכללי , לוקח ליפיטור לכוסלטרול גבוה ואפקסור לחרדות קלות. ביצעתי אקו לב ובדיקת מאמץ יצא תקין כמו כן הולטר יצא תקין, אך הסברתי לקרדיאולוג בקופה שזה מפחיד לאחרונה ממש כאילו הלב הפסיק לפעום למשך שנייה וזה מאוד מפחיד. הקרדיולוג של הקופה אמר לי שהוא לא מוצר סימנים למחלת לב והמליץ על לקיחת קרדילוק במינון נמוך.

האם זה מספיק ? האם עליי ללכת לרופא קרדילוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה בקצב לב

הוספת תגובה

• הפרעה בקצב לב - תגובה

פרופ` דוד רוט
    23/03/2012

התופעה שאתה מתאר מתאימה לפעימות מוקדמות. זו תופעה שפירה ולא מסוכנת. האם בהולטר היו פעימות מוקדמות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך

איציקק
    24/03/2012

לא, בהולטר לא היו ...
    זה לא קורה לי כל הזמן, אבל כשקורה אני ממש מרגיש בזה.
    האם הטיול התרופתי שניתן לי מומלץ ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתך - תגובה

פרופ` דוד רוט
    26/03/2012

קרדילוק עשוי לעזור למנוע דפיקות לב. צריך לנסות ולראות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו