מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעימה מוקדמת וקלונקסשוקי28/09/2012
שלום
אני סובל מפעימה חדרית מוקדמת אשר לדעת הרופאים לא מסוכנת
אשר קורת התקופות מסוימות .אחרי הפעימה המוקדמת הראשונה שמתחילה אני נכנס ללחץ וכך מתחיל מעגל קסמים כזה
התחלתי לקחת קלונקס 0.5 מג חצי כדור 3 פעמים ביום והפעימות נפסקו .הפסקתי את הקלונקס יומיים שוב התחילו
מה דעתך בעינין?
אפשר להגיד שהפעימות המוקדמות אכן נגרמות מלחץ או חרדה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחד שמרגיש כמוך
natan28/09/2012היי
מדהים אבל אני פועל בדיוק כמוך כשאני מרגיש "התקפת" פעימות מוקדמות אני בטוח שאני הולך למות ונתקף חרדה , אני לוקח קלונקס ונכנס למיטה עד יעבור זעם הקלונקס עוזר אבל 3 כדורים ביום זה הרבה אל תיקח יותר מידי זה ממכר.ווהשפעה פוחתת .
זה פשוט סיוט ואף אחד לא מבין את התוחשה שזה גורם זה יכול להרוס לי את כל היום . הקרדיולוג שלי אמר שחרדה מעודדת פעימות מוקדמות .
והכי מעצבן זה שאומרים לך להתעלם מהם ...איך אפשר?......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת מרגישה כמוכם
שירלי14/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי
שוקי14/10/2012האם עשית בדיקות?
אם עשית והכל בסדר אין לך מה לדאוג יש כדור שיכול להעלים את זה .הפעימות האלה הם סיוט אך לא מסוכנות הייתי אצל 3 רופאים וכולם אמרו אותו דבר שזה שום דבר .אם לא עשית בדיקות גשי לעשות כדי להירגע
אני עשיתי שבוע שעבר אקו במאמץ יצא הכל תקין הרופא הרגיע אותי שהכל בסדר והפעימות נעלמו יכול להיות שזה פסיכולוגי אבל קודם כל צריל להירגע כי הפעימות מכניסות ללחץ ולחץ גורם לפעימות (מיניסיון שלי ) אבל שוב אם לא נבדקת גשי להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעימה מוקדמת וקלונקס - תגובה
פרופ` דוד רוט28/09/2012פעימות מוקדמות אינן מסוכנות אך יכולות לגרום לתחושה מפחידה המעוררת חרדה ובמקרה כזה תרופת הרגעה כמו קלונקס עשויה לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)