טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום.בת 68 מזה תקופה יש לי דופק מהיר נעשה ברור מיפוי לב תקין ואקו לב תקין לא ידוע על מחלת לב בלוטת המגן תקינה המוגלובין 13 רופאת משפחה שלחה אותי להולטר וזו התוצאה :הפרעות קצב על חדריות קצב סינוס טווח 70-114 לדקה VPBS APBS בודדים מאוד.היא נתנה לי לקחת קרדילוק 1.25מ"ג ליום.אני רוצה לשאול האים זה טיפול מתאים?ביקשתי הפניה לקרדיולוג בנתיים היא אמרה שאין צורך.וכדאי לקחת את התרופה מכיוון שהלב עובד במאמץ וזה לא טוב.מה משמעות התשובה של ההולטר?והאים חשוב לקחת את התרופה הזו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההולטר מראה פעימות מוקדמות שהן תופעה שכיחה ולא מסוכנת. כיון שכך אין חובה לטפל בהן. הטיפול ניתן רק אם הן גורמות לתחושה בלתי נסבלת. במקרה כזה מקובל הטיפול בקרדילוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר