טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בעבר - (שנה שנתיים) היו לי פעימות מוקדמות מעטות, כיום יש לי לפחות 100 - 150 פעימות במשך כל היום. לפעמים גם יש פעמים שאין בכלל.
שאלתי היא - יש מצב שלפני מחזור הפעימות המוקדמות מתרבות להן?
ולמה פעימות מוקדמות מתרבות עם הזמן... ?
אקו לב - לפני שנתיים תקין.
הולטר לפני שנתיים הראה - 20 פעימות מוקדמות. 14 - חדריות, 4 - מהעליות.
האם פעימות מוקדמות מסכנות חיים? גם שהן מרובות? הן מאוד מציקות ומאוד מפחידות אותי. הורס לי את כל מהלך היום וכמובן מגביר את החרדה. תודה רבה ומצטערת על השאלה הארוכה. לילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מספר הפעימות המוקדמות שלך מאוד נמוך (יש לנו כ 100000 פעימות ביום כך ש%המוקדמות אצלך הוא כ 0.1% בלבד). לא נשקפת מהן כל סכנה. הן יכולות להיות קשורות במחזור אך זה חסר משמעות. הטוב ביותר זה ללמוד לחיות אין. אם זה קשה לך, אפשר לנסות תרופות אך זה ממש לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר