טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בן 68 6 חדשים אחרי צינתור מתאמן במכון שיקום לב בדופק 115 שנקבע ע|י קרדיולוג במכון עשיתי היום ארגומטריה ויצא הכל תקין פרט ל"קצב ירידת דופק ב-2 דקות ראשונות לאחר סיום המאמץ"-ממושך קרדיולוג אחר (לא במכון) אמר שאני צריך לשפר הכושר ע"י אימון אירובי יותר מאומץ בלי להגדיר דופק אימון אלא אימון שיגרום לי להתנשף שזה לא מה שקורה היום. האם זה נכון קראתי באינטרנט שקצב ירידה איטי יכול להעיד על בעיות נוספות מה המלצתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבחן המאמץ תקין פרט להתאוששות איטית של הדופק - סביר שמדובר בכושר גופני נמוך. לפיכך מומלץ לשפר את הכושר. אימון גופני בפיקוח מכון לשיקום לב הוא המומלץ ביותר לסובלים ממחלת לב. לכן המשך באימון במסגרת השיקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר