מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגידישוקי29/09/2012
תאמין לי אני מיואש לגמרי זה הפך את חיי לסיוט הלך המצב רוח אפילו ילדיי כבר מרגישים בזאת
אני לא יודע מה לעשות ודווקא מדאיג אותי שהרופאים מזלזלים התפועה הזאת .
מה אגיד לך אני בן 39 וזא פשוט סיוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חבר לצרה
natan30/09/2012כן אני מבין אותך לגמריי
אני מבלה ימים שלמים במיטה מהפחד חברה שלי חושבת שאני פסיכי
אבל זה מעורר אצלי חרדות עצומות
התחלתי טיפול בנוגדי חרדה - ציפרלקס
מקווה שיתחיל לעבוד ויגיעו ימים של שקט ללא פעימות מוקדמות
אני בן 42 בריא לא מעשן לא שותה ועדיין סובל מכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגידי
שוקי01/10/2012היי
תעדכן איך זה עם הציפרלקס .אני יודע שזה לוקח חודש עד שהתרופה פועלת .אשמח לדעת אם זה נעלם
הרופא שלי לא רוצה לתת לי ציפרלקס .חבל שהרופאים לא מבינים שזה כמו מעגל קסמים .מופיעה פעימה היא מכניסה לחרדה ומהחדה מופיעות עוד פעימות מוקדמות
תעדכן
חש שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוקי
natan03/10/2012אעדכן אותך עוד שבוע בערך נראה אם משתפר
בנתיים אתמול בלילה היו לי פעימות מוקדמות ברצף - וזה מפחיד !!!חבל על הזמן
אני מאוד מקווה שהציפרלקס יעבוד אם כן תדרוש בתוקף שירשמו לך -הרופא משפחה רשם לי בקלות .
הוא המליץ לי בחום אחריי שראה באיזה חרדות אני נמצא
נהיה בקשר
גידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)