מוביץ 1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוביץ 1
    בתיה
    04/01/2013

שלום
    בבדיקת הולטר 12 חיבורים נמצאו כמה אירועים של mobitz 1. מלחיץ.
    במהלך הבדיקה הייתי תחת: טמבוקור (200 מ"ג) וקרדילוק (2.5) מ"ג בגלל פעימות מוקדמות סימפטומטיות. כעת בניסיון לרדת במינון.
    נאמר לי שייתכן שהטיפול התרופתי גרם לכך אבל לא בטוח. שאלותיי: 1. מהי בדיוק התופעה הזו והאם היא מסוכנת? 2. האם היא רוורסבילית? 3.האם ניתן לזהותה גם בהולטר רגיל? 4.האם ניתן לזהותה גם בא.ק.ג?

ושאלה נוספת: האם ניתן לדעת מה הסיכוי באחוזים שפעימות מוקדמות יהפכו לפרפור פרוזדורים?

בת 62, אחרי אבלציה מוצלחת של רפרוף פרוזדורים טיפוסי שבוצעה בסוף אוגוסט 2012 (ארוע חד פעמי).
    תודה רבה
    בתיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוביץ 1

הוספת תגובה

• מוביץ 1 - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    04/01/2013

מוביץ 1 היא הפרעת הולכה חשמלית קלה שברוב המכריע של המקרים אינה דורשת התערבות או טיפול.אפשר לזהותה באקג רק אם היא קורית בזמן הרישום. יתכן שהתרופות שהזכרת אכן תרמו (או אף גרמו) לה. מכיוון שעברת אבלציה מוצלחת של רפרוף בררי אם אכן את זקוקה לתרופות. לא הוכח שמתן התרופות בשל פעימות מוקדמות מונע פרפור (שההסתברות להופעתו עלם וללא תרופות אינה ידועה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות הולכה בלב

אתי
    28/02/2014

שלום וברכה:
    אני בת 29 ונמצא בהולטר קטעים של מוביץ 1 וונקבך גם במהלך הערנות- בנוסף ל-22 החסרות פעימה במהלך ה-24 שעות ופעימות מילוט ממקור נודלי- לפני 8 חודשים גם מצאו מוביץ 1 בהולטר- (שאר הבדיקות תקינות: אקו מבחן מאמץ לפני 8 חודשים ואקו במאמץ לפני 8 חודשים)

האם יש לי בעיה להתאמן בחדר כושר?- קראתי שריצה יכולה להחמיר את המצב שאם הלב מחסיר חס ושלום פעימה

האם חל עליי איסור להיכנס לסאונה\ גקוזי עקב זה?

האם היית ממליץ על קוצב (בהולטר נראה קצב לב לא סדיר)

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות הולכה בלב - תגובה

פרופ` מיכאל אלדר
    28/02/2014

מוביץ אחד אמור להשתפר במאמץ. אני מבין שמבחן מאמץ אכן היה תקין. אולי כדאי לעשות מבחן מאמץ חוזר ואם תקין -אין בעיה שתתאמני, אין בעיה בגקוזי ואין צורך בקוצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו