צריבה לכל מי שסובל מפרפור פרוזדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה לכל מי שסובל מפרפור פרוזדורים
    רונן
    07/06/2012

פרופסור/ ד"ר שלום:
    מדוע לא עושים צריבה לכל מי שסובל מפרפור פרוזדורים ובכך למנוע סיכון לאירוע מוחי וגם להיפטר מהתלות לטיפול תרופתי, לפחות בחלק גדול מהמקרים.
    ידוע גם על טיפול חדשני של צריבה שיעיל מאוד (לפחות לפי פרסומים). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה לכל מי שסובל מפרפור פרוזדורים - תגובה

פרופ` דוד רוט
    08/06/2012

אבלציה היא פרוצדורה פולשנית וכמו כל פרוצדורה פולשנית היא הנושאת עמה סיכון לסיבוכים. ההצלחה באבלציה של פרפור היא כ 50 % לאחר פרוצדורה אחת.
    כלל לא ברור שלאחר אבלציה הסיכון לארוע מוחי פוחת.
    בשל כל הנל כיום מומלץ בשלב ראשון לנסות טיפול תרופתי בפרפור ולהפנות לאבלציה את אלה שעדיין סמפטומטיים למרות טיפול תרופתי.
    ראה גם את תשובת פרופסור אלדר לשאלה של צביקה למטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• apoB

שושנה
    12/06/2012

שלום,

ביצעתי בדיקה למדידת המרכיב החלבוני הגורם לטרשת עורקים. התוצאות שקיבלתי עומדות בתוך ערכי היחוס. לכאורה הכל בסדר. אני מבקשת לדעת מה למעשה? אני בקבוצת סיכון. אבי נפטר מאוטם שריר הלב לאחר שסבל מטרשת עורקים. אני מבקשת לדעת מה אומרות התוצאות שלי בהשוואה לחולי לב ולא בהשוואה לבריאים.
    התוצאות שקיבלתי הן:
    apoB A1 166.3
    apoB B100 86.7
    מה מצבי ומה הסיכוי להאירעות התקף לב או מפרצת? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו