טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בן 61 . שנים רבות אני סובל מפעימות מוקדמות. לפעמים זה מלווה ברפרוף / פרפור. זה החריף בשנה האחרונה יש לי פעימות מוקדמות כל יום כל היום . 3-4 פעימות סדירות 1 פעימה מוקדמת . ומרגיש מותש ונורא קשה לי כמו הלב נתלש ממקומו. אני נוטל 1 כדור 5 מג קרדילוק כל יום ולפעמים הקרדילוק לא עוזר. האם אפשר לקחת יחד עם הקרדילוק או לאחר שעה גם 1 כדור של ריתמקס 150 מג ? מה המינון המקסימלי של קרדילוק יחד עם ריתמקס כל יום? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פעימות מוקדמות אינן מסוכנות לכן אין חובה לטפל בהן. אם הסמפטומים שהן גורמות בלתי נסבלים ניתן לטפל בהן תרופתית אך הטיפול צריך להילקח באופן קבוע ולא מזדמן. אם קרדילוק לא עוזר ניתן ליטול תרופות כמו ריתמקס אך יש לדעת שלריתמקס עלולות להיות תופעות לואי מסוכנות יותר מהפעימות המוקדמות. בכל אופן כדי שהטיפול יהיה יעיל יש לקחת את הריתמקס שלוש פעמים ביום. שילוב של קרדילוק עם ריתמקס עלול לגרום לקצב לב איטי מדי לכן אין לעשות זאת ללא בדיקת קרדיולוג ואישורו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר