מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצב לבאייל23/07/2012
שלום
אני בחור בן 40 משקל 62 גובה 1.78 בדרך כלל בריא
מזה 20 שנה סובל מפעימות מוקדמות מסוג PVCS ו VPBS .
בבדיקות הולטר שביצעתי לפני כ 6 שנים ו 10 שנים היו כ 8,000 פעימות מוקדמות
ביממה.
יש תקופות שיש לי כ 10-12בדקה אבל רוב הזמן יש כמה בודדות בדקה.
אחת לכשנתיים מבצע מעקב.
אקו לב לפני שנה תקין
אקו לב במאמץ לפני שנה וחצי תקין
ארגומטריה לפני חצי שנה תקין
קרדיולוג המליץ לי לפני שנים להתעלם מזה ולמדתי לחיות עם זה ורוב הזמן לא מרגיש את זה , לא חושב על זה וזה מטריד רק ברגעים שיש הרבה בדקה.
בחודש האחרון יש לי תופעה מוזרה. כמעט כל פעם שאני נשכב במיטה על הגב ומטה את הגוף ימינה, ברגע שנשכב על צד ימין מרגיש בחזה סדרה של הפרעות קצב ברצף כאילו "בלגן" לכ 5 שניות וזה מעיק ואז בד"כ מסתדר. זה לא מרגיש כמו פעימה מוקדמת בודדת אלא רצף של פעימות לא רגילות.
ברצוני לשאול מה המשמעות של העובדה ששוב ושוב כשאני נשכב על צד ימין באחרונה מופיעות הפרעות קצב? האם זה סימן לבעיה בלב? משהו מסוכן או מטריד?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצב לב - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר23/07/2012איני חושב שזה סימן לבעיה אולם רצוי לעשות הולטר ולתעד אק"ג בזמן אמיתי ע"מ להבין במה המדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראה שאלתי למעלה קורה לי בדיוק אותו
שדגנית23/07/2012אותם סימפטומים כשאני נשכבת על הצד
זה מכניס אותי לפאניקה והורס לי את כל הלילה
אני ממש בחרדה מזה
הפרופסור אומר שיש קשר בין תנוחת הגוף לפעימות מוקדמות קצת הרגיע אותי
אבל החרדה כשזה קורה משתקת אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)