הפרעות קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב
    גל
    10/09/2012

שלום רב,
    עקב פעימות מוקדמות נשלחתי להולטר לב ולאקו לב. בפברואר 2012 - פעימות מוקדמות נתגלו בהולטר אך הן לא היו רבות בדיקת האקו לב יצא תקינה לחלוטין.
    לאחרונה, התגברות בפעימות המוקדמות. אני מרגישה כאילו מישהו 'בועט בי מפנים' (מקווה שאני מתארת זאת נכון) לעיתים אחרי הרגשה כזו (אך לא תמיד) אני בודקת את הדופק ומרגישה החסרת פעימה כאילו הדופק עוצר לרגע ומתחדש. לאחר מכן (גם זה לא תמיד) הדופק מהיר מאד. כאילו רציף כזה בקצב מהיר.
    נשלחתי ע"י הרופא וביצעתי אקו לב חוזר - יצא תקין לחלוטין. ממתינה לתוצאות הולטר לב .
    השאלה שלי - אם האקו לב יצא תקין האם הדבר מראה שהפרעות הקצב אינן מסוכנות ואין בעיה לבבית? מה כדאי לבדוק בנוסף? אני מוטרדת מאד מהעלייה בתחושות המתוארות. מה יכולה להיות הבעיה?
    תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קצב

הוספת תגובה

• הפרעות קצב - תגובה

פרופ` דוד רוט
    11/09/2012

פעימות מוקדמות הן תופעה שפירה ולא מסוכנת במיוחד במידה ותפקוד הלב תקין כפי שנמצא באקו. העובדה שאת חשה בהן לא הופכת אותן למסוכנות. אין בהן כאמור סכנה ואין שום קשר בינן ובין התקף לב כפי שרבים חוששים. לכן אם מדובר רק בפעימות מוקדמות לא צריך לעשות דבר כדאי ללמוד לחיות איתן כלומר להתעלם מהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

הילה
    13/09/2012

תודה רבה על התגובה ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו