מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהליאור 5502/06/2012
שלום רב
הופנתי למיון עקב קשיי נשימה ואובחנתי בסינוסיטיס אקוטי הוחל טיפול בשני סוגיי אנטיביוטיקות
פרט לזה בוצע אק"ג שלפי דבריו של הרופא הוא אינו תקין ...
להלן מה שנכתב בסיכום מיון ...
סינוס 81 לדקה ציר שמאלי 40- בשילוב QRS מורחב במידה גבולית מתאים ל LAHB ללא הארכת QT השטחת גלי T בV1 V4 עם היפוך קל בV3 במרס הייתי מאושפזת עם היפוקלמיה ובאק"ג היה רק השטחת גלי T
בנוסף נישארתי להשגחה במיון 6 שעות תחת מוניטור ניראו פעימות מוקדמות חדריות בשלשות וקפיצות דופק ...בסהכ ברופא לא היתרשם מבעיה חמורה יותר ...
אך נאמר לי שעליי לפנות בהקדם לקרדיולוג מטפל !!!!
כמו כן ברקע יש לי VT RVOT בעבר אבלציון בהצלחה חלקית ...מאז מטופלת תרופתית בטמבוקור 300 מ"ג ודרלין 40 מ"ג ...בנוסף ישנו חשד לARVD
האם זה מצב שמחייב יעוץץ בהקדם ??
האם זה מרמז על ARVD פעיל לפי האקג שבוצע ??
מה עליי לעשות ???
בת 31* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד רוט02/06/2012אם עברת אבלציה ויש חשד ל ARVD עליך להיות במעקב קרדילוגי קבוע. הממצאים באקג במיון לא יכולים לאשר אבחנה של ARVD לרוב יש לבצע MRI של הלב כדי לאבחן מחלה זו. עליך לפנות בהקדם לקרדיולוג להמשיך את התהליך האבחנתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)