טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 16 וחצי. בגיל 15 לראשונה הייה לי התקף פתאומי שדופק הלב עלה ל200. נלקחתי לבדיקות אצל מומחים (עשיתי 2 בדיקות מאמץ ואקו לב) ונקבע שאין לי כלום. מאז היו לי עוד 4 התקפים, באופן פתאומי אני מרגישה סחרחורת וכבר מזהה שזה עומד לקרות, הלב שלי עולה ל200 ללא שום מאמץ גופני ואני מתקשה לנשום, כואב לי מאוד בבית החזה לעיטים קשה לי ללכת או להחזיק דברים. ההתקף האחרון הייה כ12 דקות. כבר התחלתי להשלים עם זה אך שמעתי מידידה שיש לה התקפי טכקרדיה ותיארה בדיוק את התסמינים שיש לי. השאלה שלי היא כזו- האם הגיוני שיש לי התקפי טכקרדיה למרות שעשיתי את כל הבדיקות ולא נמצא דבר? מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר