פעימות חזקות ולא סדירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות חזקות ולא סדירות
    מלי
    24/08/2012

אני בת 27. בריאה ועוסקת בספורט. לעתים אני חשה בפעימה מוקדמת או לא במקום וכשלוש פכמים בחיי במרווחים של שלוש שנים בערך חשתי דופק מהיר וסדיר שנרגע לאחר כמה שניות ששכבתי. ביצעתי הולטר ואקו והכל יצא תקין. הרופא אמר שאני בריאה ואין לי כלום. ביומיים האחרונים. בעת מגע עם מים חמים במקלחת הרגשתי לכעשר שניות בערך עד ההתרגלות למים כנראה סדרת פעימות חזקות ושונות ונראה לי שלא סדירות. התחושה היתה מאוד לא נעימה. האם משהו מתפתח אצלי או שזה ייתכן שכזה דבר קורה יומיים רצופים במקלחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימות חזקות ולא סדירות

הוספת תגובה

• פעימות חזקות ולא סדירות - תגובה

פרופ` דוד רוט
    24/08/2012

כיון שהאקו הראה תפקוד לב תקין לא סביר שיש בעיה מסוכנת. סביר שהתחושות נובעות מפעימות מוקדמות. אם בכל זאת התחושות יתמידו ובעיקר דופק מהיר שמשך מספר דקות ברציפות כדאי לבצע בדיקת EVENT NOMITOR זהו מכשיר שמקבלים לחודש ובעזרתו מקליטים את קצב הלב בזמן סמפטומים. לשם כך יש לפנות שוב לרופא כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה אחרונה

מלי
    24/08/2012

מדוע התחושות הלא נעימות בלב קורות בעת מגע עם מים חמים? מה זה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה אחרונה - תגובה

פרופ` דוד רוט
    25/08/2012

זה לא מצביע על דבר משמעותי. להפך העובדה שמים חמים גורמים לתחושה מעלה את האפשרות שלא מדובר במקור לבבי לתחושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו