טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, מזה שבוע התחלתי באופן פתאומי להרגיש פלפיטציות חזקות . עשיתי אקג בזמן שהיו לי דפיקות לב שהראה שיש לי פעימות מוקדמות ממקור חדרי וכמו כן עשיתי מיפוי לב שיצא תקין . למרות שנאמר לי שאין לי ממה לדאוג, אני עדיין מודאגת כי הפלפיטציות לא חולפות - והם מופיעות בעיקר אחרי הצהוריים ולא מרפות עד הלילה. האם זה מסוכן ? האם כדאי לי להיבדק בבדיקות נוספות ( בדיקת דם ל TSH יצאה תקינה)? ומה הסיכוי שזה יהפוך לפרפור חדרים ? תודה רבה , מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פעימות מוקדמות הן תופעה שכיחה מאד. אצל אנשים ללא מחלת לב הן אינן מסוכנות כלל ואינן גורמות לפרפור חדרים או התקף לב. לכן לא חייבים לטפל בהן תרופתית. אם המיפוי שעברת היה תקין אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר