טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מהו אחוז ההצלחה כיום בביצוע צריבה. ??!! הן בצינתור בשיטה המסורתית או בכירוגיה מזערית
והאם קיים סיכון ליצירת כריש.?? לאחר שהוצא האוזנית השמאלית. במהלך ניתוח צריבה בשיטה טורקוסקופי ... שלא הצליחה( לאחר 11 חודשים מהניתוח -לא נוצרה צלקת-לניתוק !!)
האם כדאי להמשיך להיות מטופל בקומדין !! ???
בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההצלחה לשנה ברוב המרכזים המבצעים אבלציה צנתורית היא ~ 30%-50% (לרוב נדרשת יותר מפעולה אחת). כירורגיה מזערית עשויה להיות אף יעילה יותר. עם זאת, יעילותה יורדת לדוגמא כאשר הפרוזדור השמאלי מאוד מוגדל. אם האוזנית לא נותקה בודאי שיש סיכון לקריש ולכן כדאי להמשיך בקומדין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר