טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 55 החלו בחודשים האחרונים בעיות בזיקפה חשבתי לבקש את אחד הכדורים האלה מידיי פעם, אחת לכמה חודשים, אני סובל מבעיית פעימות מוקדמות שאובחנו בסביבת 10 15 פעימות ליממה על חדריות וחדריות קיבלתי לשם כך 1.25מג של קרדילוג לקחת בימים שהפעימות ממש מציקות לי ונאמר לי שניתן לא לקחת בימים שקטים אני גם מקבל טריטייס 5מג פעמיים ביום לטיפול ב ילד שאלתי, האם מתאים לי,לקחת לויטרה או ויאגרה לטיפול בבעיית הזיקפה או שמה שציינתי ימנע ממני שימוש בכדור כזה? או שאין מניעה
תודה מראש
יוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר