טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לפורום הפרעות קצב לב אני בן אדם בן 23 עם קוצב לב מזה שנתיים, אני נדרש עקב ספירה נמוכה לבצע בדיקת דם אחת לחודשיים בבדיקה אתמול התגלתה רמה של CPK של 228 וכמו כן ערב לפני כן היה לי לחץ בחזה ומאז יש לי לחצים חוזרים רציתי לדעת מה זה הצניחות האלה בחיבורים V2-V6 וכמו כן מה זה גלי הJ האלה? שמתי לב כי הQTC הינו ברוחב של 498 ואני יודע שזה חריג, זה לא מאפיין של LQTS? אודה לכם על תשובה מהירה ככל הניתן תודה מראש ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צניחות ST עלולות להיות סימן להפרעה בזרימת דם ללב אולם לעיתים הן קיימות באקג מסיבה אחרת כמו עיבוי של שריר הלב או תבניות אחרות של אקג. אקג ישן לשם השוואה עוזר באבחנת הסיבה. נקודת J קיימת בכל אקג יש לה משמעות אם היא מורמת או צנוחה כמו ל ST. הסמפטומים שאתה מתאר מצריכים בדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר