מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות מוזרותאיציק01/09/2012
בפורום בתאריך 23 לאוגוסט שאלתי 3 שאלות וקיבלתי תשובות מרגיעות.מאז ממשיכות לי כל הזצן הפעימות המוקדמות במשך היום.אבל שאני שוכב וישן בקימה במשך חצי שעה אין לי פעימות מוקדמות.לאחר חצי שעה זה מתחיל במשך כל היום ללא הפסק.יש סיבה לזה? האם התופעה מוכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני סובלת מזה
natan01/09/2012בזמן האחרון דווקא במנוחה זה מופיע לי בעיקר שאני מתעוררת בבוקר
ואו הולכת לישון זאת הרגשה מפחידה ומשתקת כאן בפורום באמת אומרים שאין סיבה לדאוג אבל כשזה בא זה מפחיד לאאאלללללה
מה אתה מרגיש בדיוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אני מרגיש?
איציק01/09/2012מירי האמת שאם אני לא בודק דופק אני לא מרגיש את הפעימות המוקדמות.יותר נכון שאני בודק דופק כל שתי פעימות יש הפסקה של פעימה אחת זה מפחיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס
natan01/09/2012היי
אני ממש ממש מרגישה אותם פיזית וזה מפחיד
אם אתה לא מרגיש אותם אז למה אתה מודד דופק ומחפש אותן?
הפחד הוא כשאתה מרגיש שהלב שלך מתבלבל ומחסיר פעימות
זה בלתי נסבל ומלווה אותי כל היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי בידקי
איציק01/09/2012אינייודע באם עשית בדיקת הולטר ל- 24 שעותכמו כן בדיקת אקו-דופלר לאחר בדיקות אלו את צריכה להרגע. לי בהולטר מצאו 2600 פעימות מוקדמות והקרדיולוג שלי אמר שאין עם זה שום בעיה.אגב החרדה עלולה לגרום לתופעה.אני מאחל לך שתרגישי טוב.אני מבין אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה איציק רק בריאות
natan02/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות מוזרות - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר02/09/2012התופעה מוכרת ולרוב אינה בעייתית ואינה דורשת טיפול. עם זאת, מומלץ לעשות הולטר כדי לאבחן בדיוק ואז לשקול אם יש צורך בברור נוסף כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)