טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נוטלת סיטריזין ואנטיביוטיקה מסוג ציפרוקסין )בוקר וערב עשרה ימים 500 מ"ג כדור( בעקבות דם שנמצא באוזני השמאלית לאחר נסיעה מהירה בהפרשי גובה. האם ייתכן כי אחת התרופות מאיצה את הדופק בעת עמידה או הליכה? ואם כן האם ניתן להמשיך לקחת את התרופה אם אין הפרעה משמעותית בקצב הלב או שהגוף מתרגל? לצורך העניין בעמידה הדופק שלי מגיע ל112 פעימות בערך. הדופק הרגיל שלי נמוך יחסית 57 לדקה. כי אני מתאמנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר