מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעימות חזקות ולא סדירותמלי24/08/2012
אני בת 27. בריאה ועוסקת בספורט. לעתים אני חשה בפעימה מוקדמת או לא במקום וכשלוש פכמים בחיי במרווחים של שלוש שנים בערך חשתי דופק מהיר וסדיר שנרגע לאחר כמה שניות ששכבתי. ביצעתי הולטר ואקו והכל יצא תקין. הרופא אמר שאני בריאה ואין לי כלום. ביומיים האחרונים. בעת מגע עם מים חמים במקלחת הרגשתי לכעשר שניות בערך עד ההתרגלות למים כנראה סדרת פעימות חזקות ושונות ונראה לי שלא סדירות. התחושה היתה מאוד לא נעימה. האם משהו מתפתח אצלי או שזה ייתכן שכזה דבר קורה יומיים רצופים במקלחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות חזקות ולא סדירות - תגובה
פרופ` דוד רוט24/08/2012כיון שהאקו הראה תפקוד לב תקין לא סביר שיש בעיה מסוכנת. סביר שהתחושות נובעות מפעימות מוקדמות. אם בכל זאת התחושות יתמידו ובעיקר דופק מהיר שמשך מספר דקות ברציפות כדאי לבצע בדיקת EVENT NOMITOR זהו מכשיר שמקבלים לחודש ובעזרתו מקליטים את קצב הלב בזמן סמפטומים. לשם כך יש לפנות שוב לרופא כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה אחרונה
מלי24/08/2012מדוע התחושות הלא נעימות בלב קורות בעת מגע עם מים חמים? מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה אחרונה - תגובה
פרופ` דוד רוט25/08/2012זה לא מצביע על דבר משמעותי. להפך העובדה שמים חמים גורמים לתחושה מעלה את האפשרות שלא מדובר במקור לבבי לתחושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)