מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרתכם הדחופהאילנה17/10/2012
שלום רב,
בהמשך לפנייתי בפורום מה- 16.10 ביקרתי היום אצל קרדיולוגית בכירה ולהלן סיכום והמלצות: בדיקתה הגופנית תקינה לחלוטין, אקו לב תקין (למרות שהאזנתית יש רושם לקליק סיסטולי וייתר ופוספס באותו הרגע MVP מינימאלי) כך או כך ההולטר תקין, התקפי פלפיטציות לשברירי שניות ללא קיפוח המודינמי. בנוכחות ספירת דם תקינה, אלקטרוליטים תקינים, ת תריס תקינים. בשלב זה אין מקום או צורך לבירור נוסף.
חשוב להימנע ממשקאות עתירי אנרגיה או קפאין לחלוטין.
היא ציינה כי עליי לשוב בעוד שנה לביקורת לוודא שהקליק הסיסטולי לא יתחזק אך שאלתי העיקרית היא- באם הממצאים אכן נורמליים כפי שציינה ולא נמצאה בעיה מדוע היא ציינה והדגישה כמה חשוב שאני אמנע לחלוטין ממשקאות המכילים קפאין, היא לא הסבירה לי מדוע ורק אמרה שמותר לי לשתות כוס קפה אחת ליום ללא קפאין, אני בסה"כ בת 31 ואני אוהבת מאוד קפה ולעיתים שותה גם דיאט קולה אך האזהרה וההמלצה שלה לא ברורה לי, אשמח באם תוכלו לתת לי חוות דעת נוספת לעניין או לפחות להסביר לי את הרציונאל מאחורי המלצותיה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרתכם הדחופה - תגובה
פרופ` דוד רוט18/10/2012לפי המידע שסיפקת הקרדיולוגית סבורה כי הבדיקות היו תקינות.
יש הסוברים שקפה יכל לגרום לדפיקות לב לכן ככל הנראה יעצה לך להגביל שתיית קפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)