פעימות מוקדמות ממקור חדרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות ממקור חדרי
    מאיה
    30/01/2013

שלום רב,
    מזה שבוע התחלתי באופן פתאומי להרגיש פלפיטציות חזקות . עשיתי אקג בזמן שהיו לי דפיקות לב שהראה שיש לי פעימות מוקדמות ממקור חדרי וכמו כן עשיתי מיפוי לב שיצא תקין . למרות שנאמר לי שאין לי ממה לדאוג, אני עדיין מודאגת כי הפלפיטציות לא חולפות - והם מופיעות בעיקר אחרי הצהוריים ולא מרפות עד הלילה. האם זה מסוכן ? האם כדאי לי להיבדק בבדיקות נוספות ( בדיקת דם ל TSH יצאה תקינה)? ומה הסיכוי שזה יהפוך לפרפור חדרים ?
    תודה רבה ,
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות ממקור חדרי - תגובה

פרופ` דוד רוט
    30/01/2013

פעימות מוקדמות הן תופעה שכיחה מאד. אצל אנשים ללא מחלת לב הן אינן מסוכנות כלל ואינן גורמות לפרפור חדרים או התקף לב. לכן לא חייבים לטפל בהן תרופתית. אם המיפוי שעברת היה תקין אין סיבה לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מאיה
    30/01/2013

המון תודה על התגובה המהירה והמרגיע:) ...
    ערב נעים !
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעה הקודמת

מאיה
    30/01/2013

סליחה בהודעה הקודמת שכחתי לציין את גילי - אני בת 35 , בריאה ללא מחלות רקע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעה הקודמת - תגובה

פרופ` דוד רוט
    30/01/2013

זה מחזק את הרושם שאין כל סכנה בפעימות המוקדמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו