הפרעת קצב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קצב?
    שלי
    03/07/2012

היי,
    אני בת 34 אם לשני ילדים, ולעיתים מאד רחוקות (אולי אחת ל4 חודשים) אני חווה תופעה מוזרה: פעימות הלב פתאום גוברות ולא סדירות, ואני מרגישה את הפעימה בעיקר בצוואר, בבקע שבין עצמות הבריח. לפני יומיים התופעה הזו גם ארכה זמן יותר וגם ממש הפריעה לי לקרוא, ולהתנהל כי נדמה היה שהיתה חזקה יותר מקודמותיה. הייתי ממוקדת בה והמתנתי שהיא תעבור.
    האם מדובר בדבר מה שעליי לבדוק? מדובר בתופעה שמתקיימת לעיתים מאד רחוקות בואופן אקראי, כך שבבדיקה של דופק הלב- אני לא מאמינה בהכרח שהיא תקרה.
    אשמח אם תכוונני מה עליי לעשות.
    טנקס,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קצב?

הוספת תגובה

• הפרעת קצב? - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    04/07/2012

התופעה נשמעת כמו פעימות מוקדמות שהן חסרות משמעות ברוב המקרים. כדי לעמוד על טיבן יש לעשות רישום אק"ג בזמן שהתופעה קורית. זאת ניתן לעשות ע"י פניה לקופ"ח בזמן האירוע או לחילופין ע"י קרדיוביפר שהולא מכשיר קטן הנישא בתיק שמאפשר התחברות והקלטה או שידור של קצב הלב בזמן אמת.שרות זה ניתן ע"י קופות החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו