מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופ. אלדר שלוםצבי כהן25/11/2012
צריבה זעיר פולשנית
צבי כהן
13:53 25.11.12
לאחרונה קראתי על שיטה זעיר פולשנית לצריבה במקרה של פרפור פרוזדורים.
בשיטה זו נכנסים לבית החזה דרך שלושה נקבים מצד ימין ומצד שמאל דרכם
מחדירים את המצלמה ואת הצורב ומבצעים את פעולת הצריבה, באותה הזדמנות גם
מורידים את אוזנית הלב שהיא צרה לא קטנה לחולי פרפור פרוזדורים. ההחלמה תוך
יומיים שלושה. נשמע כמו פתרון אולטימטיבי לכל הסובלים מפרפור פרוזדורים.
אשמח לשמוע את דעתך בנושא זה וגם לשאול אם מבצעים אותה במרכז הרפואי
שיבא או במרכז רפואי אחר בארץ.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ. אלדר שלום - תגובה
פרופ` מיכאל אלדר28/11/2012סליחה על העיכוב בתשובה. אני מסכים שזו שיטה עם פוטנציאל מעניין. עם זאת כיום מדובר בשיטה זעיר-ניתוחית הדורשת התמקצעות שהנסיון בבצועה בארץ אינו רב ותוצאותיה עדיין אינן ברורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי את הצריבה ואשמח לתת מידע...
צביקה02/12/2012צבי שלום..
עברתי לפני שנה וחצי את הצריבה .בשיטת הטורוקוסקופיה ..לראשונה בישראל.
ואשמח לתת לך מידע בענין.
השאלה הבסיסית והחשובה.האם אתה בפירפור כרוני ??!!!
או בפירפור משתנה ,שמופיע לעיתים וחולף??!!
השג את כתובת המיל שלי דרך הפורום
כל טוב
צביקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשפעת הקרדילוק
משה23/02/2013איני בטוח שהשאלה שלי נקלטה וע"כ אחזור בקצרה. בן 77 סובל מפעימות מוקדמות ונרששמה לי הקרדילוק. מאחר שעברתי 2 או 3 אירועי מוח חולפים קצרים (כנראה) אני לוקח מיקרופירין 75 מ"ג. ברצוני לדעת אם המיקרופירין עלול להקטין את כמות הדם למוח ולגרום לסיכון מוגבר של ארוע מוחי. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)