מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיעצותמירי29/04/2012
אני בן 65 מטופל בתרופות וסקס+, וסקס 5 ונורווסק 5 בגלל יתר לחץ דם , ב-2כדורים של 25 מ"ג נורמיטן בגלל הפרעות קצב הלב. ב 2 כדורים של 20 מ"ג לוסק בגלל ריפלוקס ו-100 מ"ג אספירין. לפני 14 חודש היה לי התקף של פרפור פרוזדורים וחזרתי לסינוס אחרי 10 ימים של טיפול בפרוקור.מאז מקבל במקום הפרוקור 2 כדורים של 300 מ"ג ריתמקס(אחרי ארוחת בוקר ואחרי ארוחת ערב סה"כ 600 מ"ג)
אני לא שותה אלכוהול ולא קופאין.
בעוד שבועים אני עומד לטוס ל-12 יום טיול פרטי באירופה.
מה עלי לעשות כדי למנוע עוד התקף של פרפור פרוזדורים?
האם במקרה של התקף בחו"ל מותר לי לקחת עוד כדור של 300 מ"ג ריתמקס כדי להפסיק את ההתקף?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
פרופ` דוד רוט08/05/2012הטיפול בריתמקס מטרתו לשמור על קצב סינוס כלומר למנוע ארועי פרפור. למרות הטיפול הזה עלולים להיות התקפי פרפור מדי פעם. לא ניתן למונעם לחלוטין. אולם התדירות של ארועי הפרפור בארץ ובחול צפויה להיות דומה.
כדי לדעת אם לא מסוכן לקחת עוד כדור ריתמקס ביום (כלומר 900 מג במקום 600) יש לראות תרשים אקג תחת טיפול בריתמקס 600 מג ביום. לכן את השאלה הזו יש להפנות לקרדיולוג המטפל שמכיר את תמונת האקג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)