פעימות מוקדמות במשך כל היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות במשך כל היום
    פרופ` מיכאל אלדר
    03/03/2013

שלום רב ותודה מראש
    אני בן 61 סובל מפעימות מוקדמות מרובות ומתישות כמעט כל יום כל היום. בערך 5 פעימות סדירות 1 פעימה מוקדמת .בעת הפעימה המוקדמת אני מרגיש דקירות מעין תלישה כזאת מתחת לגרון בחזה באזור בלוטת התריס . וזה דוקטור מתיש אותי ואיכות החיים שלי מאוד ירודה ואני מאוד סובל.
    דוקטור לתופעות הלואי של הפעימות המוקדמות שהזכרתי מה יכול לעזור או להקל.
    אני לוקח כל יום כדור אחד של קרדילוק 5 מג.
    פעם בחודש לערך אני סובל גם מפרפור פרוזדורים.
    בבדיקות מאמץ ואקו לא נמצאו דברים מיוחדים.
    בבדיקת הולטר פעימות מוקדמות מרובות.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות - תגובה

פרופ` דוד רוט
    04/03/2013

פעימות מוקדמות אינן מסוכנות לכן לא מומלץ לטפל בהן תרופתית. אם אתה סובל גם מארועי פרפור פרוזדורים לעיתים קרובות, ניתן להתחיל טיפול תרופתי למניעת פרפור שיועיל גם למניעת פעימות מוקדמות. לשם הערכה של הצורך בטיפול כזה יש לפנות לקרדיולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגות שלשות יכולות לגרום לדום לב???

דן
    17/03/2013

הפחדת אותי עכשיו
    לא חושבת שהפרופסור יסכים איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגות שלשות יכולות לגרום לדום לב??? - תגובה

פרופ` דוד רוט
    17/03/2013

דוד בן חמו: המידע שאתה מספק רלונטי לאדם שעבר אוטם שריר הלב ולכן הינו בסיכון להפרעות קצב מסכנות חיים. אדם ללא מחלת לב עם תפקוד לב תקין לא צפוי להפרעות קצב מסוכנות גם אם סובל מפעימות מוקדמות ולכן אין שום טעם שיעבור אבלציה שהיא פרוצדורה פולשנית עם סכנה לסיבוכים שעולים על הסכנה שבפעימות המוקדמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגות שלשות -מה פתאום??

דוד בן חמו
    19/03/2013

לא ציינתי בשום מקום שזוגות ושלשות יכולות להוביל לדום לב או להתקף לב- מה פתאום???????? - אמרתי רק שהתחברות של כמה מהן למי שיש צלקת מהתקף ישן יכולות להוביל ל VT- ( VT זה לא התקף לב) בכל מקרה רציתי רק לספר על הנסיון שלי שלמרות כל הסבל והפחד המשתק שנגרם מהפרעות קצב- ניתן "לחיות" עם זה.
    הזדהתי עם התחושות שלך וחשתי צורך לעודד אותך ולהגיד לך שיש עוד חולים שאוכלים את הח.... הזה. אני יודע איך זה "מחרפן"
    בכל מקרה עלייך להסתמך על דברי הרופאים בלבד -ולנהוג בעצתם. אם הם ימליצו על אבלציה אשמח לשתף אותך בנסיון ובמידע שאספתי על אבלציות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגות שלשות - - מה פתאום?

דוד בן חמו
    19/03/2013

לא ציינתי בשום מקום שזוגות ושלשות יכולות להוביל לדום לב או להתקף לב- מה פתאום???????? - אמרתי רק שהתחברות של כמה מהן למי שיש צלקת מהתקף ישן יכולות להוביל ל VT- ( VT זה לא התקף לב) בכל מקרה רציתי רק לספר על הנסיון שלי שלמרות כל הסבל והפחד המשתק שנגרם מהפרעות קצב- ניתן "לחיות" עם זה.
    הזדהתי עם התחושות שלך וחשתי צורך לעודד אותך ולהגיד לך שיש עוד חולים שאוכלים את הח.... הזה. אני יודע איך זה "מחרפן"
    בכל מקרה עלייך להסתמך על דברי הרופאים בלבד -ולנהוג בעצתם. אם הם ימליצו על אבלציה אשמח לשתף אותך בנסיון ובמידע שאספתי על אבלציות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו