בדיקת אקו לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אקו לב
    איציק
    23/10/2012

ב-16 לחודש זה שאלתי בפורום שאלה בהקשר לפעימות מוקדמות רבות כ-1000 בשעה חדריות.קיבלתי תשובתך ונירגעתי אמרת לי שאקו לעשות בסוף החודש זה בסדר.היום עשיתי בדיקת אקו דופלר ולהלן התוצאות:לסיכום שורש האאורטה והאאורטה העולה תקינים ברוחבם.חדר שמאלי בגודל תקין התכווצותו טובה.LVEF מוערך כ-60% .הדפנות אינן מעובות.עליה שמאלית בגודל תקין.מסתמים תקינים אנטומית.חללים ימיניים תקינים בגודלם התכווצות החדר הימיני תקינה.IVC תקינה.דופלר:MILD MITRAL REGURGITATION. ב. TRIVIAL TRICUSPID REGURGITATION ללא מפל משמעותי [ 16 ממכ ] לחץ ריאתי תקין פרט לכך זרימות תקינות על פני המסתמים.אדוני האם הבדיקה תקינה?אם כן מה עלי לעשות אם בעיית הפעימות המוקדמות הרבות שאני לא מרגיש אותן אלא עם אני בודק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אקו לב

הוספת תגובה

• בדיקת אקו לב - תגובה

פרופ` דוד רוט
    24/10/2012

בדיקת האקו מראה תפקוד לב תקין עם דליפה קלה של מסתם מיטראלי שאינה משמעותית. הפעימות המוקדמות כאמור אינן מסוכנות כאשר תפקוד הלב תקין. אם אינן מפריעות לא צריך לטפל בהן. אם הן גורמות לסמפטומים מטרידים ניתן לטפל תרופתית.
    עליך לחזור לרופא שהפנה אותך לבדיקות כדי שיתרשם גם הוא מהתוצאות. הפורום לא יכל להחליף רופא הבודק אותך באופן בלתי אמצעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר רוט תודות

איציק
    24/10/2012

דר תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו