מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק ולחץ דם לא סדיר ועילפון!ליאת16/12/2012
לד"ר דוד רוט הנכבד!
שלום רב!
שמי ליאת ומזה כחודש וחצי חיי אינם חיים שכן אני סובלת מתחושת עילפון קשה כתוצאה מלחץ בבטן, דופק ולח"ד לא יציבים, תחושת חנק נוראה שמתגברת מאד בלילה . רפלוקס הקאות ותחושת עילפון לפני ובעת עשיית צרכים ואחרי אכילה. הבטן מתנפחת ואני מרגישה שאני מאבדת הכרה מהלחץ בבטן.
אני במצב גופני ירוד וחלשה מאד שכן ובנוסף להכול קשה לי מאד לאכול ולשתות כתוצאה מבעיה זו. ושלא נדבר שישנם גם כאבי בטן חזקים במיוחד שגם כן מתגברים מאד בלילה וכתוצאה מכך אנני מצליחה להירדם למרות משככי הכאבים אותם אני לוקחת.
אושפזתי באישפוזים חוזרים שלא העלו דבר והרופאים טרם אבחנו את בעייתי ונכון לעכשיו אני לא רק מיואשת ומתוסכלת מהמצב הזה כי אם גם די אובדת עצות שכן אנני יודעת מה קרה לי וממה בעצם אני סובלת ומתענה ברמות שאין לתארם במילים.
המצב הזה נמאס עלי וגורם לי לשיבוש משמעותי בניהול אורח חיים תקין. ושלא נדבר שגם בני משפחתי סובלים ונואשים ממצבי ממש כמוני.
ברצוני לדעת באם ובעיה זו יכולה לנבוע מסיבה קרדיולוגית? והאם יש מקום לבירור קרדיולוגי במקרה כזה? ובמידה ויש מקום לבירור קרדיולוגי איזה בירור קרדיולוגי עלי לעשות? שכן גם מדדי הדופק והלחץ דם שלי לא תקינים ומשתנים כול יום קרי פעם אני סובלת מדופק ולחץ דם גבוה מאד ופעם אני סובלת מדופק ולחץ נמוך מאד.
לפיכך ד"ר נכבד אבקשך בכול לשון של בקשה להתייחס לבעיה זו באופן דחוף ולחוות את דעתך המקצועית בדבר מה זה יכול להיות וממה זה נובע? ולמי לדעתך עלי לפנות? ואילו בדיקות עלי לבצע על-מנת שתהיה לי סוף כול סוף אבחנה נכונה שתאפשר לי גם לקבל טיפול הולם?
ובאמת ואנא עזור לי להציל את חיי לפני שיהיה מאוחר מדי.
שכן כול יום שעובר ההרגשה שלי רק מחמירה ונהיית יותר רעה וקשה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק ולחץ דם לא סדיר ועילפון! - תגובה
פרופ` דוד רוט17/12/2012לפי התאור שלך יתכן כי הבעיה הראשונית היא בטנית וזה גורם לרפלקס וגאלי שמוביל לתחושת עילפון. במסגרת ברור יש כמובן לשלול גם בעיה לבבית ראשונית למשל הפרעת קצב שגורמת לתחושת עילפון. עליך לפנות לקרדיולוג עם כל מכתבי השחרור מאשפוז ודוחות של כל הבדיקות שעברת. הוא יחליט אם יש צורך בברור לבבי נוסף או שדרוש ברור של מערכת העיכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)